Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
haley napisal/-a:*mala* napisal/-a:Js sm pa od fantovega očita dobila bombonjero Ker bil tako zgrožen, da mi fant nič kupil
To pa poznam...midva sva se tud pred leti že z mojim zmenila, da si ne bova nič podarjala za valentinovo. In pol ga je mnde njegova mami vprašala kaj mi bo dal in je reku da nič in je bla tud ona tok zgrožena, da mi je preko njega bonboniero poslala, ker se kao spodobi da neki dobim
Ja, men se skoz to dogaja
Sicer je pa usoda poskrbela za Valentinovo po Valentinovem, ker sem zadela karte za film Valentinovo. A mi hoče kej povedat?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
emanuela napisal/-a:chiqqa,saj je ok da uživaš zdaj ko si samska, ampak a se ti ne zdi da je to tvoje briga me za vse v bistvu znak da le ni vse ok?
kaj ko bi se ti nehala skos igrat neko psihologinjo tukaj gor, ker si že nadležna s tem? če ji paše tako, zakaj pa ne. če se tebi to ne zdi normalno, še ne pomeni, da dejansko ni normalno. eni mamo pač raje resno zvezo, drugi pa avanture. kaj je tukaj težko razumet?
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
emanuela napisal/-a:^^sploh pojma nimam kdo si ti, tako da se ne vtikuj v moje poste, ki niso namenjeni tebi.Hvala.
kot da js vem kdo si ti lol dokler je tole forum, bom komentirala kar bom želela, ja?
- [tomaz]
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2010
- Kraj: Žabarija
Zadeva (še?) ni resna, a vseeno jo želim presenetiti. Kaj iz čokoladnice mi priporočate? Poznate kake cene? - Čokobajte imajo namreč objavljeno le ponudbo, brez cen.
Baci, Merci, praline...?
Al pa za Gregorjevo? (Saj je letos marca, hmmm...?)
Bok.
Baci, Merci, praline...?
Al pa za Gregorjevo? (Saj je letos marca, hmmm...?)
Bok.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Odvisno kakšna punca je. V čokoladnicah se kar dobre stvari dobijo. Sej so tam vse cene in ti lahko tudi povedo kolk bo stalo. Pa kar ima rada seveda.
Ene so pa bolj zadovoljne z eno Milko in jim je čist vseeno (no, pri meni fant že ve, da ne maram Milke, tako da je vedno kaj Lindt ali Ferrero Rocher ).
Sicer pa itak ne praznujem tega "praznika" (se pa nikol ne branim dobre čokolade seveda).
Ene so pa bolj zadovoljne z eno Milko in jim je čist vseeno (no, pri meni fant že ve, da ne maram Milke, tako da je vedno kaj Lindt ali Ferrero Rocher ).
Sicer pa itak ne praznujem tega "praznika" (se pa nikol ne branim dobre čokolade seveda).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov