Vam kdaj fant omenja bivšo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 01. Maj. 2008 16:55

*lilica* napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Eni ste čisto preveč občutljivi.

Sam res...jest sm clo reku, da me ne bi nič motilo, če bi bil od moje bivši moj sodelavc...oz. jest njegov oz. če bi na isti firmi delala. Hehe...ok...pustmo to.

Hja, verjamem, da te ne bi, če te ne moti niti to, da ga kdaj omeni. Jest pa nekje sodelujem, kjer sodeluje tud ona in če bi rekla, da uživam, bi se zlo zlagala :D

Vrjamem.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 01. Maj. 2008 16:59

Pontifex Maximus napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:Na začetku je čisto mimogrede omenil 2x, po tistem pa ne več.

A si ga totalno zbrcala zarad tega? :lol:

Sem raje preslišala. :)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Maj. 2008 16:59

metuljčica* napisal/-a:Na začetku je čisto mimogrede omenil 2x, po tistem pa ne več.

joj bogi...po moje si mu tako zapela, da si več ne upa...(ker si res napisala na tak način) :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 01. Maj. 2008 17:01

^^ Haha, ne, nič mu nisem rekla. Zakaj bi mu težila? Saj sem tudi jaz tu in tam omenila bivšega, če je ravno naneslo. In NE z namenom provociranja. :)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Maj. 2008 17:07

metuljčica* napisal/-a:^^ Haha, ne, nič mu nisem rekla. Zakaj bi mu težila? Saj sem tudi jaz tu in tam omenila bivšega, če je ravno naneslo. In NE z namenom provociranja. :)

sej je bil hec :D
nevem zakaj bi sedanja punca fantu zamerila, če govori o bivši...to je del njega in če hoče met njega, bo morala sprejet tudi njegovo preteklost, ne pa se ji skrivat...1x bo že prišla na dan...
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T » 01. Maj. 2008 19:02

Na vsake toliko omen bivšo, sam se nekak zavedam, da je bla del njegovih 2let, tko kot je bil moj bivši del mojih petih let življenja. Sam pomojm je pomembno tud to na kakšen način oziroma o katerih stvareh govori glede bivše. Na kakšni večerji sta bla na dopustu me glih ne zanima..
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Maj. 2008 20:45

Omenja ... u navezavi s kšno zgodbo, dogodkom, zadevo, če kej vrtam.
S tem nikol in nikdar nism mela problemou.

Dokler ne sedi na drugi strani kauča, zre u luft in sentimentalno razlaga "kako sta na tisti deset kilometrski peščeni plaži jahala u sončni zahod ... kako je blo neki najlepšga, k se je njen mali čivavek odloču, da ga končno sprejme ... kako je meu the time of his life, k so z njenimi starci križarl po Karibih ...", mi omenjanje fantovih preteklih punčar, zvez in dogodkou ne bo šlo u nos :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Amaretto » 01. Maj. 2008 20:56

Aloha napisal/-a:Omenja ... u navezavi s kšno zgodbo, dogodkom, zadevo, če kej vrtam.
S tem nikol in nikdar nism mela problemou.

Enako.. pa še to se je zlo malkrat do zdej zgodil. Sj tud jst kdaj slučajno svoje bivše omenm, pa ni panike. :)
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala24 » 06. Maj. 2008 15:57

ok jst mam pa eno vprašanje tko da so mnenja zelo dobrodošla....

bi vas motilo če vaš fant vsake toliko časa pogleda vse slike na računalniku, tudi tiste na katerih je s svojo bivšo? npr. gleda slike iz morja in podobno.

mene osebno to malo moti ker imam občutek, da je mogoče še vedno ni prebolel, po drugi strani pa ne, ker če ne bi hotu bit z mano bi mi že zdavni reku...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 06. Maj. 2008 15:59

^^mene ne moti, ker je to navsezadnje del njegovega življenja, ki ga je preživel...
mogoče bi ga samo vprašala v šali: "Ooo kej imaš pa tle?" pa da bi mi malo povedu, se izpovedu...
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 06. Maj. 2008 19:01

Eh jaz tudi velikokrat pregledam vse fotke na računalniku, pa ne zaradi bivših, ampak zato, ker rada obujam lepe spomine (pa spet ne govorim o bivših, ampak enostavno o potovanjih, žurih, praznovanjih ...). Tako da nič bat. :)

Če bi pa, ne vem, vsak večer gledal slike samo svoje bivše, bi bila pa to druga stvar. Ampak sklepam, da temu ni tako. ;)
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 06. Maj. 2008 19:06

če bi bulu v sliko na kteri je bivša neb blo dobr...če pa jo pogleda tko k vse ostale pa ni panike.
moj tut pove kej o bivši...pa jz tut rečm kdaj kj o kakšnem bivšem...ampak nikol na način d je bil bolš al pa kako je blo fino al pa kej...sam pač včasih tko nanese.če omen bivšo nism nikol jezna.pač jo je mev in mogoče je tut zart nje zdej boljši človek, kaj pa veš mogoče ga je ona kj spremenila :P pač bla je pa je to to.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 06. Maj. 2008 19:52

nomalno, da kdaj omeni pri kakšni stvari... Meni bi bilo veliko bolj čudno in moteče, če nebi slišala ne bu ne mu od nobene bivše, ker bi se mi zdelo preveč skrivnostno. Konc koncev so ble del njegovga lajfa in se lahka jez kej naučim na njihovih napakah :lol:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
mateyaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a mateyaa » 06. Maj. 2008 20:42

Na začetku sva govorila o najinih bivših.. Tko iz radovednosti, pa je blo čist ok. Zdaj pa ne več..
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 06. Maj. 2008 21:47

Ne, jez jo njemu omenjam, ko me razjezi, fajn razjezi. In pol mu kr prbijem, da nej se pa h uni pa uni vrne (ker vem kar dosti stvari o njegovih bivših, saj sva bla na začetku frenda). In ja, vem, da to ni lepo od mene :P !
Just dance and everything it´s gonna be ok!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov