Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
jep, je. varanje je seks, poljub, določeno šlatanje (dobr, če koga za foro po riti klofne to glih ne gledam enako kot šlatanje ) pa ne glede, a se to dela z moškim ali žensko.
večinoma je varanje, ko pač neki (ponavad od tega nardiš) in tega partnerju ne poveš (ne upaš). in v tem smislu je za mnoge varanje tut flirt.
večinoma je varanje, ko pač neki (ponavad od tega nardiš) in tega partnerju ne poveš (ne upaš). in v tem smislu je za mnoge varanje tut flirt.
...just breathe...
- miška17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Halooo!
Flirt pa res ni varanje. Če bi blo to varanje, pol se mi naj javi tista, ki ne vara:)))
Tole glede osebe istega spola pa se mi zdi varanje!!Itak!In mogoče še bolj boleče za partnerja, kot pa varanje z osebo istega spola!
Flirtanje je pa neškodljivo in lahko kvečjemu poveča samozavest!!!Sam če ostane pri tem---haha, moč volje:)
Flirt pa res ni varanje. Če bi blo to varanje, pol se mi naj javi tista, ki ne vara:)))
Tole glede osebe istega spola pa se mi zdi varanje!!Itak!In mogoče še bolj boleče za partnerja, kot pa varanje z osebo istega spola!
Flirtanje je pa neškodljivo in lahko kvečjemu poveča samozavest!!!Sam če ostane pri tem---haha, moč volje:)
-
plankyca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: Moravče
ja je tut flirtanje varanje ker ce je tip tko k je treba pol ne rabs ostalih da ti bojo samozavest dvigoval tko da... ne vem no. jst ne flirtam in vem ce bi moj samo flirtu al pa keri dau telefonsko ga fentam. ker ce jst nism dost sposobna da ga obdrzim in da se ne ozira za drugimi zenskami pol ni vreden da je sploh z mano ker ce mas ti cloveka res rad pol je ta clovek teb ceu svet in se na druge ne oziras!
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
To pa je izjava, tiste ki trdimo da flirt ni varanje, še nismo spoznale prave ljubezni in smo še neresne... daj no bageera spusti se na zemljo iz teh svojih oblakov, pa ne nakladaj.
Če ti to misliš, naj bo to tvoje mnenje, ne pa da pišeš da kdor misli nasprotno je kao še dost neresen... si pa res smešna in pri svojih letih si upaš trdit da veš kaj je prava ljubezen, kako dolgo že živita s fantom skupaj?
Normalno da flirt ni varanje, to je kvečjemu izdaja zaupanja do svojega parnerja... razlika je tudi med flirtom, če pride potem do česa večjega od tega ali gre le za nedolžen pogled...
Vsi dobro vemo kaj je varanje, tak da mislim da tega ni potrebno definirat, to vejo že 13- letnice, a tebi očitno še ni potegnilo...
Če ti to misliš, naj bo to tvoje mnenje, ne pa da pišeš da kdor misli nasprotno je kao še dost neresen... si pa res smešna in pri svojih letih si upaš trdit da veš kaj je prava ljubezen, kako dolgo že živita s fantom skupaj?
Normalno da flirt ni varanje, to je kvečjemu izdaja zaupanja do svojega parnerja... razlika je tudi med flirtom, če pride potem do česa večjega od tega ali gre le za nedolžen pogled...
Vsi dobro vemo kaj je varanje, tak da mislim da tega ni potrebno definirat, to vejo že 13- letnice, a tebi očitno še ni potegnilo...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Hihi, severa, ti dam prav..tu sem se že večkrat nesmehnila ob izjavah 19,20 letnic, ki vejo kaj je "prava ljubezen"
Nekatere se pač v partnerjevo ljubezen lahko prepričamo tudi na drugačen način, ne pa le tako, da kamorkoli gremo skupaj, se nas mora držati za krilo in ne sme pogledati ne levo ne desno...
Nekatere se pač v partnerjevo ljubezen lahko prepričamo tudi na drugačen način, ne pa le tako, da kamorkoli gremo skupaj, se nas mora držati za krilo in ne sme pogledati ne levo ne desno...
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Ja sam, a je pogled na levo in desno, mar enkak flirtanju?
Ne vem, zame je flirtanje, da se dalj časa spogleduješ pa tko. Da nakažeš, da ti je oseba s katero flirtaš všeč.
Sej tuki ne gre o tem, da tip ne sme pogledat ne levo ne desno. Seveda, da lahko, sej smo vsi ljudje. Sam jst si flirtanje predstavljam kot nekaj več, tko da je zame flirtanje tut nekakšno varanje.
Ne vem, zame je flirtanje, da se dalj časa spogleduješ pa tko. Da nakažeš, da ti je oseba s katero flirtaš všeč.
Sej tuki ne gre o tem, da tip ne sme pogledat ne levo ne desno. Seveda, da lahko, sej smo vsi ljudje. Sam jst si flirtanje predstavljam kot nekaj več, tko da je zame flirtanje tut nekakšno varanje.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Se popolnoma strinjam.
In, res je: ko mam tipa ne flirtam. V tem smislu kot je napisala Bageera.
Zame varanje ni to, da se tip da dol z eno drugo. Tisto je pač češnjica na tortici.
Že konkretno flirtanje je zame nesprejemljivo.
Pa nočem, da moj ne gleda drugih. Naj gleda, sej zato ima oči in dober okus. Flirtanje je pa že... seganje po nečem drugem.
Zame varanje ni to, da se tip da dol z eno drugo. Tisto je pač češnjica na tortici.
Pa nočem, da moj ne gleda drugih. Naj gleda, sej zato ima oči in dober okus. Flirtanje je pa že... seganje po nečem drugem.
Imaš, da me vikaš!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
trapa napisal/-a:Se popolnoma strinjam.
se strinja ja.....
mimi povej mi zakaj mi ki smo stare 20 let ne moremo okusiti prave ljubezni??A morm s tipom res prow živet skupaj da bom imela pravo ljubezen al kako..nekateri pri tridesetih tud ne žvijo še skupi pa so po več letu skupi-to se pravi da ne poznajo prave ljubezni....
pravo ljubezen lahko doživiš tud pri trinajstih.....veliko je ljudi ki so že od osnovne šole par in so se potem uženili in vse.....
s tem se pa res ne strinjam...no pa da ne bom veliko ot, bom rajš nehala.....
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Varanje je tak širok pojem. In ne, nikakor sem ne štejem samo sexa z drugo žensko. To je mnogo več. Se popolnoma strinjam, da je že flirtanje lahko tudi varanje ali pa vsaj začetek varanja (ob tem poudarjam, da fantu nikakor ne prepovedujem gledanja drugih žensk). Definitivno je varanje tudi poljub z drugo žensko in o.p.a tudi moškim! o sexu pa tako ali tako škoda izgubljati besede, ker če pa to za koga ni varanje je pa (oprostite izrazu) čuden. Tudi sex z moškim! Ja d, kakšna pa je potem razlika med moškim in žensko? varanje je varanje, pa če je z moškim, transvestitom ali čemkoli drugim.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- Martin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
Midva sva se o tem pogovarjala že na začetku zveze in ugotovila, da istospolni seks ni isto. Zanjo predstavlja eksperimentiranje in pravi, da je precej drugače kot seks z nasprotnim spolom. Jaz nisem še imel istospolne izkušnje, ne rečem pa, da ne bi ... če bi bil všečen tip, seveda. Probat ni greh, pravjo.
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Ja, dddd, itak da je varanje vse, kar tvoj partner intimnega počne s komerkoli drugim in se ti s tem ne strinjaš. Če je pa stvar sporazumna, potem pa ni. As clear as that.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov