Vam kdaj fant omenja bivšo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 01. Sep. 2007 0:14

Nikoli mi ne omenja bivsih... prej jih valda omenim jaz (njegove) :lach:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2005
Kraj: moravče

Neprebrana objavaNapisal/-a evonja » 01. Sep. 2007 17:17

mi omeni,pa me nč ne mot...se vsaj kej skupi smejiva,ker ponavadi pove,kakšne smešne stvari,pa koristne stvari...tko da..
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 01. Sep. 2007 18:54

mene pa to dost zanima.. tko da ga še jest sprašujem, kaj sta delala :D
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 01. Sep. 2007 19:11

^^ Jst sm tud ful firbčna glede tega :) ; sploh na začetku me je čist vse zanimal o njej in o njuni vezi, predvsem to, kaj ga je motilo, d abi vidla, če sm sposobna ne bit taka kot ona.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 01. Sep. 2007 19:58

js osebno če bi bla na tvojem mestu, bi bla ful lubusumna pa tut direkt bi ga prašala kaj zdej ... mislim totalno otročje... če sam ve, da je ni preoblel, naj bo usaj tiho ...
pa kak prenašaš, da te primerja z njo?? js bi ga že sterala, ker primerjave pa ne prenesem ... :eek:
probaj se pogovort z njim, če pa ne bo šlo, pa lubica save yourself
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 01. Sep. 2007 20:14

ja primerjave pa jest tut ne bi prenesla. dokler pa se samo pogovarjaš pa zakaj pa ne. midva s fantom sva tut najboljša frenda in si že zato vse poveva. pomoje, da če bi naju en poslušou bi mislu da sva dve babe, da opravlava najine bivše :D k moj fnt je ful dobr mojga bivšiga poznou.. in pol mava skos ene debate :D
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 01. Sep. 2007 22:44

punca, vzemi se malo v roke. potem pa še njega. kako se ti ne zmeša, ko poslušaš vse to? reči mu, zaboga, naj preneha s tako otročjim obnašanjem in naj že enkrat preboli bivšo. povej mu, da je zdaj s tabo, če pa tega ne želi in mu je do bivše, pa ima vrata odprta. sori, če sm bla ful direktna in mogoče je izpadlo malo agresivno al pa kaj, sam moreš bit odločna. vsaj jaz bi tak naredla. pa velik sreče.. :D
wanna fuck.. now!. *
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a branchy » 02. Sep. 2007 10:29

Tud js sem mela tacga tipa... Zmeri je meu kej za povedat o kaki bivši... Eno je pa res skos omenjal... Ona je bla oh in sploh in na miljon področjih boljša od mene pa to... na postli je meu clo njen podpis (nekak ji je z nohtom al kk se ratalo podpisat) in vse skupi me je totalno živciralo... enkrat sm poli zgubila živce pa mu povedala, kaj si mislem o tem njegovem govorjenju (on je mislil da je meni všeč, da je meu pred mano že miljon bab in da je tak hud jebač - seveda je biu vse drugo k to), in poli je en teden skor po kolenih lazu za mano in se opravičeval, jaz pa sem ga ignorirala... sam je pa pomagal... od tdi naprej ni niti ene omenu več.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 02. Sep. 2007 11:25

Moj pa nikoli ne govori o svoji bivsi in bi me vrjetno motilo ce bi. Za njega je ta stvar koncana. Sicer na zacetku sva se seveda o njej pogovarjala pa tudi o mojem bivsem. Ampak nic kaj takega... Pac te osnovne stvari, ki te zanimajo :)
Danza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Danza » 02. Sep. 2007 15:46

Moj pa noce govorit sploh o bivsih..Mislm sm spravla iz njega neki osnovnga o zadnji bivsi kej vec pa noce govorit ker prav, da je to za njim in se noce ukvarjat s tem. In men je tko cist vsec :P
Uporabniški avatar
Mayikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayikaaa » 02. Sep. 2007 16:05

moj tut noče omenjat bivše ..in niti sama mu nebi pustla da bi jo...mi je reku kdaj kaj,ampak to čist na začetku..ampak on je niti ne more pohvalit,ker je kur*a..drugač pa sm od nje vse zvedla,ker je bla sošolka moja in se je seveda mogla pohvalit...jackass...hate her še zdej za to :evil:
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Sep. 2007 12:28

dea?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 9:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 03. Sep. 2007 12:59

moj je meu pred mano dve resni punci, z obema okol 2 let in mi je na začetku povedu sam osnove, ni nč druzga omenju razn da eno ne more vidt, ker ga je prevarala z uno taprvo sta dobra frenda. sam se ga je pa en viken naliu in je sreču enga znanca od te prve in v tisti zmedi je mene predstavu kot katja (bivša). sm sam debel pogledala, pol se je neki zgovarju da ni mislu me tko predstavt, bla bla sam kar je naredu je. me je kr mal špiknl. pol pa zmer k jo srečava (je večkrat v najinem kraju) kr zasvet, jo pozdravla, vpije za njo da se obrne, ji maha če je v avtu. na enem sprehodu po mestu se je ceu dan grdo držu, neki slabe vole, nč se mu ni dal in evo se prpele ona men in on ful začne mahat, se smejat, men glej katja. pol pa k ga ni vidla men ful, ah ni me opazla. men res ni blo nč jasn, pol v eni situaciji se neki prekarjava kdo je lubosumen in ga prašam če je on kej pa prav da ne, da je biu na to taprvo ful in da ne misle več bit. ok sej lubosumnost ni ok če se pretirava sam če je pa kdo mal pa men sam pove da mu dost pomenš, nevem moj mnenje. ma uglavnm ene par malenskosti..drgač v dveh letih ni blo lih nevem kakšnega omenjanja.
z moje strani sm mu pa js čist vse povedala kako pa kaj je blo in pol nč več, nimam nobene potrebe omenjat bivše, ker ni biu noben omembe vredn.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 03. Sep. 2007 18:44

Ej Nia meni se je isto zgodilo... Ubistvu sva se prvič z mojmu sedanjim skregala in sem ga v navalu jeze poklicala z imenom bivšega.. Ampak sem mu lepo razložila zakaj.. Ponavadi sem se na bivšega vedno nekaj drla :D in ko sem se drla sem vsakega tako poklicala (od fotra, brata, prijateljev)..

Sem imela srečo, da je razumel!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Sep. 2007 19:44

e..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:44, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]