Vam kdaj fant omenja bivšo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Nov. 2008 14:26

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 13. Nov. 2008 14:48

o tem se nesme razmišljat, ne govort, ne spraševat. Zgodovina ni zastonj zgodovina. Če primerjaš med sabo bivše si itak konj, ker potem boš pr vsaki naslednji najdu neki slabš...
Vsaka ženska je po svoje princeska, ena na videzu ena v glavi, škoda da negre skp lepota in pamet :) :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Nov. 2008 13:54

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 17. Nov. 2008 15:10

Mene je pa vedno zanimalo marsikej o njegovih bivših :D (ker sm firbec...) :P

Ampak sem ponavadi zvedla po ovinkih, od drugih itd..
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 17. Nov. 2008 15:41

včasih tudi jaz omenim bivšo,ampak pač v takem kontekstu,da je ne more motit..
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Nov. 2008 17:25

~NIA~ napisal/-a:tko in tko sm lepša in boljša od vseh njih (če sem slabša - kaj dela potem z mano?) in če naj bo kdo na koga ljubosumn naj bodo one name, kr jst nanje nism.. ampak pomojm je njim tko vseen.. in men tudi :)

Ti maš pa očitn ful potrebo po tem, da (predvsem) sama sebe prepričuješ, kako si lepša in boljša od njegovih bivših in da nis lubosumna na njih...a si zihr da nis??? Men ne zgleda tko :P

Drgač je pa kakršno kol primerjanje z bivšimi čist brezveze in nima nobenga smisla. Bil je pač z njo/z njimi, zdej ni več, to so pač ene pretekle izkušnje, ki jih ma vrjetn vsak človk in tud zarad teh izkušenj (med drugim) je vaš partner postal tak kot je...in tazga mate rade :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Nov. 2008 9:43

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 18. Nov. 2008 19:39

jst vem za biuše. z unima dvema, s katerima se je tud dol dau smo tud znanke, sam živjo in adijo.
ma tud če nebi vedla, bi mi blo bolš :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 18. Nov. 2008 19:43

~NIA~ napisal/-a:to sm napisala v splošnem kako naj bi blo pr vseh, ker moj ni imel nobene bivše, kjer bi zveza trajala več ko 14 dni, tko da nimam bit sploh na kj lubosumna ;) sploh kr sm mela jst dosti več fantov od njega, med njimi tudi enga s kerm sm bla 1 leto in na kerga je bil moj na začetku zlo ljubosum, tko da se nism mela časa ukvarjat s svojim ljubosumjem, kr sm se mogla z njegovim ;) in tko je še zdej.. kr mi meče vn (v hecu) sodelavca, sošolce in vseazga k me lepo pogleda ;)

govoris kot da je ful vazno da si ti mela vec bivsih-dlje casa-vec izkusenj? ti bi bla zihr ful lubosumna ce bi on prej mel resno zvezo 3 leta, ti pa nobenga fanta :D
to ni dobro ves :wink:
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 18. Nov. 2008 20:23

nop, mi ne omenja ker ubistvu sploh še ni meu punce...sm ga pa sama povprašala o kkšnih one night standih in je to to :) on me pa tut o mojem bivšem ne sprašuje, oz. sva si povedala o tem vse kar je blo za povedat, tko da...heh, kkšnih večjih ljubosumnih izpadov ni blo :cool: edin kkšna nesigurnost iz moje strani na začetku zveze :oops:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 18. Nov. 2008 21:31

Js sm o njegovih bivšah vse vedla že prej, preden sva začela, ker sva bila skoraj 2 leti zelo dobra kolega. Pa kdaj tud kej vprašam glede njih, če mi slučajn kej na pamet pade. Je pa res, da mi še zmeri ni jasno kak je loh z eno kuro hodu, ampak ok...kar je blo je blo! Vem pa res kar precej o njih.

Priznam pa, da se vsaj malo primerjam z njegovimi bivšimi (vsaj z tisto katero poznam na videz, pa z eno po njegovem opisu)... pa ne to zdej v smislu da bi se sekirala, pač kaka misel kdaj pa kdaj :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Nov. 2008 22:33

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 19. Nov. 2008 9:30

Js si ne predstavljam, da bi se primerjala z njegovimi bivšimi puncami. Kolikor jih poznam (z eno sm kar dobra prijateljica, ampak ona 2 sta bila skupaj u 6. razredu osnovne šole :D ) so vse čisto moje nasprotje... Ena je mela lase barve korenčka in pegasta, suha velika, druga je bla majhna blond s kratkimi lasmi, in bleda... Tretja čisto neki drugega...

Js pa...khm :) ... Kot noč in dnevi :D . Črna, srednje velikosti, temne polti,...

Preprosto se ne sekiram zaradi tega... Ker dostikrat se zgodi, da pogovor nanese na najine bivše, in se znava kar lepo pogovarjat o njih... Bivše so itak preteklost... In s preteklostjo se ne ubadam...
*Ursii*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ursii* » 23. Nov. 2008 8:32

na začetku se nikol nism primerjala z bivšimi...pol jo je on kr na enkrat začeu na pouno omenjat..pa tko kšne take fore: ona pa ni mela takih jošk, ona pa ni tega marala, vsi so rekl fak s kero hudo si, res je bla ful huda...enkrat sm mu dala roke v rokave al neki pa mi je reku: sam še ena je mela tko roke...in logičn da mi čist bedn rata...tko da na usake tok časa mi pride u glavo..drgač pa probam ne mislt na to... :?

pač sej vem da je bivša bivša...sam joj k jst to si use predstavlam kaj sta delala pa use :?
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 23. Nov. 2008 8:50

Midva sva kr kmalu na zacetku...v fazi spoznavanja..k se nc nisva mela...le kaksni drinki pa biljard..in sva se dost pogovarjala o vsem..in vcasih je tudi nanesla kaksna beseda na bivse... takrat sm mogoce imela obcutek da je se ni pozabil..ampak potem k sva zacela hodit... in k sva si marsikaj ze zaupala...pa teh pomislekov nisem imela...niti jih niam sedaj.. obedve sem ze videla(eno v zivo eno na sliki)..vendar niam razloga da bi bla na ktero od njiju lubosumna.. z uno tretjo je bil pa tk za popestritev nc kej resnega..tud on ni neke vrste lubosumen clovek.. o takih stvareh rajsi prej vprasa ce ga kej zanima, kot da si ze vnaprej karkoli domislja..
more bit pa kr zaj**** tole k berem, da se dolocene primerjate z bivsimi..v cem je fora..zdj je z vami, verjetno ima razlog za to, bivse so preteklost... :)
Zadnjič spremenil *LooBika*, dne 23. Nov. 2008 8:53, skupaj popravljeno 3 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov