Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
najchy napisal/-a:ni važno s kom te prevara,važno je to da te je!in če bi meni to tip naredu mu dam takoj konec!!!nočem bit z nekom ki vem da ni resen z mano!a je tko?
je tko.sam men bi se oči izbulle če bi ga najdla s tipom v postelji...ojoj.najprej bi se smejala, od golega razočaranja....potem pa seveda konec....sploh kaj čem z biseksualcem.ne treba mi to, treba mi muško
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Zame je varanje izneverdba partnerjevega zaupanja, ne glede na to ali je to moški ali ženska.......ter ne glede na to ali mu gre za eksperimentiranje ali pa za ljubezen do te druge osebe.
Če so mu kr na enkrat tipi ušeč, me to ne moti, ker ma vsak človek pravico do svobodne izbire in ga nikol ne bi hotla pri tem ovirat, vendar naj mi to prej pove in da končava zvezo.
Vsekakor je pa to vrsta varanja, ker gre za čustven in fizični kontakt z drugo osebo, ne glede na spol.
Če so mu kr na enkrat tipi ušeč, me to ne moti, ker ma vsak človek pravico do svobodne izbire in ga nikol ne bi hotla pri tem ovirat, vendar naj mi to prej pove in da končava zvezo.
Vsekakor je pa to vrsta varanja, ker gre za čustven in fizični kontakt z drugo osebo, ne glede na spol.
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Ne vidim razloga, da bi temu rekla da to ni varanje.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ja zame je to varanje. Se strinjam z Latte - ne glede na spol/število (okej trojčki, če sta notr oba2, so izvzeti)/sklon. Razen, če ma par domeno, da se to lahko greta.
Okej, če si pač free as a bird, mogoče ne. Ampak če se greš neko resno zvezo oz. vsaj tisti, ki je s tabo, misli, da sta pač en za drugega, pa ni vmes nobenih tretjih členov, pa pač je tut to varanje. Če maš deal, da se lahko vmes zajebavaš z drugimi, pol kr. Če bo pa zarad tega nekdo fuul trpel, se mi pa ne zdi več tko zlo nedolžna zadevca.
Pomojem nobenemu, ki bi bil v neko osebco fuuuul zaljubljen jo mel ful rad, mislil, da sta pač sam ona 2, pa da je z druge strani enako, ne bi blo kul, če bi mela pa ta druga oseba v glavi, da je on pač sam eden od mnogih. Ko bi bla pa z njim, bi se pa obnašala do njega tko kot on do nje, kao čist in love in vse to.
Je zajebancija, če se greta oba tko, če je pa v vezi kej več, je lahko pol nekdo ful preveč prizadet.
nezka napisal/-a:ne to ni varanje.... to je sam mal zajebancije tko da jest u temu ne vidm nc slabga.. tut u varanju ne vidm nc slabga.... sej ne zivis sam za enga cloveka... !!! folk treba je raziskovt svet!!!!
Okej, če si pač free as a bird, mogoče ne. Ampak če se greš neko resno zvezo oz. vsaj tisti, ki je s tabo, misli, da sta pač en za drugega, pa ni vmes nobenih tretjih členov, pa pač je tut to varanje. Če maš deal, da se lahko vmes zajebavaš z drugimi, pol kr. Če bo pa zarad tega nekdo fuul trpel, se mi pa ne zdi več tko zlo nedolžna zadevca.
Pomojem nobenemu, ki bi bil v neko osebco fuuuul zaljubljen jo mel ful rad, mislil, da sta pač sam ona 2, pa da je z druge strani enako, ne bi blo kul, če bi mela pa ta druga oseba v glavi, da je on pač sam eden od mnogih. Ko bi bla pa z njim, bi se pa obnašala do njega tko kot on do nje, kao čist in love in vse to.
Je zajebancija, če se greta oba tko, če je pa v vezi kej več, je lahko pol nekdo ful preveč prizadet.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
nezka napisal/-a:ne to ni varanje.... to je sam mal zajebancije tko da jest u temu ne vidm nc slabga.. tut u varanju ne vidm nc slabga.... sej ne zivis sam za enga cloveka... !!! folk treba je raziskovt svet!!!!
glede na to da si še mlada te še nekako razumem...raziskuj svet dokler si še nevezana..k boš mela rfanta pa k te bo mel ful rad in ga boš šla varat-je najgrša stvar ki jo lahko nardiš ljubljeni osebi.....
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Ja itak da je varanje....
- **TaMaLaa**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: somewhere...
z istim??? omg, to bi bla js še bol šokirana pomoje :S
baby..life goes on..
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja zame je tud to varanje!!..raj nočm sploh razmišlat da bi tipa dubla z drugo bejbo..al pa da bi biu to tip
sam mam pa kolega,za katerega žvaljenje ni varanje....in je model skor vsak petk z drugo bejbo in prav da je še ni prevaru ker se itq z bejbami sam liže
tko da a za vas žvaljenje je varanje??
sam mam pa kolega,za katerega žvaljenje ni varanje....in je model skor vsak petk z drugo bejbo in prav da je še ni prevaru ker se itq z bejbami sam liže
tko da a za vas žvaljenje je varanje??
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov