Vam kdaj fant omenja bivšo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 06. Maj. 2008 21:52

moi T napisal/-a:Ne, jez jo njemu omenjam, ko me razjezi, fajn razjezi. In pol mu kr prbijem, da nej se pa h uni pa uni vrne (ker vem kar dosti stvari o njegovih bivših, saj sva bla na začetku frenda). In ja, vem, da to ni lepo od mene :P !

Wuuuuu...ti si pa packa :gruebel: To so pa res nizki udarci...a mu prideš do živega s tem ali je miren? :irre:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 06. Maj. 2008 22:30

Kukr kdaj. Npr. ko sva bla še frenda mi je povedal, da je z njegovo bivšo enkrat seksal 7krat u 1 dnevu!!! Seveda da ne omenjam, da se pr nama ni niti prbližno takšna cifra zgodila! In pol ko premal seksava in je smotan mu rečm, da res ne vem, zakaj ni več z bivšo :P . Vem, vem, mam jez druge kvalitete :D. In vem, da ne delam prav, sam mi živc dvigne. Včasih popizdi, kdaj pa je miren...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 07. Maj. 2008 0:04

Hehe! Se čist strinjam - taktar k nam žiuc dvignejo so na vrsti nizki udarci...tko je pač z nami babami :D

Moj bivše nikoli ne omenja - oz. prej jst kdaj pa kdaj drezam vanga nej mi kšno sočno podrobnost pove :D Sm jo vidla enkrat na eni sliki - ma je bla ena črna suha mrha...Kr neki :D
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 07. Maj. 2008 4:40

Midva se včasih še kaj menva al pa kej...
Ko sem se učila matematiko in valda meni gre to bolj slabo ane...in sva se učila pa se sploh nisem več mogla zbrat sem rekla ja kaj pač nisem taka kokr ona full pametna za matematiko...

Pa tko sm enkrat neki glih gledala pa naletim na fotke...pa vidim kako sta skupi sladoled jedla...me je kr stisnl :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 07. Maj. 2008 6:41

men pa sam od sebe nč ne govori.
sam če ga jst prašam pol mi pove.
sam mene pa tui usee zanima.^^.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 07. Maj. 2008 13:50

hm omenjanje bivših ...ok če je res neka bistvena nit...štekam, če ni, potem toliko da komu focke ne spustim ....če mi preveč omenja....
xkatkux
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xkatkux » 07. Maj. 2008 14:31

Če mene vprašate, tipi ponavadi primerjajo svoje sedanje punce z bivšimi - Poznam tudi veliko primerov, kjer je npr tip primerjal svojo sedanjo punco z bivšo v postelji :roll:
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 07. Maj. 2008 14:49

mi2 se dosti pogovarjava o bivših - mojih in njegovih. mene full zanima kakšne zveze je mel prej, zakaj so se končale, itd itd ker mam tko občutek da ga bolš poznam... vem kaj pričakvat od njega, npr. če do zdej še nobene ni prevaral pol je dost mal šans da tut mene ne bo (ampak nikol ne veš :roll:).
pa tut njega kr zanima moja preteklost, zakaj sm se razšla z nekom, pa tko. lepo mi je da vem čim več o njem.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 07. Maj. 2008 17:56

jaz ga pa še samo občasno vprašam kdaj bo šel k bivši... da ga sfrizira in kdaj se bosta z njenim poročila. :rofl:
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 07. Maj. 2008 18:17

midva sva se na začetku še mal menla od bivših zj pa ne več. me je pa ful zmotil, k mi je enkrat zbrisov slike iz compa na katerih sva bla skupi.
onelove
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a onelove » 08. Maj. 2008 14:05

moj dostkrat omen, pa me niti ne moti. Mogoče včasih ko sem tečna;)..drugače mu pa tudi jaz kdaj vrnem in povem kakšno stvarco;)
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a PuNcHKaa » 08. Maj. 2008 17:07

No mi2 pa se ne pogovorjava o bivših, niti si jih ne omenjava načrtno. Včasih, ko se pogovarjava o kakšnih dogodkih iz preteklosti pa itaq da omeniva. Pa se noben od naju ne obremenjuje s tem. :D
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 10. Maj. 2008 15:42

moi T napisal/-a:Kukr kdaj. Npr. ko sva bla še frenda mi je povedal, da je z njegovo bivšo enkrat seksal 7krat u 1 dnevu!!!

Men je tut reku, da je z bivšo sexal povprečno 5X na dan, rekord je pa 7X na dan.,..hmmm, da ni to isti tip :wink: (hec).
Ja no, drgač pa sva se kr velik pogovarjala o bivših (predvsem njegovih, k jih je nevem kolk), se posebej o eni, o kateri sm slišala preveč (tut s strani njegovih kolegov)..ampak nč pozitivnga o njej.. drugače pa, na začetku mi je blo še navadn, zj pa ne več, tok da če slučajno pade debata na bivše, alpa da samo omeni, se delam kot da nism slišala, ne dajem komentarjev in takoj spremenim temo, tudi ga nič ne sprašujem in ne govorim o svojih bivših.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 10. Maj. 2008 16:13

Jaz zelo nerad o bivših govorim...res da nimam več stikov z njimi...ampak smo čisto kolegi in če jih kje srečam sem jih vesel in rad poklepetam z njimi...sploh ne pomislim da sem pa kdaj z njimi seksal ali intimno prijateljeval...zadnjič sem bil na pijači z eno in me vmes spreleti...madonca saj midva sva včasih seksala...potegnil iz nevem katerega predala :lach:

S tisto s katero sem se popolnoma ji posvetim in me tiste od prej sploh ne zanimajo...ona je moja sedanjost in to je to...in če je ona sedanjost očitno to pomeni da verjetno ji kakšna od prej ni kos...saj so bivše z razlogom verjetno :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 10. Maj. 2008 16:43

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:41, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov