Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 30. Apr. 2007 19:52

punkie_ napisal/-a: punca, seksaš s tipom, ki je mel eno uro nazaj tiča u drugi pizdi

fak e... če mene moj kda prevara se bom spomnla tega stavka.. še isto sekundo bo letel iz mojega življenja

res drzna.. že samo ta stavek bi te moral prepričat, da ga pustiš.. če pa stavek ne pomaga, pa si skušaj to predstavljati, smao mej blizi kakšen lavor, da boš bruhala
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
just*girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a just*girl » 30. Apr. 2007 21:17

se strinjam z drugimi...
sm te pa vseen zastopm, težko je kr pustit vse spomine za sabo, pa če je tip kreten al ne. Sm vseen če pogledaš vse dobre pa slabe strani....mislm da ni vredno, da sama sebe mučiš. Ni vredno namenjat tipu ne časa ne živcev, če mu ne pomenš niti tolk, da bi mel saj neki spoštovanja do tebe.
amaze-me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: piran

Neprebrana objavaNapisal/-a amaze-me » 30. Apr. 2007 21:30

punkie_ napisal/-a: punca, seksaš s tipom, ki je mel eno uro nazaj tiča u drugi pizdi

fak e... če mene moj kda prevara se bom spomnla tega stavka..

res je hud stavek....

moje mnenje je MALO bol drugačno od vseh tuki. mogoce me boste mele za budalo al ne vem, cudno, ampak mislim, da si ti drzna vseeno mela nek razlog da si ga vzela nazaj. pravis da ti kuha, da te poklice, ko slisi vajino pesm... to so res lepe stvari.ampka bi te nekaj prasala - je mel take pozornosti prej, al jih ma se zdej? jaz te razumem, s tem ko si ga vzela nazaj, verjetnos i bolj sentimentalna punca, sam pa dvomim, da bo vajin odns se vedno takšen kot je bil prej. tudi ce bi stvar res med vama potekala v redu, ti ne bos NIKOLI MOGLA POZABIT KAJ TI JE NAREDU! in po mojem mnenju bos v vsaki njegovi pozornosti ki ti jo bo namenu iskala nek vzrok.

glede tega: ce se je mogoce spremenu.... ce pa nekaj za tipe res drzi je to da se nikoli ne spremenijo. me zenske se s tem skusamo potolazit, vsakic ko cutimo da zveza ne tece tako kot smo si predstavljale in upamo na boljsi ju3... tudi sama sem tako mislisla ko so mi njegovi prijatelji namignili, da naj se zaradi njega ne jocem. tukaj ti ponujam resitev na vprasanje kako vedeti ce ti je zvest ali nezvest. poglej pri prijateljih, predvsem njegovih.in bodi pozorna, ker ce so dobri ljudje, ti bojo namignili, da on mogoce lih ni tako dober...

ah, razpisala sem se, ampka na kratko: ce mu ti, po tem kar ti je naredil,po teh dveh mescih ko si jokala za njim oz. tem kar ti je naredu, res mislis,da mu lahko oprostis in menis, da se bos z njim lahko se kdaj zares iskreno nasmeja, mu zaupala najbolj neumne stvari... potem ja, bodi z njim. jaz ne pravim tko kot vse do sedaj, da to ni mozno, samo pravim da je tezko.

mogoce ti pa lahko pomaga tale citat (meni je :wink: ): car prve ljubezni je, da ne ve, da bo nekega dne povsem preminila. nekako tako gre... sicer pa ne vem ce je to tvoja prval jubezen ali ne... namen tega citata je, da ti sporoci, da vse mine.... in da nekega dne bos zopet ljubila, tudi ce ne tako mocno...
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 30. Apr. 2007 21:41

Če že zdej vidiš, da je slabo bit z njem, ne vem zakaj še vztrajaš...

Če te je varal, če preveč pije...kaj misliš da bo še bolje z leti?

Zamisli se malo...končaj in pojdi svojo pot. Tisti kovara bo še večkrat, to je čisto res...no včasih je lahko splet okoliščin ampak ponavadi je pač jebach jebach :D :roll:
drzna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2005
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a drzna » 30. Apr. 2007 22:22

konec je... sva bila na pijači z njegovimi prijatelji in mi je obljubil, da bo pri meni spal... fantje so ga začeli pit in začeli govorit, da grejo dalje , meni ni blo do tega in sem mu rekla naj on gre če želi...seveda je bil takoj za in me peljal domov. sem mu spotoma rekla da so mu njegovi prijatlji več kot jaz... vse je prišlo do tega, da sem jezna, zajokana izstopila iz avta, on se je pa enostavno odpeljal....odpeljal se je enostavno...ni se ozrl, enostavno se je odpeljal...nenormalno jokam, sem mu že poslala mesiče v smisli, da bi moral za menoj priti in mi povedati, da sem mu več kot prijatelji, on se je pa enostavno odpeljal...
moj svet se podira...tako sem si želela, da bi nama uspelo, vse sem vložila v to zvezo, on se pa enostavno odpelje....
zakaj mi to dela???? zakaj me enostavno ne more meti rad??? čemu meni to treba??? čemu??? zakaj si ne zaslužim sreče s človekom, s katerim sem šla skozi vse dobro in vse slabo...
zakaj? zakaj??
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 30. Apr. 2007 22:32

Sej vem, da je slaba tolažba (tut men ni pomagal pa u bistvu mi še vedno ne čist), ampak vsaka stvar, ki se ti zgodi, je za neki dobra :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Apr. 2007 22:33

drzna...ne razmisljaj preveč... le to ti povem, da je bolje, da si to ugotovila sedaj kot pa čez 5 let...
drzna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a drzna » 30. Apr. 2007 22:36

da je lahko tak kreten...po vsem kaj sem mu dala, kaj sem mu vse oprostila...
sovražim ga.....
res da ga....
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 30. Apr. 2007 22:46

ne ga sovražt, raj nej se ti smili, ker te je izgubil :!:
drzna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a drzna » 30. Apr. 2007 22:56

to mi zdaj čisto nič ne pomaga...sem sama v sobi, s cigareto in najino pesmijo
zakaj je trebalo vsega tega? zakaj se ne more spremeniti? :cry:
vsega tega imam že čist dovolj.... enostavno ne morem več
Uporabniški avatar
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a klarica » 30. Apr. 2007 23:45

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 11:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 01. Maj. 2007 0:07

nauk je v tem, da kdor vara bo vedno varal. Človeka ne moreš spremeniti, če sam noče... Pa da se na glavo spraviš... Prijatelji so včasih v prednosti pred punco, ker so obstajali že pred njo... Pogrevati mrzle juhe se ne splača, ker kot sem povedal je na svetu tooooooooook ljudi...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 01. Maj. 2007 7:25

drzna čist prav si naredila..in njemu je res lahko žal da te je zgubil.Prav si naredila.Res te ni vreden.

Vem,da ti je hudo,žal bo treba it čez to obdobje.Želim ti,da bi blo kar se da krajše in z čim manj solz :bussi:
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjavi hudiček » 01. Maj. 2007 8:39

vrjamm da je hudo ampk zdrži in probi gledat z pozitivne strani... to se je zgodilo zato, da boš lahk spoznala boljšega fanta in bila srečna z njim. pa veliko sreče!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 01. Maj. 2007 9:41

Drzna... vse se zgodi z razlogom, verjamem da čaka nate zunej en fajn tip, ki bo nor nate... tudi če si zdej tega še nočš predstavljat...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov