Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 244 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Všeč mi je če se spomni do te mere da pošlje kkšn luštn sms al pa mi prnese najljubšo čokolado...pretiravanja ne maram, konkretnega praznovanja tudi ne!
Letos, ko sem sama pa upam da bo dan pa use traparije okoli njega čim hitreje minil!=)
Letos, ko sem sama pa upam da bo dan pa use traparije okoli njega čim hitreje minil!=)
Zivljenje je piskotek!
- Mandibula
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2012
Punce ne se tako branit daril in pozornosti na Valentinovo. Vsaka bi bila
vesela šopka rož, dobrega vina ali super erotične masaže in dobrega seksa.
A ni to super, da imamo vsaj en praznik v letu posvečen ljubezni?! Žal mi pa je, da gre v pozabo praznik ljubezni iz našega okolja. To je Gregorjevo, ki naj bi se praznovalo 12. marca - ko se ptički ženijo.
Ali ste bolj Valentinovi ali Gregorjevi, presodite sami, važno je, da se imamo radi.
vesela šopka rož, dobrega vina ali super erotične masaže in dobrega seksa.
A ni to super, da imamo vsaj en praznik v letu posvečen ljubezni?! Žal mi pa je, da gre v pozabo praznik ljubezni iz našega okolja. To je Gregorjevo, ki naj bi se praznovalo 12. marca - ko se ptički ženijo.
Ali ste bolj Valentinovi ali Gregorjevi, presodite sami, važno je, da se imamo radi.
Life is too short to drink cheap wine.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
MI2 praznujeva samo valentinovo ampak bova zdaj začela tudi gregorjevo - da bosta kar 2 dobra sexa na leto
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^in upam da ne edina
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Valentinovo... na jetra mi gre evforičnost trgovin ki ponujajo kičaste srčke pa medvedke pa obeske in parfumčke pa tjulnje pa kaj vem kaj še vse. Aja, dišeče svečke valda. Za romantiš vzdušje.
Nisem imela nikoli nič proti kakšni mini čokoladici (npr. piškotni Milki ki jo obožujem ) in to je bilo to. Aja pa enkrat sem dobila šopek vrtnic, bog pomagaj (raje mi kupi vrečko fužev, vsaj izvirno bo in rada jih imam). Tako da tudi jaz nisem nikoli kaj dosti dala na V., malenkost v obliki sladkarijice (obvezno najljubše, itak), kaj več pa ne. No, pa skupni večer, če se to šteje (in skupna noč ).
Nisem imela nikoli nič proti kakšni mini čokoladici (npr. piškotni Milki ki jo obožujem ) in to je bilo to. Aja pa enkrat sem dobila šopek vrtnic, bog pomagaj (raje mi kupi vrečko fužev, vsaj izvirno bo in rada jih imam). Tako da tudi jaz nisem nikoli kaj dosti dala na V., malenkost v obliki sladkarijice (obvezno najljubše, itak), kaj več pa ne. No, pa skupni večer, če se to šteje (in skupna noč ).
*.*
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
bom nihče mi ne bo težil, nič ne bo treba kupit, nič ne bom živcev zgubljal, če bo šansa se bom poscal in si ga zdrkal in noro užival ni boljšega punce pa lahko počakajo na naslenje leto.
intermezzo, itak.. komerciala itak izkorišča vse. najbolje kaj malega kupit nekomu kar ima posebej rad, da pač pokažeš da imaš nekoga rad.
intermezzo, itak.. komerciala itak izkorišča vse. najbolje kaj malega kupit nekomu kar ima posebej rad, da pač pokažeš da imaš nekoga rad.
Prvi neprebran prispevek • 244 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov