Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 06. Jan. 2007 20:51

krog je zacaran imas obcutek da ne mores narediti nicesar vec..

najprej varas...potem se sprostis pustis tipa..ali on tebe zrd varanja...in potem pades v novo zvezeo in s5 varas

tako se je dogajalo meni..

potem sm za ene pol leta nehala z zvezami in se dajala dol res z vaskim ku mi je prijalo...

zj s5 sm v zvezi..noro zaljubljena...a se vedno me je strah sama sebe..ce to nrdim med nama ne bo tako kot prej..vedno se zareže ta bolecina vate...ampak kj je to kot droga te zasvoji...

js temu recem: ŽELIM SI SVEŽEGA MESA...ampak sm ga s5 dobila...upam da se bom koncno uspela "navezat" tako močno, da tega ne nrdim..sam kj pa vem..bojim se sama sebe
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 06. Jan. 2007 22:52

SAMO trikrat v 4 letih, jaaaaaa...
Sliši se kot izjava moje nekdanje prijateljice "ah, ŽE 4 mesece sva skupaj pa sem ga SAMO 2x prevarala" :roll:

Mogoče maš prav, ja. Kdor 1x vara, vedno vara :?

(Aja, mogoče bi blo najbolše, da tipa pustiš pa potem delaš kar ti paše. Ampak verjetno ne bo tako zanimivo ko nikogar ne varaš.)
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 06. Jan. 2007 23:22

S tem pa se glih ne bi strinjala,da kdor 1x vara,da pol vedno.Govorim iz lastnih izkušenj.Sedaj mam fanta že 3 leta pa pol in ga nisem prevarala,pa ga niti nimam namena,ker mi preveč pomeni.Pred njim sem pa tudi mela fanta,ki sem ga prevarala,malo večkrat.Ampak to samo zaradi tega,ker sem bila jaz prevarana že pred tem od enega drugega in sem mu hotela vrnit.Ja,se zgodi,priznam.Ampak sem bla še "otrok".
Tak je mogoče tudi pri vama mucika,da je s tabo samo še zato,da te izkoristi ali pa zato,da ti vrne milo za drago,tak da to zvezo čimprej končat,ker bo vedno slabše.
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 06. Jan. 2007 23:33

Joj kok js ne maram takih, ki varajo. In to ne enkrat, ampak večkrat. no saj je že enkrat dovolj hudo, kaj šele večkrat. Očitno ti tvoj fant ne pomeni veliko oz. lahko rečem da nič. Na tvojem mestu bi se zamislila nad dejanji, ki jih počneš. Zakaj ga ne bi preprosto pustila in ga srala z drugimi. Potem ti ne bo treba jamrat, da ne moreš nehat varat. :roll:
just jst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a just jst » 07. Jan. 2007 0:37

žal mi je za tvojga tipa. Sej štekam, da si z njim zaradi občutka varnosti-mogoče se bojiš biti sama?Nisi sposobna resne zveze oz.še nisi dovolj zrela tako da bi bilo boljše, da pustiš tipa in imaš v prihodnje bolj na easy zveze.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 28. Jan. 2007 12:15

---------- Združena tema ----------

A bi oprostili partnerju, partnerici s katerim ste že dolga leta v zvezi, če bi vam povedal, da vas je pred parimi leti (npr. pred 4 leti) prevaral? Bi na tako varanje gledali enako kot če bi vas prevaral npr. pred parimi dnevi?

Bi mogoče na zadevo reagirali bolj "milo", ker se je pač zgodilo že zdavni?

Mene osebno bi to ful prizadelo in sicer ne zato, ker me je prevaral ampak zato, ker je bil sposoben vsa ta leta to skrivat pred mano in mi lagat. Ker potem bi se začela spraševat, če mi ni še kej druzga zatajil... oz. kaj vse še lahko v prihodnosti skrije pred mano :?
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 20. Jun. 2007 9:44, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 28. Jan. 2007 12:25

Če je bil toliko časa tiho zakaj ni mogel biti še naprej? Če je nameraval kljub temu biti s partnerko bi bil vsaj tiho. Tako je le preložil "odgovornost" nanjo. V stilu, dovolj sem se sekiral, sama se odloči, kaj boš naredila...

Ne vem... Mene bi vsekakor zelo prizadelo in ne vem, če bi še lahko bila z njim. Samo po tolikem času drugače gledaš na stvari. Ne vem... Ne znam si predstavljati.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 28. Jan. 2007 12:39

če si nekoga prevaral tolko časa nazaj in za to nihče ne ve (razen tebe in tistega ta drugega), nevem, zakaj bi to sedaj povedala (razen če so še drugi razlogi in te tisti ta drugi še vedno privlači :? ).
jaz bi definivno bila tiho.
v primeru, da bi meni fant povedal, da me je prevaral pred nevem kolko leti... varanje je samo po sebi tak hudo, ampak po moje da je varanje samo nek klic po spremembi, da ti nekaj (čeprav je samo kaka malenkost) v zvezi ni všeč. ali pa je zgolj eksperimentiranje. Mislim, da bi varanje kot tako, lahko odpustila (seveda zlo zlo zlo težko), ampak to, da bi mi povedal po štirih letih pa a-a. saj ne bi bila toliko prizadeta, da me je varal, ampak zgolj to, da mi je toliko časa lagal in to brez kakršnega koli sramu. jaz takemu fantu enostavno ne bi mogla več zaupati, ker če mi je enkrat toliko časa lagal, bog ve, kolikokrat mi bo še (seveda je enako z varanjem, če me je enkrat, me bo mogoče še). eh nevem. meni je to težka situacija. mogoče pa bi, če bi se mi to resnično zgodilo, odreagirala čisto drugače, kot sem zdaj napisala. :? :?
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 28. Jan. 2007 12:43

js bi mu rekla da sm ga tui js prevarala...cetudi nebi blo res...sam da bi vedu kko se počutim
Capri
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Capri » 28. Jan. 2007 12:50

Varanja ne podpriram, ampak ko se ti nekaj takega zgodi, je zelo težko, sploh če imaš partnerja zelo zelo rad. Mislim, da sem jaz svojemu odpustila, čeprav me še vedno razžira dvom. na začetku najine zveze se je dobival še z eno žensko, a je potem ugotovil, da sem kao jaz tista, s katero želi biti. Morda predvsem zato, ker je bila tista vezana (ne vem, ali je poročena ali ne , ampak je s partnerjem že dolgo in ima tudi otroka).

Hja, je že tako, da česar ne veš, ne boli. Ampak če ti je priznal in če te ima rad, potem je naredil prav. Ti bo pa zagotovo zelo težko, ker se bo vate naselil dvom - no vsaj vame se je.

LP
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 28. Jan. 2007 12:53

Po moje ti partner to prizna iz egostičnega razloga, namreč zato, da sam sebi olajša vest. Kajti jst verjamem, da v teh letih, ko to zadržuješ v sebi, s časom postane nekaj zelo težkega in obremenujočega.

Drgač pa ne vem, če bi raje vidla, da mi to pove ali ne :? Take stvari ti lahko povejo o osebi nekaj povsem novega in posledično se lahko zgodi, da na partnerja začneš zgledat čist drugače. Sigurno se začneš tud spraševat ali ti je oseba z novo lastnostjo sploh še všeč???!!!
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 28. Jan. 2007 16:22

heh, to je pa z enga druzga foruma tema, če se ne motim :)

drugače pa: ne, ne bi. tisti, ki je z mano, takoalitako pozna moja stališča in ve, kaj toleriram in kaj ne. varanja absolutno ne in to, da bi mi še toliko časa zadevo prikrival bi v bistvu pomenilo, da me je na nek način prisilil v vezo po varanju. ker bi vezo sicer že takoj prekinila.
...just breathe...
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 28. Jan. 2007 16:56

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
deja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a deja » 28. Jan. 2007 17:39

Frenkie jas tvojega fanta popolnoma razumem..ker sta tako dolgo časa skupaj se mu je zdelo nepošteno ti lagat..in če te je prevaral na začetku veze..ko še ni bila trdna mu lahko oprostiš..ampak sedaj ti je zaupal..ker te ima rad in noče živet v laži..želi da sta srečna da sta brez zadržkov si vse povesta itd..je imel kamen na srcu in ga je rabil odvalit..jas osebno bi mu oprostila..ker je imel tolko "jajc" da ti je priznal ..spoznal je koliko mu pomeniš .. sicer se pa sama odloči
Zadnjič spremenil deja, dne 28. Jan. 2007 17:42, skupaj popravljeno 1 krat.
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 28. Jan. 2007 17:41

Jaz ne bi oprostila v nobenem primeru (pa če prizna isti trenutek al čez 5 let). Bi me čist preveč prizadelo in bi izgubila vso zaupanje v tipa.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov