Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Tomaž, baciji so čist okej. Nič ni preresno, sej je samo čokolada
Čeprav sem pa pri 16ih dobila od dečka, s katerim sva bla skupi lih dober teden, ono taogrooomno Lindt bonboniero plus še vrtnico in sem bla kr mal shocked. Ma bolj zato, ker je moj odnos do valentinovega bolj tko-tko, se na valentinovo nisva niti videla in nisem pričakovala nič, tip mi je pa prek pošte tole poslal. Medtem, ko sem mu jz sam na koncu sms-a napisala 'btw veselga valentinčka' in je pol to rahlo bedno izpadlo, hehe. Ampak anyhow - več čokolade, boljše je
Čeprav sem pa pri 16ih dobila od dečka, s katerim sva bla skupi lih dober teden, ono taogrooomno Lindt bonboniero plus še vrtnico in sem bla kr mal shocked. Ma bolj zato, ker je moj odnos do valentinovega bolj tko-tko, se na valentinovo nisva niti videla in nisem pričakovala nič, tip mi je pa prek pošte tole poslal. Medtem, ko sem mu jz sam na koncu sms-a napisala 'btw veselga valentinčka' in je pol to rahlo bedno izpadlo, hehe. Ampak anyhow - več čokolade, boljše je
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Tonja napisal/-a:*mala* napisal/-a:Nič! Na srečo ne praznujeva valentinovega, ker mi je najbolj trapast "praznik" vseh časov
se strinjam..butast praznik (definitivno še en izum za spodbujanje potrošnje)
Houd de wereld tegen
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Zakaj butast in zakaj ne praznik, lepo je, če imaš nekoga rad in če se to mogoče obeleži še z dnevom zaljubljenih. Ni nujno, da ravno na valentinovo, pa vseeno.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
mogoče pa to spodbujanje potrošnje letos, glede na gospodarsko situacijo ne bi bilo slabo.
jaz sem se ravnokar odločila, da bom vsem svojim bližnjim poklonila čokoladice (ne sicer zaradi vzpodbujanja gospodarstva ampak ker jih v bistvu še nikol nism obdarila za valentinovo)
jaz sem se ravnokar odločila, da bom vsem svojim bližnjim poklonila čokoladice (ne sicer zaradi vzpodbujanja gospodarstva ampak ker jih v bistvu še nikol nism obdarila za valentinovo)
Vsak raj ima svojo kačo.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
lahko bi meli še cosmoobdarovanje za valentinovo za samske hehhe
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
tudi jaz bi imela nekaj za samske
drugače pa mi tale pesem vsako leto zapaše pred valentinovim http://www.youtube.com/watch?v=jWtVgonl4Kg
drugače pa mi tale pesem vsako leto zapaše pred valentinovim http://www.youtube.com/watch?v=jWtVgonl4Kg
Don't worry, be happy!!
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
neznankan napisal/-a:*mala* napisal/-a:Sicer pa itak ne praznujem tega "praznika" (se pa nikol ne branim dobre čokolade seveda).
Sva že dve. Praznik mi ni všeč, ker se je treba vse dni imet rad. Čokolada mi je pa vsak dan dobrodošla
Make it 3
Tudi glede čokolade se strinjam
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov