Vam kdaj fant omenja bivšo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kokyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kokyca » 29. Avg. 2007 13:05

Midva se pa nekak z njegovo ex družva, ker imamo skupne kolege. Ful prijetno ni, sam tok grozn pa spet ni, da se ne bi dal zdržat. :)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 29. Avg. 2007 15:13

moj ne omenja nobenih bivših,ampak to mi gre ne živce ker mi tud ni povedal kolko je trajala njegova najdaljša veza itd.,...
sicer navidez poznam punco s katero je bil zelo dolgo ampak sam mi ni povedal o njej nič
Uporabniški avatar
Shamy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Shamy » 30. Avg. 2007 13:29

Z mojim se večkrat pogovarjava predvsem o njegovih bivših, ker jih je bilo več. Z dvema grejo večkrat na pjačo, ampak mi za to vedno pove, tako da ne vem, če bi morala biti ljubosumna. So pač ostali v dobrih odnosih. Podrobnosti o njih mi nikoli ne razlaga, večkrat ga sprašujem jaz. Zdi se mi pač prav, da vem kaj o njegovi preteklosti, one pa so del tega.

Enkrat pa je debata nanesla na eno, s kero sta fukala povsod in vedno :fight: blo mi je ful bedn in mislm d tega ne bi bla prpravlena skos prenašat. Č hoče bit s tabo naj se presel v sedanjost preteklost pa pusti tm, kjer je!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 30. Avg. 2007 14:53

Jaz o bivših od svojega zdajšnjega partnerja ne vem veliko. Vem, da nubene ni imel ravno rad, bil je z njimi, da mu pač ni bilo "dolgčas", z nubeno ni užival,...
1x sem srečala eno bivšo od njega (je bil na roj. dnevu od njega), ko sta ga s kolegico v grupni sex napeljevali. Potem sem ga zajebavala, da je ženska izredno neprivlačna in če si res ne more boljše dobit. In ker me je hotel zabit, je šel (ko sem bila v službi) pecat eno od Turbo Angels (so imeli koncert pri nas - če se temu lahko tako reče), pa celi važni prišel s telefonsko domov,... :D , češ, on je pa cifro dobil, ker je bil dober tisti ženski. So bli pa spet smehi od mene, če se bo pri njej številčnico al črtice šel :D .
Načeloma pa me ne briga, kaj dela z drugimi ženskami in tudi me ne zanima, kaj je imel z bivšimi fukačicami, ženskami,... To je njegova zgodovina.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 30. Avg. 2007 15:21

Moj omeni kero tu pa tam.. Edino malo me nervira da ma svojo najvecjo ljubezen EVER se kr shranjeno v tel. ..
Drugace pa, manj kot omeni, boljse je :roll:
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a little bee » 30. Avg. 2007 16:52

jst sm ga tisto, kar me je zanimalo o njegovih bivših, vprašala že na začetku. niso me zanimale kakšne podrobnosti, sam pač tiste osnovne stvari (npr. kolk jih je blo...). zdej jih pa omenja le, če pogovor slučajno nanese na kej tazga, drugače pa ne. sicer me pa to, da jih omenja, ne moti kej preveč.
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 30. Avg. 2007 18:13

br0ken heart napisal/-a:Edino malo me nervira da ma svojo najvecjo ljubezen EVER se kr shranjeno v tel.

Svojo največjo ljubezen ever??? Pardon če bo slišati grobo, ampak vseeno- kaj pa potem dela s tabo? :?
Uporabniški avatar
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _Larissa_ » 30. Avg. 2007 19:03

bivši so del nas, brez njih nebi bili kar smo tko da če sprejmemo enga človeka mormo zravn vse negove spomine...
je pa res da more bit pa meja in če on govori nonstop o njej pomeni da je še ni 100% prebolel ti pa si zaslužš enga k te bo mev res rd... raj končej pa pejt naprej s svojmu živlenam kokr da se trpinčš s temu...
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 30. Avg. 2007 20:24

Midva jih ne omenjava ker sva oba alergična na bivše zveze!!!!!
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 30. Avg. 2007 21:00

Midva sva v vezi že dost časa, tak da se niti več ne spomnima bivših. :wink:
Ne, ne, saj se hecam, vendar zdaj se več ne pogovarjava o preteklih "razmerjih". Karkoli v zvezi s tem je kerega od naju zanimalo, sva razčistila v začetku zveze.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 31. Avg. 2007 6:52

Ja meni jo tudi kdaj pa kdaj omeni ampak takrat ko se kake take stvari meniva. Potem enkrat je pa sam hotel neki omenit bivšo ker se je tudi nanjo navezovalo me je najprej vprašal, če me moti ker jo tako omeni ane...sem rekla da ne...
Ker vem, da sem zanj edina ter da jo omeni zaradi pogovora, da bi jo pa nevem kaj omenju jo pa ne no sej sem vesela, da je ne omeni nevem kako pogosto.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 31. Avg. 2007 7:00

Midva mava to čist fajn zmenjen... Mi jo ne omen nikol na tak način da bi bla js lah lubosumna, sam se pa pogovarjava in o njegovi bivši in o mojmu bivšmu. Okoliščine so pač take, da sva zlooooo hitr šla iz stare veze v novo in sta unedva nekako del tega...tko da mene to sploh ne mot, ker vem da sem jst TISTA :razz:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Avg. 2007 7:00

midva sva se zmenila, da o tem ne govoriva...veva okvirne stvari, ampak v kakšne detajle se pa en poglabljava.drugače je mel pa moj cerka dve tri pred mano, pa še to so ble bolj one night stand with just kissing, tko da pač jih ni kej za omenjat.jst mu pa mojih tud ne, ker mu pač ni lagodno da posluša s kom in čem sem bla jst prej in kaj sm delala.in boljš mi je tako :)
Uporabniški avatar
nikkita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nikkita » 31. Avg. 2007 8:40

Meni gre tud ful na živce, če kdaj omeni svojo bivšo. Pa je ne zanalašč in se mi opraviči, ampak vseeno.
Pač me nervira, jaz njemu tudi ne govorim o bivših....zdaj sva mi2 skupaj in konec debate!! :evil:
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 31. Avg. 2007 21:40

Marilena napisal/-a:Svojo največjo ljubezen ever??? Kaj pa potem dela s tabo? :?

ne omenja je on tak.. je bla pa to pac punca v katero je bil PRED MANO najbolj zalublen in to.. pa mu je blo najbol hudo ko sta sla narazn, za razliko od drugih. kaj bolj jasno?
Hello, 911. I''m on fire!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]