Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ti pa že nisi taprava
Prav imaš, Slovenci bi morali "praznovati" Gregorjevo.neznankan napisal/-a:Praznik mi ni všeč, ker je nov in privlečen iz Amerike. Zato mi deluje vsiljeno.
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
neznankan napisal/-a:Tista, ki ne je čokolade je res čudna xSweetyx a jo sploh nihče ne je pri vas?
No ja, pri nas sva doma itak samo 2. Mami pa je več al manj samo Milko noisette ali pa alpine milk.
Pa nisem rekla, da ne jem čokolade samo da se mi začne nabirat po predalih Je pa pojem malo (npr. 100g v 1 mescu) in še to samo temno čokolado, ostale pa podarim okoli prijatelcam ki se je pa seveda nikol ne branijo
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
In spet pride 14. februar, t.i. dan ljubezni Kaki dan v toplicah, ali večerja ne bi škodila .. Čeprav midva greva večkrat ven jest itd
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Jaz nisem neka pristašica praznovanja tega komercialnega praznika. Dobro kaka malenkost čisto simbolično je uredu, da bi pa nekam v toplice hosila za valentinovo se mi zdi pa neumno. Na ta dan dragega ne ljubim nič več, če mi podari šopek vrtnic in nič manj, če mi nič ne prinese. Ne rabim praznika, da mu podarim kako malenkost ali mu skuham dobro večerjo.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jst kr ospice dobim ko vidim takele poste, ki kontrirajo idejam, ki jih citiran post sploh ni izrazil.sirova štručka napisal/-a:neznankan napisal/-a: Praznik mi ni všeč, ker se je treba vse dni imet rad.
kot da ta "praznik" govori, da pa se na ta dan ne smeš imet rad
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Men je to dan kot vsak drugi dan (če dobim pozornost-super hvala, če ne pa tudi ne bom "umrla od žalosti)...ker v neki zvezi ta dan ne bo spremenil ničesar...Človek se lahko ima skozi vse leto fajn, brez kakršnihkoli skomercializiranih praznikov..
Valentinovo obstaja, zdej če ga pa praznujemo ali ne - je pa čisto stvar posameznika, kako gleda in dojema vse skupaj. Glavn, da se imamo radi..al tak al drugač
Valentinovo obstaja, zdej če ga pa praznujemo ali ne - je pa čisto stvar posameznika, kako gleda in dojema vse skupaj. Glavn, da se imamo radi..al tak al drugač
Zadnjič spremenil T00Mika, dne 06. Feb. 2012 14:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
U again?
ONtopic:
Nehajte s tem dissanjem valentinovega... Ko si z nekom v zvezi par let ni več tistega "si vsak dan izkazujeva ljubezen" - my ass!
Vsak dan pač ne - in zakaj ne bi praznovali Valentinovega? Božič je tut "kar nekaj" pa je še vseeno veselo, ko "božiček" nekaj pod jeklo pusti...
ONtopic:
Nehajte s tem dissanjem valentinovega... Ko si z nekom v zvezi par let ni več tistega "si vsak dan izkazujeva ljubezen" - my ass!
Vsak dan pač ne - in zakaj ne bi praznovali Valentinovega? Božič je tut "kar nekaj" pa je še vseeno veselo, ko "božiček" nekaj pod jeklo pusti...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ nariši kakšne srčke za profesorja na izpit
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov