Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
WannaMe - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
- Kraj: Venera
Ja tole zna pa res hudo bolet.
Samo po moje je najbolje, da se odkrito pogovorita, kakšni so razlogi za njegovo dejanje, ker večina moških skoči čez plot zato, ker jim v zvezi nekaj manjka ali moti. S tem ne mislim o tebi Frenkie nič slabega.
Je pa res, da je bilo to dejanje na začetku, ko vajina zveza še ni bila tako močno..
vendar najbolje, da ugotoviš sama koliko resnično čutiš do njega in ali bo to spremenilo tvoj pogled nanj do te mere, da mu ne boš mogla več zaupati.
No upam, da se bo vse rešilo v najlepšem možnem redu
Samo po moje je najbolje, da se odkrito pogovorita, kakšni so razlogi za njegovo dejanje, ker večina moških skoči čez plot zato, ker jim v zvezi nekaj manjka ali moti. S tem ne mislim o tebi Frenkie nič slabega.
Je pa res, da je bilo to dejanje na začetku, ko vajina zveza še ni bila tako močno..
vendar najbolje, da ugotoviš sama koliko resnično čutiš do njega in ali bo to spremenilo tvoj pogled nanj do te mere, da mu ne boš mogla več zaupati.
No upam, da se bo vse rešilo v najlepšem možnem redu
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
V prejšnji vezi sem ga..
sicer je bilo tako, da mi je bivši po kakšnih 7 mesecih veze povedal, da je približno 1 mesec po tistem, kar sva se midva spoznala in kao začela hodit (ker videla sva se v bistvu samo ene 3x do takrat in nisva vedela, kaj bo iz tega nastalo) bil v enmu diskaču z eno oz. da sta se poljubljala.
Ne vem, takrat mi je bilo mal čudn, sam ker takrat na začetku res nisva imela neke veze, da bi to lahko tako imenovala, me to pač ni preveč prizadelo in sem sčasoma pozabila na to.
sicer je bilo tako, da mi je bivši po kakšnih 7 mesecih veze povedal, da je približno 1 mesec po tistem, kar sva se midva spoznala in kao začela hodit (ker videla sva se v bistvu samo ene 3x do takrat in nisva vedela, kaj bo iz tega nastalo) bil v enmu diskaču z eno oz. da sta se poljubljala.
Ne vem, takrat mi je bilo mal čudn, sam ker takrat na začetku res nisva imela neke veze, da bi to lahko tako imenovala, me to pač ni preveč prizadelo in sem sčasoma pozabila na to.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz mislim, da bi to ful tezko oprostila, ze zarad tega, ker bi se mi zdelo, da je ves ta cas bil z mano pa mi to prikrival. In ce je bi bil zmozen tega 1x, bi verjetno bil zmozen tega tudi drugic. Jaz bi se pa verjetno skoz sprasevala: Kaj pa ce... ?
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst mu tega ne bi mogla odpustit. Lahko ga ljubim totalno, misli mres najbol. Ampak v momentu, ko bi me prevaru (na bilokakšen način, tut, če bi sam šmirglu s kero al pa jo šlatu al pa kej..) Adijo. Mislim zagnusu bi se mi u sekundi 20.
Tu za mene ni gor pa dol.
Tu za mene ni gor pa dol.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- Black Kitty
Mene bi ful prizadel. Mi je bivša bfrendica povedala med uro, da me je bivši (takrat je bil 2 tedna, hodila sva 1let) varal z eno v Ajdovščini. Js sem mislila, da bo zame konec sveta. Letela sem ven iz klasa in ga poklicala. Še 1h sem ostala v wc-ju in se nisem mogla pomirit pa čeprav sem zvedela, da me ni varal.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz bom takole rekla: "Če je to že enkrat naredu bo sigurn še kdaj." Tako, da jst nevem, če bi zaupala...mogoče ena možnost ampak nevem no
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Stella* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
To se je men zgodil pr bivšemu.. po 8 mesecih mi je reku da me je prevaral že drugi teden v najini zvezi! svet se mi podrl v sekundi!!! on pa se je opravičevav 100/h,kao da takrat še ni vedu kolk mu pomenim itd.. pač hotu je da mu oprostim in bo spet vse lepo in prav! še isti dan pa sma šla zvečer ven in sem naredila nekaj na kar sem še danes ponosna.. s prijatelji sma šla skupi ven!z nami pa je biu tut njegov kolega,k sm mu bla zmeri všeč. in to sm tut izkoristla!pred fantom sem se začela "strastno" poljubljati z njim (najhujši trenutek v mojem življenju- poljubljati se z nekom,zraven tebe pa oseba ki jo ljubiš) ampak morala sem,nekaj me je gnalo.. pol pa sm se obrnala k mojmu in mu rekla sam če mi lahk oprosti,pa da ga zlooo ljubim! po tem kar sm naredla,me je pa on pustu.. in sm bla zanj največja pr**ica ker sm ga tko prevarala! meni je blo zlooo hudo,sam vesela pa sem da je občutiv ta filing kako je če si prevaran!
me ne zanima kdaj varaš,s kom varaš,zakaj varaš! varajnje je varanje.. če boš 1x to naredu boš še 100x! tko da NE,NE OPROSTIM NIKOL!!!
me ne zanima kdaj varaš,s kom varaš,zakaj varaš! varajnje je varanje.. če boš 1x to naredu boš še 100x! tko da NE,NE OPROSTIM NIKOL!!!
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Stella*, oprosti, vendar se mi zdi da to kar si ti nardila njemu pa kar je on tebi ni isto. Verjetno te je res mel rad in mu je blo žal da te je prevaral na začetku. Ok, ne vem kaj on misli... Vendar se mi vseeno zdi grdo kak si mu vrnila.
Drgač pa jaz nimam pojma če bi lahko odpustila varanje. Vse bi bilo odvisno od številnih dejavnikov: kdaj je varal, kolikokrat, zakaj je varal, kaj bi čutila do njega, resnosti zveze... itq.
Drgač pa jaz nimam pojma če bi lahko odpustila varanje. Vse bi bilo odvisno od številnih dejavnikov: kdaj je varal, kolikokrat, zakaj je varal, kaj bi čutila do njega, resnosti zveze... itq.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
in sm bla zanj največja pr**ica ker sm ga tko prevarala!
jah, prav si povedala...oprosti ampak to je pa eden izmed najbolj svinjskih trenutkov ki jih lahko nudiš osebi ki jo po tvojem mnenju ljubiš...
jst sicer nevem akšna je ta vaša ljubezen, ampak mene vedno žene v to smer da pazim nanj kot na porcelan in se trudim vsako sekundo da ga nebi prizadela...nebi bila niti zmožna prizadet natale način osebe ki jo ljubim...tko da jst pač smatram ljubezen za tako in ni mogoče d anekoga ljubiš kot se ljubi, potem mu pa take svinjarije delaš..in en punca, zdej nisi čist nič dokazala, nisi nič bolj važna in višja, ampak samo še nižje si se spustila, globoko v poden...dobro da ti ni oprostil ...
sicer pa je treba razlikovati čas dogajanja, dologotrajnost zveze, kdaj zvezi se je to zgodilo, kakšen je vaš trenutni odnos itd....
nekak je zveza v prvem mesecu recimo, precej mlačna, in se ji gre še za obstoj...ali bo, ali ne...takrat se spoznavaš, odkrivaš skupni svet...se najde tudi veliko oseb, ki so pred zvezo bili navajeni "nomadskega ljubezenskega življenja" in so vajeni letati s cveta na cvet...potem pa pač po določenem času spoznajo da je oseba s katero so v zvezi tista ki o imajo radi...in takrat prične lahko tudi ljubiti...nevem, jst bi mojemu oprostila..seveda bi bilo težko, seveda bi se zjokala, ga en tedn postrani gledala, mu parkrat naprej vrgla, pa vseeno bi šla skozi to...nikakor pa nebi teh najinih dveh let in vseh trenutkov vrgla stran zaradi nečesa ki se je zgodilo davno nazaj in zarad butastga razloga..sploh če je šlo za poljub....če bi me zdaj, bi bilo seveda drgače...ker bi pomenilo čiso nekaj drugega...ampak neverjamem pa da bi oseba k te je prevarala v prvem tednu/druge, potem po nevemkoliko letih naredila isto...Sicer je vse mogoče, ampak nekak se mi zdi da to ni splošno....
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Če bi me moj fant prevaral pred 4 leti in mi to zdaj povedal. Jaz bi bila ful jezna! Nebi mogla oprostiti. Ker si predstavljam, d ame je 4 leta gledal v oči in mi govoril, da me ljubi in ne vem kaj še vse. V bistvu me je pa prizadel in storil nekaj zelo hudega. Jst nebi mogla...res ne!
- bimba
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
jaz varanja definitvno NEBI nikoli oprostila, in kot je napisala nincy zame ta človek v istem momentu več ne obstaja. če enkrat oprostiš karkoli in bilo kaj bo ta oseba naredila stokrat enako, zame prevarat pomeni tudi poljub seveda na usta in izdaja, ker ti nemore nekdo lagat v faco da te ima rad in potem it z drugim, se pravi da oseba pol ni iskrena in nima čustev iskrenih. meni se je enkrat zgodilo da sem oprostila in se mi je kot bumerang vrnilo nazaj, s tem da se je zgodilo še drugič in to hmalu po temu ko sem oprostila. pač če te privleče druga oseba, bodi fer povej in pojdi potem magari z drugim/o, tukaj pa ne igra nobene vloge koliko časa si v vezi z osebo, kakšna so čustva ipd.. ker ko te človek prevara te izda in tu se zgodba konča. Ko nastopi varanje pa ponavadi nastopi poleg tega nezadovoljstvo v vezi (če govorimo o dolgotrajni vezi) ter privlačnost in nesigurnost.zato tudi osebe varajo, in zame so taki ljudje kljukci in nočem imeti z njimi opravka, ker če te tako izda kot fant, te bo tudi kot prijatelj ali pa jutri kot bodoči mož, tako da no way da jaz oprostim. *purple bitch* to kar si napisala je vse lepo in prav samo to ni merilo da človek vara, ko si napisala da če te oseba prevara v prvem tednu veze da neverjameš da bo po nevemkolikih letih naredila isto, naredi ta oseba definitivno isto. človek vara (leta iz cveta na cvet) se ne spremeni, imam čisti dokaz za to enega kolega ki nikakor ne more imeti samo ene ženske,. Poleg tega pa ko te oseba prevara izgubiš zaupanje za vedno (ne momentalno) ampak dobesedno za vedno, in v čemu je smisel pol da si z osebo če ji nemoreš zaupati??
iz moje strani kot je napisala prej stellla me ne zanima kdaj varaš,s kom varaš,zakaj varaš! varajnje je varanje.. če boš 1x to naredu boš še 100x!
tko da NE,NE OPROSTIM NIKOL!!!
iz moje strani kot je napisala prej stellla me ne zanima kdaj varaš,s kom varaš,zakaj varaš! varajnje je varanje.. če boš 1x to naredu boš še 100x!
tko da NE,NE OPROSTIM NIKOL!!!
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Ja itak da sm zdej vsa pametna in bom zagotovila da bi ga takoj pustila... Sam če bi pa dejansko prišlo do takšne situacije pa vseen dvomim da bi tako brezkompromisno odkorakala iz razmerja. Dvomim... Full je odvisno od okoliščin (ne da v kakršnih koli odobravam varanje). Upam da se mi nikol ne bo treba ubadat s tem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]