Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 01. Maj. 2007 10:22

uršy napisal/-a:Sej vem, da je slaba tolažba (tut men ni pomagal pa u bistvu mi še vedno ne čist), ampak vsaka stvar, ki se ti zgodi, je za neki dobra :)

točno to.. na žalost se učimo na lastnih napakah.. ta tip te definitivno NI bil vreden in vrjami, spoznala boš dosti dosti boljšega, ki bo res vreden tvoje ljubezni.. zdaj bodi samo tolko močna, da se neboš pustila nazaj potegnit..
verjemi, vse hudo bo minlo.. drži se :bussi:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
drzna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2005
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a drzna » 01. Maj. 2007 10:38

hvala vam vsem...res ste enkratne, verjetno mi z vašo pomočjo sploh nebi uspelo priti tako daleč...
res- HVALA!!! :teddy:
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 01. Maj. 2007 12:42

naredi kakor cutis, ne more druge sprasewat kj nrdit, kr bos posledice obcutla ti,..torej se sama odloči,..
amaze-me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: piran

Neprebrana objavaNapisal/-a amaze-me » 01. Maj. 2007 14:48

no stvari so se razpletle naprej... trenutno ti lahko povem nekaj, kar sem se jaz naucila na svojikozi... zensko prijateljstvo ni taksno kot mosko.oni so med seboj povezani na nek drugacen nacin. sicer pa to ne opravicuje, da mu ni do tebe.

sedaj, pa se tudi jaz strinjam ostalimi, ki pravijoda z njim nimas vec kaj iskat.smisel neke zveze je da te osrecuje, ne pa zalosti.... ce on ni tako pameten da prekine zvezo med vama, pa jo dej ti...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 01. Maj. 2007 15:51

ni
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 01. Maj. 2007 18:08

Jaz ga nikoli ne bi vzela nazaj če bi me prevaral. Ni šanse. Sebe imam kljub vsem mojim napaka še vedn najraje. In ker se imam rada, ob sebi ne potrebujem takega moškega- ki to zame niti ni!
Imej se rada in zaživi brez njega. Bodi drzna :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
thaly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a thaly » 01. Maj. 2007 21:16

Čist prav si naredila. Zdaj je čas zase in za razvajanje v samskem življenju :D

Punce se včasih premalo cenimo.
Včasih si zatiskamo oči pred OČITNIM.
V tistem trenutku nam je težko, čez čas pa vidimo, da ni bilo vredno...

Še dobro da smo z leti pametnejše in bolj samozavestne :P
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 01. Maj. 2007 21:55

sm vidla da je veze že konc.

bravo drzna, zaslužš si bolšga! :)
Zadnjič spremenil *zeljka*, dne 01. Maj. 2007 21:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Maj. 2007 21:56

Če se že sprašuješ "ali naj ga zapustim", pol je odgovor že na dlani: ja.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 02. Maj. 2007 8:40

in ti si mislila da k ga boš vzela nazaj, se bo pa spremenil in postal ful boljši človek. morš vedt da človek se zelo težko spremeni, tudi če si to zelo želi. tisti k se nočejo spremenit se ne bodo nikoli in tud tvoj se ne bo.
vrjemi da z njim boš mela same težave in nikol nič dobrega. če te je že do sedaj tolikokrat prevaral te bo še večkrat, če noče biti s tabo bi ti pa to sploh mogl dost jasno povedat kje stvari stojijo.
mal bl se mej rada, pa najdi si nekoga k bo mislil še kej nate ne pa samo na svojo rit
Uporabniški avatar
*missy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *missy » 02. Maj. 2007 10:16

lj tko je...jst sm glih učeri končala s tipom ravno zarat tega!prvič me je prevaru in ok mi je sam povedu da bo ql in da je biu res ne vem kok zadet...in jst sm mu pač dala šeeno šanso!učasih si člouk zasluž šeeno...in blo je ql naslende 3 mesce res fajn...in pač tazadne 2 tedna je biu pa čudn.in itak jst sm ga mislna pustit tut zarat osebnih svari...in sm pršla tja in zvem da je on tam z eno drugo...tko da punčka ne se sekirat ka pa če ti bo žou..men je!!sam men ni žu zarat njega žou mi je k sm mu dala takrt šeeno šanso!zanj mi je vseen...men je zdej sam še to dobr da sva končala!!in lastnih napak se učimo..tko da res ne mu vrjet!a si pomislna zkaj te je sploh prvič.a ti je reku en res dobr razlog zakaj te je??iz lastnih izkušenj ti govorim da ni treba...rajš ga pust in to je to...najd si druzga zdy je nou mesc lahko začneš nou lajf :lol: upam da sm ti kej pomagala...zdy sama pr seb vem kaka budala sm bla sam vem pa da sm prou nardila k mu nikol nism dala...jst se ne sekiram in mi ni bed..jst sm vesela k se je use skup končal :wink:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 02. Maj. 2007 11:42

Bravo, drzna! :) Vem, da si potrebovala veliko poguma, da si to naredila - čestitam! Ne glede na to, kakšni so tvoji občutki sedaj, se moraš zavedati, da si naredila prav. Le pogumno naprej, uživaj življenje in kmalu se bo našel fant, ki te bo vreden. :flower:

Pa (če ti ni težko pisati o tem) tudi mene zanima, če ti je že prvič povedal kakšen dober razlog, da te je prevaral ... :?:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
drzna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2005
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a drzna » 02. Maj. 2007 12:59

seveda sem ga takoj vprašala, zakaj to naredu...
kao da še ni bil pripravlen na tako resno zvezo ( star je 23 let, pa še ni mel resnega dekleta...). kao da je zdaj spoznal kaj ima na meni..
ko sva bila narazen, sva se veliko kregala. enkrat mi je napisal(ko je zvedel, da hodim v fitnes) da mi prej škodilo ne bo. da če bi prej na to gledala, mogoče on tudi nebi tega počel kaj je.... to vas sigurno tudi zanima: moje mere ( 165 cm, 70 kg). vem, da preveč, a vseeno...
potem bi naj končal, ne pa da je pizdarije delal...
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 02. Maj. 2007 13:14

drzna napisal/-a:to vas sigurno tudi zanima: moje mere ( 165 cm, 70 kg). vem, da preveč, a vseeno...
potem bi naj končal, ne pa da je pizdarije delal...

lej to vsekakor ni izgovor, če ga je motila tvoja telesna teža, bi pa naj ti pomagal shujšat tak, da bi oba športala, ne pa da te je samo obtoževal... za svojo višino si res malo pretežka, probaj se ukvarjat s športom, ampak tega ne počni samo da bi shujšala, pa bla všeč fantom, ampak za svoje zdravje, ni namreč zdravo za mlada dekleta, da imao take mere... jaz sem isto velika kot ti in so mi zračunali, da sem za mojo višino lahko težka največ 59 kg, in najmanj 54 kg.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 02. Maj. 2007 14:30

drzna ce tebe tip ni sposoben sprejeti take kot si .. sploh ni vreden niti da ga pogledaš..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]