Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
ninfa napisal/-a:Kaj mislite vi? Je za vas varanje, če vas partner (prevara) z istim spolom kot je partner?
Ja.
-
matea - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2004
- Kraj: PrImOrSkA
moja frendica je tipa kar doskrat že prevarala s punco (vključena pijača zraven), pa njega nič ne moti. vsaj tko deluje. . pa tudi doskrat ko se vidjo se kar poljubijo, pol men je ful . ampak ona baje nič ne čuti do nje in je to sam kar tko... zame osebno to ni varanje, čprow ne razumem ljudi k to počnejo. baje nj bi punce k se med sabo ližejo ful tipe vzburjale
svašta
svašta
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
tiasha napisal/-a:Zame je tut to varanje ... ni važno kje, kdaj, s kom, na kakšen način ... če je z drugo osebo je varanje ...
Se popolnoma strinjam... Varanje je varanje, ne glede na to, če te tip prevara s tipom...Po mojem je to še večji šok...
- saabi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2004
Jah vsak par ima drugače pošlihtano, kaj je za njih varanje.
Če sta se zmenila, da bosta v zvezi bolj svobodna ( beri:srečevanje z drugimi, priložnostni sex), potem to za njiju ni varanje.
Če pa sta partnerja glede tega bolj tradicionalnega mišljenja, se pravi: bodi predan samo meni, apetit si lahko LE z gledanjem poiščeš drugje, ampak jest pa še vedno hodi k meni
Jaz sem zagovornica tradicionalnih vrednot glede tega.
Se pravi vse kar bi lahko partner v postelji, na mizi, ipd. počel z mano in to dela z drugimi je zame varanje! Ne glede na spol!
Ker če te parner prevara z istim spolom, je biseksualec, kar pomeni, da goji enaka čustva tudi do m.spola, se pravi, da je enako če te prevara z ž ali z m. Ni ti bil zvest, to šteje.
Edino če je pač dogovor tak, da je bi, in si za sex z enakim spolom,
lahko tu pa tam poišče kako potešitev, seveda s tem moraš ti biti seznanjena. Stvar dogovora pač. Ampak jaz v ta dogovor ne bi šla.
100 ludi, 100 čudi
Če sta se zmenila, da bosta v zvezi bolj svobodna ( beri:srečevanje z drugimi, priložnostni sex), potem to za njiju ni varanje.
Če pa sta partnerja glede tega bolj tradicionalnega mišljenja, se pravi: bodi predan samo meni, apetit si lahko LE z gledanjem poiščeš drugje, ampak jest pa še vedno hodi k meni
Jaz sem zagovornica tradicionalnih vrednot glede tega.
Se pravi vse kar bi lahko partner v postelji, na mizi, ipd. počel z mano in to dela z drugimi je zame varanje! Ne glede na spol!
Ker če te parner prevara z istim spolom, je biseksualec, kar pomeni, da goji enaka čustva tudi do m.spola, se pravi, da je enako če te prevara z ž ali z m. Ni ti bil zvest, to šteje.
Edino če je pač dogovor tak, da je bi, in si za sex z enakim spolom,
lahko tu pa tam poišče kako potešitev, seveda s tem moraš ti biti seznanjena. Stvar dogovora pač. Ampak jaz v ta dogovor ne bi šla.
100 ludi, 100 čudi
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
odvisn od tega kok daleč greš, po moje... če se npr. zaližeš s kolegico, kar se jst sicer ne bi, ni panike. Ne bo trpela veza, se mi zdi. Če bi pa šlo za sex, pol je že bl problem... Če bi pa npr. moj tip meu kej s kšnim drugim, bi pa resno podvomla v to, da je res hetero, kot si bi želela, da bi bil. Nekak tko, zmedeno, mislim o tem.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Jaz se bi počutila na nek način še bolj globoko prizadeta kot ženska...
Vedno bi se spraševala: Kaj sem naredila narobe, da je zamenjal usmerjenost z mano? Kkao d anisem opazila že prej sama? ipd...
Težki travmi bi bili to zame....
Vedno bi se spraševala: Kaj sem naredila narobe, da je zamenjal usmerjenost z mano? Kkao d anisem opazila že prej sama? ipd...
Težki travmi bi bili to zame....
Don't worry, be happy!!!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Hm, hm... Odvisno od okoliščin. Če bi mi povedal, da gre samo za eksperimentiranje še preden bi se zgodilo, ali pa če bi bila npr. zraven... potem bi mu dovolila
Kot varanje pa bi smatrala, če bi izvedela pozneje, po možnosti še od koga drugega.
Kot varanje pa bi smatrala, če bi izvedela pozneje, po možnosti še od koga drugega.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]