Varanje-BI AL NEBI

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 28. Sep. 2008 21:23

hmm kira vprasanja in kiro razmisljanje imajo dolocene osebe.. :roll:
rozca82
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rozca82 » 29. Sep. 2008 8:10

Glede varanja, če človek človeka zelo dobro pozna in tudi načrtuje, se definitivno vpletajo čustva. V osnovni zvezi torej nekaj ne štima, počasi propada. Če pa človek enkrat sreča človek in se pač spozabi in ga nikoli več ne vidi. POtem bi mogoče še oprostila varanje. Sicer smo si ljudje različni in pač varamo/te iz različnih vzrokov. Osebno poznam kr nekaj osebkov, ki varajo. PA še zmeraj ohranjajo osnovno vezo. Sicer meni ni najbolj jasno. Ampak če njim paše tudi meni paše, hehe.

Samo vseeno mislim, da naše obnašanje izvira iz principov, ki jih imamo v glavi, da se določenim situacijam prepustim ali pa tudi ne. Odvisno je kako razmišljamo in kolko sami sebe trpinčimo in s čim...

In ja, delimo se, če že hočete na angelčke in hudičke, delimo se po več kriterijih. Ljudje ljudi ocenjujemo, če hočemo ali ne. Tudi jaz ocenjujejm lj. Ljudje ocenjujemo mene. Ocenjevani smo glede na inteligenco, izgled, izobrazbe...Mah lahko bi še naštevala...

Lep dan.
Uporabniški avatar
_2good4u_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _2good4u_ » 29. Sep. 2008 8:41

Nikoli ne reci nikoli....skušnjave so lahko kdaj zelo velike. Če vse štima v vezi, potem ne prevaraš, če pa veš, da nekaj ni dobro, potem pa mislim da se to kar hitro lahko zgodi.
Nihče ni imun na varanje, vsi smo samo ljudje. In vsi iščemo neko potrditev, če le-te ne najdemo doma...
Uporabniški avatar
*°mermaid°*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *°mermaid°* » 29. Sep. 2008 8:45

Ne, ne bi ga prevarala. V to sem skor 100% prepričana. Enostavno sem tak človek, da zelo težko namerno prizadanem osebo, ki mi nekaj pomeni. Še popolnega tujca zelo težko. Sploh pa si lahko predstavljam kakšen je občutek, ko si prevaran in ni fajn. Raje mu že prej povem, da nekaj ne štima in da ne moreva biti skupaj....če bi že prišlo do tega, da bi mi nekdo drug postal tako zelo všeč. No možno je, da bi ga "prevarala", če bi izvedela, da je tudi on mene. Vendar ubistvu, takoj ko bi zvedela, da me je prevaral bi bilo med nama nepreklicno konec, tako da v končni fazi do varanja ne bi prišlo. Pa BTW nism noben angelček oziroma ne vem kaj, imam pa določena načela/zahteve in od teh ne odstopam. Eno do teh je sigurno, da v vezi ni VARANJA in od tega ne odstopam. Ok nekaj drugega je, če kdaj posanjaš o nekom drugem (recimo tujcu, ki si ga srečal in ti je bil full všeč), osebni stik znjim pa pri meni NO GO!
nancy20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2008
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a nancy20 » 29. Sep. 2008 10:16

Mermaid s tem se pa jaz popolnoma strinjam...Lepo si napisala:)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Sep. 2008 10:19

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 29. Sep. 2008 11:42

Če maš namen varat, pol je bv da si v zvezi ... a ni lepše bit potem samski/samska in bit s komerkoli ti paše brez da s tem koga prizadeneš?
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2007
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cioccolatina* » 29. Sep. 2008 13:08

ne.... mi preveč pomeni... (_sedanji)

priznam, da sem bivšegfa prevarala... ampak sam zaradi maščevanja... no pač nisem bila več zaljubljena, tip je stalno težil in ni hotel slišati, da bi najraje, da greva narazen in sem spoznala enega lušnega fanta, s katerim sva se potem še nekaj časa srečevala...
sam mladost je pač norost... zdej ko vem, da imam kar sem iskala in še več... in me zadovoljuje v vseh pogledih, vem, da ne bi prevarala niti če bi mi padel brad pitt pred kolenab
A natural good vibration
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 29. Sep. 2008 13:15

prevarala nikoli nisem in nikoli nebi...
zakaj bi namerno prizadela določeno osebo???
če bi pa fant mene prevaral pa bi itak takoj zaljučla...
samo še na srečo nisem bila v nobeni od teh situacij
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 29. Sep. 2008 13:56

NE BI :runterdrueck:
Uporabniški avatar
Ninja7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2008
Kraj: obala

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninja7 » 29. Sep. 2008 14:03

če že namiguješ na neko "neverjetno priložnost" pol je očitno to tisto kar pričakuješ v življenju in je edina poštena poteza, da trenutnega partnerja soočiš z dejstvom in zvezo zaključiš.
glede na to, da sploh pomisliš na varanje, pol je očitno zveza, ki jo trenutno imaš, obsojena na propad.
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ZeroCool » 29. Sep. 2008 16:04

Ja bi sprejel to priložnost ... če bi bil samski :lol:

Drugače pa ne. Pod nobenim pogojem.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 29. Sep. 2008 16:24

Ninja7 napisal/-a:da sploh pomisliš na varanje, pol je očitno zveza, ki jo trenutno imaš, obsojena na propad.

zakaj že?? kot da nikol nisi pomisnla na to, da bi pa mogoče fajn blo bit s kom drugim (pa tut če samo za eno noč), ki ni tvoj fant. fantazije so vedno ble in vedno bojo, tega nobeden ne more zanikat sploh! edin, če laže sam sebi in drugim ...
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PIKApolonica15 » 29. Sep. 2008 16:36

ne vem :D
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 29. Sep. 2008 19:19

ne, v tem trenutku mi preveč pomeni in nisem tako neumna, da bi zapravila tako zvezo!
neumno se mi zdi nekoga prevarati, le zato ker se ti ponuja neka priložnost...imam najboljše kar bi si lahko želela in tega nočem zapravit.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov