Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

drzna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2005
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a drzna » 29. Apr. 2007 23:21

ampak zakaj bi se potem sploh trudil in me nazaj prosil, če želi isto sranje delati? ni to malo nelogično? zakaj bi nekdo šel, po domače povedano, dvakrat skozi isto sranje? vem, da sem že malo tečna, a me ta stvar res grize...
mimogrede: ali obstaja kakša preizkušnja, na kateri bi ga preizkusila, če se je res spremenil ali pa res samo bluzi?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Apr. 2007 23:24

sej sm rekla...dej ga parkrat spustit iz tvoje kratke vrvice :wink: ...pusti ga malo ven s prijatelji, nej gre vn z drugimi puncami...in tko boš vidla...
drzna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a drzna » 29. Apr. 2007 23:44

kako pa bom vedela, če je kaj delo?
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 29. Apr. 2007 23:52

Kako pa si prvič izvedela, da te je varal?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
drzna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a drzna » 30. Apr. 2007 0:00

izvedela sem za tisto s katero me je večkrat. vedela sta samo on in tista. a oma je povedala svoji naboljši prijatelici, od prijatelice brat pa moj sošolec. dalje pa si lahko misliš... za tisto drugo mi je pa potem ko je bilo konec sam povedal. (no pravzaprav potem, ko sva spet skup prišla, kao da zdaj več ne bo skrivnosti med nama...)
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Apr. 2007 0:01

Kak dolg sta pa že skupi? Ma pomoje če te je enkrat prevaral te bo slej ko prej spet, ker itak vidi da te očitno lahk vrti okol prsta. :roll: In ve da je dost sam par lepih besed in kakšna majhna pozornost da ga vzameš nazaj, zato bo to zihr še izkoristu! Ne vem no sej naredi kar hočeš, ampak js vem da ne bi mogla bit s takim človekom ker bi me blo skoz strah kdaj bo spet kakšno sranje. Pa js že itak ne bi mogla vzet nekoga nazaj če bi me prevaral, tega ne bi mogla oprostit in men še kr ne gre v glavo kak si ti lahk. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
drzna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a drzna » 30. Apr. 2007 0:05

saj sem sama isto govorila kakor ti (jaz da bi to oprostila? nikooli...) ampak kot je bilo že rečeno- zarečenega kruha se itak njaveč poje...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Apr. 2007 0:11

Ja sej vem kak je, ampak nekje je vseen treba postavit mejo ... pa OK, bi razumela da bi te enkrat po nesreči prevaral (čeprav js tud tega ne bi tolerirala), ampak da se je pa prav dobival z eno???! Sej verjamem da ti je ful težko ga kr pustit, ampak to je edina pametna stvar ki jo maš v tej situaciji na izbiro. In ko boš spoznala nekoga ki te bo mel res rad ti definitivno ne bo žal da si se znebila takšnega prasca (sorry ampak drugega o njemu res ne morm rečt).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
drzna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a drzna » 30. Apr. 2007 0:17

saj vem da imaš prav... ampak, ko pomislim na vse lepe trenutke, ki sva jih skupaj preživela...pravzaprav nikoli ni bilo kakših večjih prboblemov med nama.. sva si tako nenormalno podobniva, imava iste poglede na svet, istismisel za humor... in tista dva meseca brez njega sta bila pravi pekel zame...imela sem vse, prijatelji in družina so bili nenormalno super do mene..mene pa nobena stvar ni mogla osrečiti, nič mi ni seglo do srca... potem se je pa spet javil...bil je vse samo človek ne- res sem mu vse v oči povedala... potem se je jokal, govoril kako napako je naredil, da kao spoznaš kaj imaš, ko to stvar izgubiš... in jaz sem- seveda popustila... kaj jaz vem: res sem neumna, a če mi moje noro srce ne pusti kar proč iti... da bi vsaj vedela kaj me čaka... če bi imela kje kakšo garancijo...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Apr. 2007 0:23

drzna napisal/-a:saj vem da imaš prav... ampak, ko pomislim na vse lepe trenutke, ki sva jih skupaj preživela...pravzaprav nikoli ni bilo kakših večjih prboblemov med nama.. sva si tako nenormalno podobniva, imava iste poglede na svet, istismisel za humor...

Ja, edini problem je da on ne zna bit zvest ... eh sej, kaj pa to, glavno da se v vseh drugih pogledih ujameta ... :roll: No sej ti nočem pamet solit ker dobr vem kak je težko to, ampak pač dobr premisli če je on res najboljše kar lahko dobiš. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 30. Apr. 2007 7:32

drzna napisal/-a:jooj kaj mi ve delate.... pa kako bi naj to sploh izvedla?? Naj mu takoj jutri dam konec ali počakam na kakšo krizo..?
<kaj pa če se je spremenil in tega ne bo več delal?> :oops: :cry: :cry: :cry:

Kaj ti ME delamo??!! Kaj si SAMA delaš!!! Tip se fukari okol, ti pa ga kljub temu vzameš nazaj. Mislim, da je s tem smo dobil potrdilo, da te lahko suče okrog prsta, kolikor hoče, pa mu boš kljub temu oprostila. In zakaj potem tega ne bi več počel v prihodnje, če mu boš pa najbrž spet oprostila?
Praviš, da bi rada imela neko garancijo, da od zdaj naprej ne bo več tak... POzabi. Saj mogoče boš mislila, da ti je zvest, potem boš pa npr. po enem ali dveh letih spet izvedela, s katero vse se je kurbal, medtem ko si bila ti v devetih nebesih zaradi zaljubljenosti vanj. Brez zamere zaradi takšnega izražanja, ampak takšni tipi me pa res pogrejejo!!! :evil:
Punca, vem, da je trenutno hudo, ampak tega si res ne zaslužiš. Tudi če ostaneta skupaj, te bodo nonstop razjedali dvomi, kje je, s kom je, kaj počne... Mislim, da ni vreden tvojih živcev in solza. In da te niti nima rad. Če bi te imel rad, ne bi imel nobene potrebe dobivati se s katerokoli drugo, ampak bi bila ti zanj ena in edina.
In verjamem, da za nekoga nekoč tudi boš. Za tega dečkota pač ne.
Lev_inja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lev_inja » 30. Apr. 2007 10:13

drzna, jas ne vem kaj še sploh delaš z njim.Če te je že večkrat prevaral, te bo še naprej.Nevem kako si lahko v takšni zvezi, ko samo čakaš, da boš spet od nekoga zvedla, da te je prevaral.Pusti ga, da naj gre v disko, naj se zabava s kolegi in boš potem vidla, če ti je res zvest.Ker vidi, da si mu oprostila,se mu preprosto jeb* za tebe in gre za drugimi.Mogoče si misli, da mu boš vedno oprostila.Pusti ga,vem, da bo v začetku bolelo.Ampak, ko boš premislila,boš vesela, da si se ga znebila.Pojdi ven s kolegicami in se zabavaj.Mogoče boš pa našla drugega,kateri bo pravi zate, in te ne bo varal.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 30. Apr. 2007 10:28

preprosto je .. drzna zaslužiš si boljše.. ko boš to dojela ga boš hitreje pozabila in šla naprej
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 30. Apr. 2007 11:55

drzna, če si res drzna, pojdi stran... bolelo bo, mogoče še ful časa, ampak naredi to raje zdaj, kot pa pozneje, ko boš mela že mulce z njim in bodo mogli še oni trpet s tabo...
Sej če bi te enkrat prevaral, pa potem po kolenih prosil in bi res vidla, da mu je žal... Sam da te je pa večkrat, pa da te zdej ne razume, ko si nezaupljiva do njega in mu ne pustiš lih samaemu ven in to... ne vem... po moje si ful fajn punca in si zaslužiš najboljše, kar on po mojem NI!

Vse držimo s tabo, opogumi se in ga odjebi, lahko mu poveš, da ga še ljubiš, sam da ljubiš tudi sebe in da tko ne morš več... Sej bo šlo... vse smo s tabo! Če rabš pomoč, se obrni na nas tudi prek ZS!
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjavi hudiček » 30. Apr. 2007 12:08

men sploh ni jasn zakaj si še sploh z njim? pa ne zdj rečt kr ga maš toook rada. kaj pa sebe nimaš nič? mislim da bi mogla v prvi vrsti imeti rada samo sebe, se spoštovati, šele potem vse ostale. in fant je prevaral večkrat... kolkkrat te še more, da boš dojela, da si zaslužiš boljšega? kr tipu je zdj jasn da boš skakala kot bo on žvižgal in te bo sukal okoli prsta, dokler se boš pustila.

drzna napisal/-a:ampak zakaj bi se potem sploh trudil in me nazaj prosil, če želi isto sranje delati? ni to malo nelogično? zakaj bi nekdo šel, po domače povedano, dvakrat skozi isto sranje? vem, da sem že malo tečna, a me ta stvar res grize...
mimogrede: ali obstaja kakša preizkušnja, na kateri bi ga preizkusila, če se je res spremenil ali pa res samo bluzi?

nekje more zadovoljiti svoje potrebe in kr ve da mu boš ti vse oprostila in mu vedno na razpolago, se bo vedno ko ne bo dobil druge, vračal k tebi. ti boš potem tista ki bo dvakrat trpela zarad istega, njemu je itak vseeno. premisli če si ti želiš še drugič, tretjič skozi isto sranje ali boš raje temu naredila konec in uživala v mladosti in našla fanta ki si te bo zaslužil...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov