Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Avg. 2010 13:59

Meni se pa tale punca zdi precej sumljiva. Zakaj tako presneto vztraja, da ti ve? Navsezadnje, če jo je tvoj tip kao pecov, bi lahko ona komot rekla "ne", ker te pač pozna in sta kolegici/znanki (ali pa preveč površno berem). Ker je vedla, da te bo na tak način zgubila. Mogoče ji je pa tvoj fant všeč, pa vaju hoče razidt.

Js bi takim zgodbicam verjela le, če bi bile slišane od parih meni res bližnjih oseb. Ostali lahko govorijo, kar hočejo, mi je vseeno. Prej verjamem fantu, kot eni znanki.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Avg. 2010 14:03

jullia_ napisal/-a: Seksala je lahko z njim, ene kave pa ne more spit :D

to. jaz bi na tvojem mestu sedaj oba soočila. ker ne vidim več drugega izhoda. vsi trije pojdite nekam na samo- ne na pijačo v gostilno. pol pa naj vsak pove svojo plat. pa mi vrag da se eden ne zagovori. meni so tudi čudni zdijo tisti sms-si. ti sploh nisi vedela na morju da si je dopisoval z njo?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a crazy_bitch » 13. Avg. 2010 14:07

lejte še men je čudno kaj šele vam :( rekla je men na kofetu, da z njim noče bit oz. met nič..tut prjatlca (k ji zaupam) jo je sprašvala prvi dan in ji postavila isto vprašanje pa je tut rekla da noče z njim bit IN na trditev da bo una men powedala kaj se je zgodil je rekla ona: pa ji dej men je useen... mene je pa na kofetu vprašala kaj bom zdj? a bom z njim al ne.. ne vem a je to normalno da praša, a je to firbec? cifro njegovo tut ne vem kje jo je dobila... nobena kolegica ji jo ni dala..on pravi da tut ne..ona trdi da sta se že prej enkrat pogovarjala in da sta se menila za kafo (kao pred morjem) in naj bi ji takt dal cifro. on prav da to ni res da se nista nikol nč menila pa da ji cifre tut sam ni dal...razen če bi cifro z FB ona sama pobrala, ker ma pač on javno.
ni njegova kolegica, pozna jo prek mene čist tko mimgrede, jaz pa preko dobre prijateljice. dokazov ona nima.. ona ma pa baje kolege. nisva se še uspela dobit z njimi.
jst mislm da sta možna oba scenarija njen in njegov. je pa vse skup ful čudno.
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a crazy_bitch » 13. Avg. 2010 14:08

claire napisal/-a:
jullia_ napisal/-a: Seksala je lahko z njim, ene kave pa ne more spit :D

to. jaz bi na tvojem mestu sedaj oba soočila. ker ne vidim več drugega izhoda. vsi trije pojdite nekam na samo- ne na pijačo v gostilno. pol pa naj vsak pove svojo plat. pa mi vrag da se eden ne zagovori. meni so tudi čudni zdijo tisti sms-si. ti sploh nisi vedela na morju da si je dopisoval z njo?

vedla sm, mi je pokazov smse takoj k jih je vidu, zato sm bla pa cel morje bolj pozorna.. in ona kr migrira skos k nemu čeprou sm jst zravn.. ko sva se prestavlala z ene strani kroga družbe na drugo je počas skos prišla za nama...nevem a se men že blede al pa je res.

+ dodano: on je biu koj za to da se skupej dobimo in je biu prepričan da bi se ona zarekla... samo tega nisem storila
Zadnjič spremenil crazy_bitch, dne 13. Avg. 2010 14:55, skupaj popravljeno 4 krat.
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 13. Avg. 2010 14:11

Noče imet nič z njim? Lol, prej je pa očitno zelo lepo sodelovala, če gre verjet njeni zgodbi.
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a crazy_bitch » 13. Avg. 2010 14:13

tmis_ napisal/-a:Noče imet nič z njim? Lol, prej je pa očitno zelo lepo sodelovala, če gre verjet njeni zgodbi.

prav da takt ni vedla da je lažnivec...
kaj so vaša mnenja? kaj bi ve nardile kermu verjele? kaj loh še sploh nardim?
Zadnjič spremenil crazy_bitch, dne 13. Avg. 2010 20:07, skupaj popravljeno 2 krat.
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 13. Avg. 2010 17:00

Kaj bi naredile če bi imela kolegico ki ima en teden starega dojenčka, je zelo prijazna do fanta use naredi mu naredi večerjo skrbi za njega, kuha pospraula bedi zraven dojenčka cele noči(on ne) uglaunem use kar si on zaželi...on ma težko službo dela večino dneva potem zvečer gre na pir(se velikokrat napije in pride tak domov)...dobro to bi še use šlo potem pa zveš da jo vara že pol leta, ona ga ma ful rada....meni je zdej res hudo za njo a ne in nimam pojma kak se naj obnašam in kaj naj storim...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 13. Avg. 2010 17:29

Baby* napisal/-a:meni je zdej res hudo za njo a ne in nimam pojma kak se naj obnašam in kaj naj storim...

Naj ti neha bit hudo in bodi tiho. S partnerjem dihaš in spiš in veš, če je nekaj narobe. Ženska ne rabi nujno vedet, s kom natančno in kolikrat jo je varal, da bi povsem dobro vedela, da v njuni zvezi nekaj ni OK.

Lahko se pa pogovoriš z njo in jo povprašaš, če je srečna v svoji zvezi. Če ni, jo lahko opogumiš, da glede tega kaj stori. Da se ali sooči s tipom, da poskušata situacijo rešiti, ali pa da se razideta.

Več, kot podporo, ji ne moreš nuditi. Sama je svoje sreče krojač. Ti si ji lahko v oporo. Ne bo pa se dobro končalo, če ji boš poskušala vsiljevati svoje želje in jo usmerjati. Razen če si voljna žrtvovati odnos z njo, če ne bo hotela po poti, ki ti je všeč.
krogla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a krogla » 13. Avg. 2010 18:45

Vem za primere, ko partner ni začutil, da drugi vara, torej se da očitno dobro skriti, ne glede na to, ali skupaj ješ, spiš in še kaj.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 13. Avg. 2010 19:40

Če te prevara z moškim, je to nekaj čisto drugega in pomoje bi mene vse minilo. :)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 14. Avg. 2010 1:27

krogla napisal/-a:Vem za primere, ko partner ni začutil, da drugi vara, torej se da očitno dobro skriti, ne glede na to, ali skupaj ješ, spiš in še kaj.

Če je tako, potem je pa v zvezi vse v redu, ali ne? Ali se je v tako zvezo vredno vtikati z informacijo, ki je sama po sebi relativno nepomembna, ima pa potencialno močen razdiralni efekt?

Ampak to ni taka zveza. Tip ne le da vara, temveč je alkoholik. Žena to ve. Njena odločitev je, ali želi vztrajati v nastajajočem peklu. Prevelikokrat je odgovor take žene, da ja - da želi vztrajati. Nekomu tretjemu ponavadi ni najboljša odločitev se postavljat med dva norca.
krogla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a krogla » 14. Avg. 2010 9:17

Alwaleed napisal/-a:
krogla napisal/-a:Vem za primere, ko partner ni začutil, da drugi vara, torej se da očitno dobro skriti, ne glede na to, ali skupaj ješ, spiš in še kaj.

Če je tako, potem je pa v zvezi vse v redu, ali ne? Ali se je v tako zvezo vredno vtikati z informacijo, ki je sama po sebi relativno nepomembna, ima pa potencialno močen razdiralni efekt?

Od kdaj so pa zveze, kjer se vara, vredu? Zame predstava o dobri zvezi ne vključuje varanja in se mi zdi zamolčanje slednjega pač laganje oz. neiskreno prenašanje partnerja naokoli - če slednji seveda verjame in pričakuje zvestobo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Avg. 2010 10:36

crazy_bitch napisal/-a:Počuti se grozno užaljenega, da mu ne zaupam (je lahko le igra?)
Ja.
krogla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a krogla » 14. Avg. 2010 11:39

Pa še to glede tipa, ki joka in se plazi po kolenih - ne nasedi :D Zrel moški se ne bo cmeril in v eni minuti šestkrat opravičil, kot da mu gori za petami.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Avg. 2010 11:54

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:48, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]