Valentinovo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 26. Jan. 2010 13:01

Dobi pecivo in sex. Volk sit in koza cela :D
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 28. Jan. 2010 8:31

moj pa dobi karte za plavi orkestar, zraven pa parfum :) tegale: http://www.vsezame.si/products.php?prod ... DT-50-ml-M pa vse skupaj mu bom lepo zavila, verjetno karte okoli parfuma zavila al kak :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Jan. 2010 9:40

se boš pa izprsila!

midva se niti za rojstne dneve ne obdarujeva tako obilno.

drugace pa ne vem kaj bova. glede na to, da valentinovo pride na popustno nedeljo bova najbrž cel dan zabila z mačkom v postelji. niti se ne spomnem da bi kdaj neki 'spešal' delala za valentinovo. mogoče si kaj sladkega kupiva (ker ti jih ravno mečejo v glavo), ampak to si jih tudi drugače.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 29. Jan. 2010 15:40

danes v šparu: lindt čokolada pakirana v srčka 11€. notri jih je pa tolko, kot jih dobiš v normalni pakungi za 4€. omg. in to dejansko kupujejo.

drugače bova midva pa na valentinovo (in najino malo obletnico 3leta in pol) šla v terme ptuj, na večerjo v kitajsko in potem na koncert oliverja dragojeviča. posebej daril pa si ne bova kupovala. za terme in kitajsko sva bila zmenjena že prej, koncert pa sva dodala čisto po naključju, ker je v najini okolici in ne prav zaradi valentinovega. in plačala bova pribl. pol pol :)

drugače pa za valentinovo imam dosti raje (če že), kaki skupni kino, kopanje, koncert, kot pa neka draga darila.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 29. Jan. 2010 16:43

Jaz sem dala pa delat en povštrček z najino fotko...glede na to da sva bolj malo skupaj in je po vikendih brez njega obupno težko zaspat mislim,da bo dol padel :D
mi bo pa največje darilo to,da bova skupaj <3
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 29. Jan. 2010 18:30

Si bova privoščila vikend v termah oz. js ga bom presenetla, nič še ne ve:) to ni glih za valentinovo ampak bol za njegov rojstni dan ki ga ima.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 29. Jan. 2010 18:50

Sva zmenjena, da valentinovega ne praznujeva. Niti Bozicka, Dedka Mraza, Miklavza, ...
Praznujeva rojstna dneva in cisto nekaj malega za obletnico.
Nimam nic proti, ce kdo to praznuje, da ne bo kdo rekel, da sem tecka. :D
Ampak tako ali tako sva bolj slabo z denarjem, tako da nama je rojstnodnevno darilo dovolj. Je pa takrat mogoce kak € vec, ki ga za ostale "praznike" ne porabiva.
Vazno da se imava rada. :D :D :D :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 29. Jan. 2010 19:21

Glede na to, da je on šele moj prvi fant in da v bistvu verjamem v lastno načelo, da se za Valentinovo podari nekaj majhnega, sem letos...no ja...čisto povozila svoja načela. Zakaj?
Na Valentinovo ga peljem v hotel(hvala še enkrat Jochieju za une omv bone :biggthumpup: ) za eno noč+večerja in zajtrk, za dnevne aktivnosti je pa tudi poskrbljeno, med drugim greva na Pustno zabavo, pa v hišo eksperimentov...ja vem, meni je čist utrgalo :D :P
To je bolj spored za soboto na nedeljo,14.2., takrat mi pa še on neki pripravlja :jump:
I liiike Valentine's day ! :hearts:
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 29. Jan. 2010 19:45

^^O zihr bo lušno :wink:
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 30. Jan. 2010 14:22

...
Zadnjič spremenil Lamia, dne 16. Mar. 2010 8:32, skupaj popravljeno 1 krat.
And I'd give up forever to touch you.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 30. Jan. 2010 20:40

prinzessin napisal/-a:Glede na to, da je on šele moj prvi fant in da v bistvu verjamem v lastno načelo, da se za Valentinovo podari nekaj majhnega, sem letos...no ja...čisto povozila svoja načela. Zakaj?
Na Valentinovo ga peljem v hotel(hvala še enkrat Jochieju za une omv bone :biggthumpup: ) za eno noč+večerja in zajtrk, za dnevne aktivnosti je pa tudi poskrbljeno, med drugim greva na Pustno zabavo, pa v hišo eksperimentov...ja vem, meni je čist utrgalo :D :P
To je bolj spored za soboto na nedeljo,14.2., takrat mi pa še on neki pripravlja :jump:
I liiike Valentine's day ! :hearts:

Ker hotel si pa zbrala? :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Jan. 2010 20:47

prinzessin napisal/-a:Na Valentinovo ga peljem v hotel(hvala še enkrat Jochieju za une omv bone :biggthumpup: )

bone moraš še kupit na podlagi tistega, kar sem ti poslal! en bon je 6,90€ in lahko 2 prespita eno noč...pa doplačat mora vsak zajtrk in večerjo! :D

upam, da receptorju hotela ne boš pomolila pod nos tisto, kar sem ti jaz poslal! :D :D :D
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 31. Jan. 2010 9:13

Jochie napisal/-a:
prinzessin napisal/-a:Na Valentinovo ga peljem v hotel(hvala še enkrat Jochieju za une omv bone :biggthumpup: )

bone moraš še kupit na podlagi tistega, kar sem ti poslal! en bon je 6,90€ in lahko 2 prespita eno noč...pa doplačat mora vsak zajtrk in večerjo! :D

upam, da receptorju hotela ne boš pomolila pod nos tisto, kar sem ti jaz poslal! :D :D :D

čuj, mogoče sem blond, ampak to je samo barva :P v resnici sem rjavolaska in tako sem, neverjetno kaj, celo "prišla gor"(ugotovila), da moram unovčit kupon na bencinski, potem nardit rezervacijo(predrezervacijo in potrditveno)+ seveda doplačat 2x kosil in 2x večerjo :P
I am not an enigma, just a contradiction!
Deedee91
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Deedee91 » 01. Feb. 2010 19:33

da se še malo jaz oglasim tukaj :)
čudno je malo, da nekateri dajejo tak malo pozornosti, ali pa sploh nič temu dnevu, ko drugi v nasprotju dajejo zeloo veliko pozornost..
res ni treba pretiravat, ker ni vredno. najlepše je, če si za ta dan z ljubljeno osebo skupaj, mogoče greta na kak zmenek, ali si enostavno priredita filmski večer doma..
to je zdaj moje prvo valentnovo, na katero bom skupaj z mojim (druge zveze se niso obdržale do tega dne, ena pa je bila predaleč. hehe) in morem priznat, da se zelo veselim.
tak, kot pravijo: brez veze je nekaj pretiravat, pa si kupovat stvari, samo zato, da pač daš nekaj. daj, če že, nekaj kaj pride od tebe. napiši kakšno pismo(čeprav se sliši staromodno-sem dobla eno leto na ta dan in je grozno lepo, še zdaj ga imam, čeprav nisem že 2 leti skupaj s tistim). lahko kakšen majhen okvirček za sliko okrasiš, pa daš vajino sliko noter, skratka karkoli majhnega...

no tak, moj fant in jaz sma se odločla, da bova se šla drsat(ker jaz rada drsam, že leta nisem in mi je obljubil da bova šla, samo je vedno nekaj vmes prišlo) in se zeloooo veselim!! :))
dala mu vejetno nebom nič, ampak sem dobila idejo, da bi do te si vsak zapisal 10 vprašanj glede naju, ki ga osebno zanimajo in si bova med potjo v mb pa nazaj ali med drsanjem ali večer postavljala in vsak more iskreno odgovorit.. ampak si še nisem ziher, mogoče bom to uporabila kr en tak dan.. :)

vseeno, že vnaprej: lepo zaljubljeno valentinovo vsem (ter naj bojo ostali dnevi tudi tako noro zaljubljeni) :oops:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 01. Feb. 2010 20:01

DeeDee91, zelo lepo! To mi je pa res všeč... :oops:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov