Vam kdaj fant omenja bivšo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Sep. 2007 11:27

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 16. Sep. 2007 0:03

Mi2 sva že kar parkrat (velikokrat) govorila o najinih bivših vezah. Tako, sva tudi spoznala drug drugega in na začetku je bila situacija taka, da nisva mogla mimo njegove veze, saj je moral končati prej z njo. Me je zanimal, kako da bo končal s tako hudo pičko (like Sanja Grohar) s katero je bil skoraj en let - na videz popoln par.
Stvari kot npr. kako ga je njegova bivša najbolj vzburila, kako sta sexala, si izkazovala ljubezen, kje sta se dala dol - don't wanna know. K mi je enkrat bivši začel razlagat, kako ga je bivša najbolj vzburila (pred sexom) :stupid: - vse me je minil. Tudi zveza z njim :)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 16. Sep. 2007 6:52

no ja moj je bil samski pred mano tri leta (tudi one night standov ni imel). Samo to vem s kolikimi je seksal in od kje so bile.To je vse.
Uporabniški avatar
Amy.<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amy.<3 » 01. Nov. 2007 21:36

..Bivših mi ni nekaj zelo omenjal...Sicer samo to s kolkimi je hodil in kako dolgo je bil skup, kaj so bili vzroki, da je šal narazen...Pa povedal mi je, da ni bilo nič resnega in da se z nobeno ni skor nič videl...
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 01. Nov. 2007 21:48

Ni imel bivše :P jz pa tud ne. :D
Uporabniški avatar
Triia*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Triia* » 03. Nov. 2007 23:08

men je pa bivso eno omenjov za primere kasne zveze si ne zeli itd...pac pogovor o pricakovanjih itd...jst p sm mu tut takrt omenla bivse ...in ko sva zaklucla iz to temo...ni noben od naju vec omenu bivsih...
itk pa...preteklost je ZA nami...zakaj bi se obremenjeval iz njo?
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 04. Nov. 2007 17:34

bivše mi sam ni omenjal dokler ga nisem vprašala. in mi je potem na hitro razložil kako pa kaj in tko naprej, itak sem pa že vse vedla prej :D
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 06. Nov. 2007 21:18

js na tvojem mestu bi ga uprasala zkj ma se slike na mobitelu pa tko...natančnmo, bi ga mučla dokler mi nebi pwodu ce mu se kej pomeni. oz bi si shranla njeno cifro postala njena prjatlca in s tem bi nekak poskusala ju oddaljit. sicer pa moj ne omenja bivsih, prow rada bi jih spoznala, da vidim kaj mu ni blo usec, da js nebom delala njihovih napak
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 29. Apr. 2008 17:34

Meni moj sploh še ni povedal koliko jih je imel pred mano. Če me bo zanimalo, ga bom že morala sama vprašat. Zaenkrat niti ne čutim te potrebe. On zame ve, da sem imela pred njim 2 fanta. Ravno sva se nekaj pogovarjala in sem omenila. Druga pa nič... Če bo izrazil željo, bo zvedel še podrobnosti.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 29. Apr. 2008 17:45

meni jo je moj preveckrat omenil :twisted:
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _~**SaaŠii**~_ » 30. Apr. 2008 22:00

večkrat sva se pogovarjala o njih..in tud kšne fore vrževa na bivše..k se pogovarjava o bivši, in ko končava to temo pol vedno pomislm a misl na njo al kero drugo..tko da probam čim prej najdt novo temo da ga zamotm.. :roll:
unemotional
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a unemotional » 01. Maj. 2008 13:32

Midva sva se sicer pogovorila o bivših pa to.. tako mojih kot njegovih, ampak jaz sem imela strašne posledice. Nekako ne prenesem misli na to, kar je on prej počel z nekimi dekleti in to me fuul moti.
Sem pa taki mazohist, da sem mogla seveda vprašati vsako podrobnost. :roll: No, nisem bila navdušena nad odgovori.
Sicer pa mi sam od sebe redko omenja bivše. Tnx god. :evil:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Maj. 2008 15:33

ne on mi sploh ne omenja svojih bivših...zadosti sva se pogovorila o njih, da mu jih ni treba več omenjat...po 3 letih bi bilo že nekaj narobe, če bi mi jih še omenjal :)
ga pa vsake toliko kaj vprašam o njih, ampak nič tko kej nevarnega...mogoče kakšen nepomemben detajl, ki me v tistem trenutku zanima...
*Tinka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *Tinka* » 01. Maj. 2008 16:08

Nikoli.. mam to srečo, da sm bla njegova prva :oops:
... Življenje je kratko, okus pa traja ...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 01. Maj. 2008 16:13

Men moj včasih omeni bivšo, kar je po svoje razumljivo, ker sta bila kar nekaj časa skupaj...jaz pa se trudim, da bivših ne omenjam. Če slučajno kej vpraša povem, drugače pa ne.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]