Valentinovo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Jan. 2010 17:55

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Sep. 2010 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Jan. 2010 18:15

^^ No, potem pa LE na Valentinovo, rojstni dan, ter katerega od 3 velikih možev v decembru :) that's it! Preostanek leta pa niti lizike :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jan. 2010 18:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 06. Dec. 2016 0:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Jan. 2010 21:34

Verjetno se bom peljala na masažo. :D

Aja, nedelja bo? No, pol pa nč.

kako je bila pa začeta tema, ajme meni, "14. jan. - bliža se Valentinovo...", sliši se kot "bliža se apokalipsa".
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 19. Jan. 2010 22:37

Midva si bova tudi letos privoščila vikend paket v toplicah. :wink:
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 20. Jan. 2010 10:53

Zaenkrat je plan da bi šla v Benetke, je še pustni karneval takrat. :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 20. Jan. 2010 14:36

karneval v benetkah je the best. najboljše je zvečer, tako da svetujem, da se popoldan odpravita in se naužijeta večernih radosti.

tople cote, če je v benetkah burja je grozno.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 21. Jan. 2010 22:37

purple_rain napisal/-a:Verjetno se bom peljala na masažo. :D

Aja, nedelja bo? No, pol pa nč.

kako je bila pa začeta tema, ajme meni, "14. jan. - bliža se Valentinovo...", sliši se kot "bliža se apokalipsa".

Ce si iz Ljubljane, je Thai odprt tut u nedeljo, tko da se lohk useen peles na masazo :D
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 21. Jan. 2010 23:34

Thai odsveteujem. Pomanjkanje higiene. Ko sva bila s fantom tam je dobil brezplacen bonus - moluske, je trpel grozne muke :twisted:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Matko564
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Matko564 » 23. Jan. 2010 13:30

Mislim ene stvari ne razumem. Zakaj je potrebno da se je cela tema razpisala o tem kako vam ta praznik nic ne pomeni?! Nihce vas ne sili, da sploh sodelujete v taksni temi.
Da pa imate v zvezah tako zmenjeno, da se nic ne prinese - niti kaksna cokolada ali pa rozica ... ok meni se zdi...cudno... :roll:

Skratka - letos bi spet rad odpeljal svojo drago nekam kjer bi lahko prezivela valentinovo.... samo da letos sem cisto pred predlogov in me zanima ce bi mi lahko svetovale kam bi lahko odpotovala? :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Jan. 2010 13:40

Eni dobimo rožice in čokoladice tudi na dneve, ko ni Valentinovega :D v bistvu rožic niti ne maram, sem pa vesela Red Bulla, ko se moram učit in kakšne Lindt čokolade, katere ovitek še nimam na steni.

Bi pa z veseljem šla v Benetke na festival- pa ne zaradi Valentivnovega, ampak zaradi maškarc in dejstva, da v Benetkah še nisem bila ob tej priložnosti. Žal pa ne bo uresničljivo, ker imam tisti ponedeljek zelo pomemben izpit. Mogoče naslednje leto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 23. Jan. 2010 15:55

point je v tem, da je zame valentinovo vsak dan. da je vsak dan stiskanje, crkljanje. da ga presenetim in ga kupim s tistimi stvarmi, ki jih ima rad, ko ni valenentinovo. zame je valentinovo vsak dan.
in da za tisti dan se kupijo rožicce, ćokolade itd. mi je kar neki. saj obstaja še več kot 300 dni, ki prineseš rožico, čokolado,ga pocrkljaš itd.
niti nimava omejeno, da se na ta dan nč ne prinese.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 26. Jan. 2010 11:36

midva grema na bled v hotel Krim na Valentinov vikend. Dve nočitvi s polpenzionom 76€ na osebo, čist pocen :)
ribica_1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ribica_1 » 26. Jan. 2010 11:50

moogče smučanje, kino, večerja...nekaj čisto običajnega, kar počenva tudi sivcer med vikendi.

aja, pa kako rožico pričakujem :oops: tisto si pa res želim.....priznam
on pa dobi rafaelo, pa kako masažo(mogoče celo ljubeznivo ribanje na snegu...) :D
je pa ta praznik čisto prenapihnjen. ok, če ga praznuješ, ker tudi mi2 ga vsako leto, ampak po mojem smo preeč kopirali američane. se mi zdi, da bi slovenci lahko namesto valentinovega prznovali gregorjevo, ki je tradicionalen slovenski praznik(ko se ptički ženijo). smo pač potrošniška družba :evil:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]