Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 29. Jan. 2007 12:26

Za nazaj ne bi oprostila. Zakaj? ker se je lahko zatem v nadaljevanju veselo pretvarjal in mi lagal, kar bi najbrž storil še kdaj drugič.
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 29. Jan. 2007 13:16

V bistvu ne vem :?
Ce bi bilo cisto na zacetku, bi valda lahko, ker sva se komaj spoznavala in ce je spoznal kero... kaj naj... mislim ne vem no :?
Ce bi pa pozneje, pa valda da ne bi odpustila. Ni sans. Se posebej po kaksnih 4 letih.
Seveda pa je to samo teorija. Kaj bi dejansko naredila, pa je odvisno in upam, da mi nikoli ne bo treba vedeti :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 29. Jan. 2007 13:21

Zelo hipotetična situacija. Pojma nimam. Ne bi si upala biti zdajle tako striktna, da rečem, da bi ga takoj pustila.
Si pa res ne predstavljam, kako bi načel to debato po 4 letih. V glavnem, če se je to zgodilo in glede na to, da je zdajle vse v redu med nama ... očitno pred 4 leti nekaj ni bilo v redu. Ampak vsi smo ljudje ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 29. Jan. 2007 14:54

ne vem... :? verjetn bi me zlo prizadel to da je biu s kšno, verjetn bi po dolgem premisleku zaklučla vezo, ker bi se bala da se bo ponovil v prihodnosti, pa tud zaupanje v partnerja bi zgubila...kar je pa temelj vsake veze.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 29. Jan. 2007 15:45

v tem primeru bi mu lažje oprostila dejstvo, da me je pred več leti prevaral, kot pa to, da mi je več let to prikrival in lagal.
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 29. Jan. 2007 15:53

Sama sem vedno govorila, da je ob varanju vsega konec, ampak življenje včasih ni tako zelo enostavno, da lahko kar takoj narediš konec, verjento bi se z njim poizkušala pogovort, zakaj je prišlo do tega, za naprej bi bla seveda zelo negotova, še toliko bolj, ker znam biti tudi ljubosumna.
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 29. Jan. 2007 15:59

jaz nebi oprostila ne eno ne drugo, sploh pa da mi je prikirival, ker potem pomeni da so v vezi skrivnosti in da ni bil iskren do mene, pol pa vsako stvar ki bi rekel nebi verjela, končalo bi se slej ali prej, ker ko nas enkrat nekdo prevara in če mu oprostimo, nas žre znotraj kje je, ali me spet vara, ipd... in trpimo. začnejo se vprašanja, zakaj je to naredil ipd... in nikoli več ni zaupanja v človeku, vsaj pri meni je bilo tako.

nisem več živela v miru, skozi me je to najedalo.. zaupanje (to najbolj boli) se nikoli več ne povrne, lahko probamo zaupati spet, vendar v nas ostaja vozel in ta vozel traja zavedno.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 29. Jan. 2007 16:31

Kot prvo kot prvo mu ne bi odpustila varanja pa naj bo to za njega sex za eno noč ali več.Ko prevara prevara.
Kot drugo pa mu ne bi odpustila to,da je tolk dugo tajil-zgubila bi v zaupanje v njega.Brez tega pa veza ne more funkcionirat.
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 29. Jan. 2007 16:55

Men se je zgodilo nekaj takšnega in to s sedanjim fantom. Sicer sva bila takrat stara okrog 16 let, skupaj pa šele kakšna 2 meseca.

Najprej je prišlo do tega, da je on mene prevaral. No ampak saj veste kako je s tem varanjem pri 16 letih - poljub, pa kakšen telefonski klic. Ampak za to jaz nisem vedela. Enako pa sem tudi jaz naredila - ga prevarala (seveda tako, da sem se žvalila z drugim).

Mene je pekla vest in sem mu povedala. Po dolgem pogovoru mi je oprostil, a mi ni povedal da je enako storil tudi on. Čez kakšen mesec so pa tudi k meni prišle te informacije o njegovem podvigu. Seveda sem želela izvedeti resnico. Do te sem pa komaj prišla.

Ampak sva potem razčistila in sedaj bova kmalu skupaj 3 leta. Čeprav priznam, da me včasih malce muči vprašanje kaj če mi tudi sedaj ne bo povedal, če kaj takega stori?

Ne vem no, jaz sem mu oprostila, on tudi meni... živiva dalje.
Uporabniški avatar
*crnolaska*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *crnolaska* » 29. Jan. 2007 18:11

jst varanja ne bi nikdar prenesla, že sam če me loteva ljubosumje je težko, kaj šele, da bi bla prevarana. pa tud tko je, sj se da odpustit, ampk pozabet ne morš pa nikol... :?
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 29. Jan. 2007 18:19

Ne ne bi mu tega oprostila. Ker če me je lahko prej in mi to prikrival toliko časa, je samo vprašanje če se ni vmes zgodilo še večkrat, in ne samo 1x kot bi zatrjeval. Če me je 1x me lahko še večkrat. Takega partnerja ob sebi NE potrebujem, ker me ne spoštuje, ceni, ljubi in mi lahko mirne vesti laže v obraz. Hvala takega moškega ne potrebujem. Jih je dovolj da bi s našla nekoga ki bi mu bila cel svet in bi me cenil, ljubil, spoštoval tako kot si zaslužim. Seveda bi bil deležen vse pozornosti od mene tudi on.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 29. Jan. 2007 18:20

Mislim da ne bi. :roll:
Kaj je pa razlika? Edin to, da ti je lagal ne vem kok let vs. to, da mu je blo tako bad, da ti je naslednji dan povedal. Kaj je pol hujš? Kar oboje je en shit.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 29. Jan. 2007 20:28

S tem, da bi mi povedal šele čez par let, bi razumela da si je hotel le olajšati dušo in njegovo slabo vest. Sorry, ampak varanja pa ne prenesem. Očitno že ni pravi zame, če me je za eno noč (ali več) nadomestil z drugo žensko!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a deniro » 29. Jan. 2007 21:04

Ja. Ker verjamem, da je zadrževanje nekaj takega v sebi, bolj obremenjujoče in frustrirajoče kot pa samo priznanje. Pogoj je seveda partnerica, ki se svoje napake zaveda in ji ni varanje ravno hobi.

Meni se zdi nesmiselno razdirati zvezo zaradi nečesar kar je že pred leti minilo. Dejstvo je, da se ljudje spreminjamo in da nikoli ne vemo, kaj lahko čez 10 let pričakujemo od sebe, kaj šele od partnerja.
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: koroška

Neprebrana objavaNapisal/-a jeanitte » 29. Jan. 2007 23:19

A-a. Nedopustno! Varanje je varanje. Včeraj, danes, jutri, pred 10 leti, čez 20 let... Prizadane te ravno tako, kot če bi izvedel-a tisti dan - s to razliko, da je še neštetokrat huje, ker pomisliš, da je bila dejansko celotna veza grajena na laži.
...if there are roses, they will blossom...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov