Valentinovo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 13. Feb. 2011 16:22

men je pa valentinovo super praznik... Radi se mormo imet vsak dan, ampak Valentinovo je razlog da se imamo en dan v letu še raje in da lahko oblečem rdeč korzet brez da bi se počutila kot... :D
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Sweety× » 13. Feb. 2011 16:57

+1, ki ne praznuje Valentinovega :) Čokolade pa že itak dobivam čez leto preveč, ker je ne pojem veliko pol se pa valja doma po omari. :D
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 13. Feb. 2011 17:33

babygirly* napisal/-a:Zakaj butast in zakaj ne praznik, lepo je, če imaš nekoga rad in če se to mogoče obeleži še z dnevom zaljubljenih. Ni nujno, da ravno na valentinovo, pa vseeno.

Butast praznik, ki nima zame nič veze z zaljubljenostjo. Vsaka zveza ima svoje valentinovo in to je zame obletnica. Valentinovo je pa samo praznik, na katerega cvetličarji matno služijo in še vse ostale trgovine, ki ponujajo "akcije" in "produkte" za ta wannabe praznik.

Nesanica napisal/-a:men je pa valentinovo super praznik... Radi se mormo imet vsak dan, ampak Valentinovo je razlog da se imamo en dan v letu še raje in da lahko oblečem rdeč korzet brez da bi se počutila kot... :D

Se opravičujem ampak tole je zame bedarija. Da je zate valentinovo dan, ko lahko brez problema oblečeš rdeč korzet in se ob tem ne počutiš kot ... Halo... Na ostale dni v letu bi se pa ob tem dejanju počutila kot k... Žalostno da svojemu fantu pogosteje ne privoščiš tega užitka. Potem bi ti mene zelooooo pogosto označila kot ...
Zadnjič spremenil schpeltza, dne 13. Feb. 2011 17:43, skupaj popravljeno 1 krat.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 13. Feb. 2011 17:39

En najbolj debilnih dni v letu.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Feb. 2011 17:56

Je fajn če imaš nekoga da si deliš ta dan.
Je pa precej bedno, če je to edini dan ko obdariš partnerja, in poskrbiš lepo za njega in greš z njemu kam ven.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 13. Feb. 2011 18:07

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 13. Feb. 2011 18:42

Saj nisem nastrojena, samo neumno se mi zdi. Daleč od tega, da bi bila nastrojena. Sigurno da me nihče ne sili. Samo svoje mnenje povem. :D
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 13. Feb. 2011 18:45

Mr. Nobody napisal/-a:En najbolj debilnih dni v letu.

Tole. Še en produkt amerikanizacije.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 13. Feb. 2011 21:16

schpeltza napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:men je pa valentinovo super praznik... Radi se mormo imet vsak dan, ampak Valentinovo je razlog da se imamo en dan v letu še raje in da lahko oblečem rdeč korzet brez da bi se počutila kot... :D

Se opravičujem ampak tole je zame bedarija. Da je zate valentinovo dan, ko lahko brez problema oblečeš rdeč korzet in se ob tem ne počutiš kot ... Halo... Na ostale dni v letu bi se pa ob tem dejanju počutila kot k... Žalostno da svojemu fantu pogosteje ne privoščiš tega užitka. Potem bi ti mene zelooooo pogosto označila kot ...

khm sem že tisočkrat napisala da so korzeti zame stalnica in pogosto tako presenetim. Zgoraj je govora o specifičnem rdečem korzetu ki je na meji dobrega okusa... :D :D Drugače pa so mi všeč classy zadeve ki so zelo seksi in zapeljive, bolj kot neki kurbiš kompleti, kar rdeči kompletki pogosto so.
[tomaz]
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2010
Kraj: Žabarija

Neprebrana objavaNapisal/-a [tomaz] » 13. Feb. 2011 21:37

Hehehe, kaj je sprožilo preprosto vprašanje enga deca... :lol:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 13. Feb. 2011 21:46

glede medvedka se strinjam, se mi zdi pa dobro v imenu valentinovega cel vikend preživeti v postelji, pa če prinese še kakšno vrtnico toliko lepše...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 13. Feb. 2011 22:19

Ravno toliko kot so mi bedni razlogi za praznovanje valentinovega, mi je bedna gonja proti valentinovemu.Jaz sem nekje vmes :) Zagotovo sem pa proti kupovanju nekih oh in sploh daril, ne bi pa imela nič proti, če mi na ta dan fant prinese kakšno rožico ali pa pičiva na kak manjši izlet...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Feb. 2011 22:20

^^evo, ful dobr povzameš moje misli :wtg:, sem lih gruntala "kje stojim" glede tega.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 13. Feb. 2011 22:24

Konkubina* napisal/-a:Če si skrben se na njo spomniš tudi druge dni, ne samo 14.februarja.

This.
To je tako, kot tisti, ki se na ranjke sorodnike spomnijo samo 1. novembra.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 13. Feb. 2011 22:51

Meni gredo pa najbolj na živce ljudje, ki imajo tooooook za povedat glede praznikov, kot je valentinovo, božič, noč čarovnic ipd, kao vse je skomercializirano, vse je vpliv DA bla bla bla.

Meni je prav lušno met te praznike, mam pa tud tok volj ein samokotrole, da me prav nič ne gane trgovinska gonja in 1000 srčkov povsod okoli. Pač ga obeležim kakor želim, zakaj pa ne?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]