Vam kdaj fant omenja bivšo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Avg. 2007 21:17

pr
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 9:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 27. Avg. 2007 21:27

Moj jo omeni (tukaj mislim za tisto edino resno zvezo, ki jo je imel pred mano) ravno toliko, da vem, kako ji je ime, koliko časa sta bla skup in da sta šla narazen, ker jima ni blo več do tega, da bi bla še skup. Pa še to sem ga jst spraševala, sam od sebe pomoje sploh ne bi nč reku, ker je mnenja ''bilo i prošlo'' :D
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 27. Avg. 2007 21:46

moj pred mano ni mel neke resne punce, ampak sta se simpatizirala z eno iz koroške. Povedal mi je vse, kar sem ga vprašala, ampak enkrat pa me je ful zmotilo, ko je nek najin problem reševal, pa zraven njo primerjal, pač ja midva z Nino sma tudi.. bla bla bla... jebeš.. sem mu povedla, da mi to ni všeč in da naj prekine. Pa je zdaj ne omenja več, smao če ga še kaj vprašam.

To da tvoj skoz njo omenja s e meni in tudi puncam ki so pred mano odgovorile na temo, ne zdi ok. Po moje je še ni prebolel.

Ampak kaj veš... mogoče jo čez čas bo, ni še vama treba zato anrazen it, ampak če pa imaš občutek,d a je skoz isto, ali pa zmeraj slabše, pa ga skenslaj. Zaslužiš si človeka, ki ti bo ljubezen vračal v enaki meri, kot ti njemu.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 27. Avg. 2007 22:49

To sva mela midva z bivšim eno totalno butasto navado, da sva si vse živo govorila o bivših in šla res v detajle. To je pršlo že na mejo podj*bavanja in sva se zarad tega ful kregala. Res gadan filing, k greš v službo, vidš sodelavko in si mislš "aha, z njo je pa seksu v avtu, takrat in takrat, tko in tko..." Fak, kva sva bla trapasta :roll:

Zdj sm zarad tega kr mal alergična na take debate. Zdejšnji itak še ni mel pred mano resne punce in je z mano prvič seksu, je ga pa mal bluzil s parimi in to, tko da niti nima kšne zgodovine. Jst mu pa tud ne govorim takih bedarij, ker nima nobenga pomena.

Kar se pa tebe tiče, sugarsugar, pa mislm, da tvoj tip res še ni prebolu bivše, če jo pa že je, je pa še zmer zlo nesramno od njega, da ti take govori.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 27. Avg. 2007 23:07

Pove mi le tisto kar me zanima. Res pa je, da niti ni imel prav resnih zvez pred mano. Tudi sama o svojih bivših bolj malo govorim - tudi do njih sama nisem čutila prav veliko (proti tem kar čutim do njega).

Res bi pa znorela, če bi mi nonstop nabijal od bivše... in spolne fantazije?? Halo... Mogoče se hoče pred tabo hvalit z njo, ampak daj mu povej svoje in naj se potem sam odloči kaj mu je bolj pomembno - sedanjost ali preteklost.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 28. Avg. 2007 6:42

Da kdaj omeni,pove kaj se mi zdi normalno,sam kaj pa tvoj dela pa ne :nein: .Tud jaz mislim,da je še ni prebolel...
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 28. Avg. 2007 9:16

Čist nikol, mu jih jaz večkrat (njegove in moje)..
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 28. Avg. 2007 9:32

Mi2 o bivših ne debatirava. Mogoče sva v letu in pol čist btw to omenila 2x. Če bi se hotel pogovarjat o njej, bi ga seveda poslušala, glih v užitek mi pa ne bi bilo. Njegove bivše so preteklost, tako kot moji bivši. Oba sva jih "prebolela" in živiva v sedanjosti.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Avg. 2007 10:40

Moj bivših nikol ne omenja...ubistvu kakšne zelo resne zveze prej sploh mel ni. Če bi mi pa SKOS neki bivšo omenju pa to...bi pa pomoje popi*****, to se mi zdi pa višek nesramnosti.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 28. Avg. 2007 10:54

midva se pa zgovarjava o vsem mogočem, tako da sva tut njegove bivše pa moje (k jih je ene par poznou) skos dala.. :) nevem no, midva sva bla itak na začetku frenda tko da že zarad tega vse ve o men, sploh pa jest nisem ljubosumna na tisto, kar je blo pred mano, sj kako pa nj bi vedu, da bo enkat z mano pa da mora name čakat :D vem pa, da sem zanj edina, tko da me ne skrbi..
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 28. Avg. 2007 11:19

tud jst sm ž dala to čez.14 dna sma bla skp..pa skoz sam u biuši govoriu..pol me je pa pustu pa čez en tedn biu spet z biušo..heh.xD...in upam da se teb to ne bo zgodilo..velik sreče.!
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 28. Avg. 2007 11:35

@Kaychee:
te popolnoma razumem. been there, done that. razen tistega dela o varanju. osebki, ki nimajo razčiščeno pri sebi glede bivsih se mi naj sploh ne priblizujejo. kr tak kot je pa tezk prezivlat dilemo fanta al js al ona.. al pa da sem js sedanja v igri, on pa v mislih in na glas še vedno premleva o bivsi. not any more misko - vozi! teh ne morem, ne zelim in nocem vec videti niti na pol metra. :evil:
pač izkusnje (slabe) iz preteklosti delajo svoje...
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
punca28
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a punca28 » 28. Avg. 2007 11:43

Tudi moj bivši je stalno omenjal bivše punce, kje je z njimi hodil, kako so hotle sexat, ipd. Drugače pa se je norčeval iz njih kako so bile čudne.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Avg. 2007 11:53

ko se kdaj pogovarjava z mojo, pogovor tudi nanese na bivše...jaz imam bivša dekleta vsa v lepem spominu. itak se slabi trenutki pozabijo, lepi pa ostanejo. Tako ob pogovoru začnem razmišljati o bivših (drugače zelo redko pomislim oz. se mi utrne misel o njih) in pač povem, kar mi pride na misel, se spomnim kaksne izkušnje in jo povem....

in moja vsa pretresena, s pasjim pogledom me vpraša: ti je žal, da si končal z njo (s katero od bivših)??? huh, težko formulirati odgovor. bilo mi je lepo, preživel sem lepe trenutke in imam lepe spomine. in če se ne bi zgodilo to, da bi končal z bivšimi, danes ne bi bil z njo, z njo, ob kateri mi je lepo in sem srečen. zato mi ni žal, da sem končal z njimi.
po drugi strani pa...če imaš lepe spomine, je tudi neko obžalovanje, nenazadnje so bile bivše meni vse in ves svet takrat.

ampak svet se vrti naprej.... :)
Zadnjič spremenil Jochie, dne 28. Avg. 2007 11:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 28. Avg. 2007 11:54

Jst pa prou ne razumem, zakaj bi bilo našo preteklost treba brisat oz. se delat, kot da je ni???
Ok, razumem, da je zoprno, če ti fant hvali bivšo, če te vedno primerja itd... S tem se tudi jaz ne bi strinjala, ampak da pa kao se o tem ne pogovarjaš, se mi zdi pa neumno.
Jaz sem imela bivše, on jih je imel, zadnja je celo iz njegovega kraja, itak da se srečata. Pa kaj? Če imaš čist vest, če si prebolel, ti te zadeve niso težke. Jaz včasih omenim bivšega, on bivšo, ampak vedno je tako nevtralno, pač, kar je bilo je bilo. In res, dokler ne gre v to smer, da se preveč govori oz. primerja, mislim, da ni panike.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov