Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
No, ker se bliža dan zaljubljencev, me zanima, kaj boste podarile svojih dragim ob tem prazniku
Sama sem namreč brez idej, tako da je vsak predlog dobrodošel
Sama sem namreč brez idej, tako da je vsak predlog dobrodošel
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nič! Na srečo ne praznujeva valentinovega, ker mi je najbolj trapast "praznik" vseh časov
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Letos pride valentinovo na pustno nedeljo, tako da ga bova najbrž preživela v postelji ob izganjanju mačka, ker gremo v soboto v maškarce . Zvečer pa na pico/pičiče al pa kitajsko- sam to bi šla itak v vsakem primeru.
Kupovala najbrž ne bom nič, mogoče kakšno mini malenkost.
Sicer pa proti valentinovemu nimam nič in se strinjam z ~NIO~, pač en dan namenjem zaljubljencem- kar pa še ne pomeni, da ostale dni niso zaljubljeni.
Kupovala najbrž ne bom nič, mogoče kakšno mini malenkost.
Sicer pa proti valentinovemu nimam nič in se strinjam z ~NIO~, pač en dan namenjem zaljubljencem- kar pa še ne pomeni, da ostale dni niso zaljubljeni.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Nič nimam proti Valentinovemu, pomeni mi pa tudi nič ne. Če bo fant hotel zganjat romantiko ob svečkah in nežni glasbi, jo pač bova. Mi bo čisto fajn. Itak mi je takšno početje vedno všeč, ni razloga, da bi se ravno takrat upirala iz nekih načelnih razlogov.
Res pa je, da me ne bo čisto nič motilo, če bo ta dan ostal prezrt. Bova pa 21. februarja romantična
Res pa je, da me ne bo čisto nič motilo, če bo ta dan ostal prezrt. Bova pa 21. februarja romantična
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Včasih sva si še dala kakšno malenkost, sva si pa tudi večkrat med letom kakšno pozornost nepričakovano podarila kot lepo presenečenje.
Zdaj pa - komur paše, naj praznuje - meni ta določen datum ne pomeni nič. Tako da si tudi več nič ne podarjava, ker je pač "uradno" valentinovo. Mi tudi veliko več pomeni nepričakovano kakšna rožica na nek x-datum ali kaj podobnega.
Zdaj pa - komur paše, naj praznuje - meni ta določen datum ne pomeni nič. Tako da si tudi več nič ne podarjava, ker je pač "uradno" valentinovo. Mi tudi veliko več pomeni nepričakovano kakšna rožica na nek x-datum ali kaj podobnega.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Haro, tudi prikrite reklame na tem forumu niso dovoljene...
Drugače pa valentinovo.Ne delam nekega pompa ogromnega iz tega, ampak mi vseeno veliko pomeni če sva na ta dan skupaj.
Lansko leto sva drug drugemu nekaj malega napisala in tako,pa v toplice sva šla tisti dan-tako kot velikokrat.
Brezveze se mi zdi nekaj kupovati...
Drugače pa valentinovo.Ne delam nekega pompa ogromnega iz tega, ampak mi vseeno veliko pomeni če sva na ta dan skupaj.
Lansko leto sva drug drugemu nekaj malega napisala in tako,pa v toplice sva šla tisti dan-tako kot velikokrat.
Brezveze se mi zdi nekaj kupovati...
The world is as you are.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Js sem mu lani dala neke "bone", ki jih še zdaj izkorišča. Ravno zadnjič sem (po enem prepiru) dobila od njega v vnovčitev bon "1000 poljubčkov do konca tega dne". Grrrrr!
Letos pa še nevem. Ne dajeva temu takega pomena, da bi planirala vnaprej. Ko/če bom vidla mimogrede kako lušno stvar mu jo bom vzela, drugače bo pa super (glede na to da je baje nedelja), če se bova malo mučkala u postli. Pa pol skupaj zajtrk itd.... To mi je tisto kar je največ.
Letos pa še nevem. Ne dajeva temu takega pomena, da bi planirala vnaprej. Ko/če bom vidla mimogrede kako lušno stvar mu jo bom vzela, drugače bo pa super (glede na to da je baje nedelja), če se bova malo mučkala u postli. Pa pol skupaj zajtrk itd.... To mi je tisto kar je največ.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Bom verjetno kopirala renatko..
It was forever..but it didnt last long..
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Midva se tud ne obdarujeva. Mogoče kakšna malenkost to je pa tudi vse
se pa spominjam, da mi je eno leto prinesel rožico, sicer je bla umetna, ampak je s takim veseljem potem razlagal, kako je bla ena druga punca, moja bivša prjatlca, jezna na svojga fanta, ker ji pač on ni podaril rožice, moj se je pa spomniv
se pa spominjam, da mi je eno leto prinesel rožico, sicer je bla umetna, ampak je s takim veseljem potem razlagal, kako je bla ena druga punca, moja bivša prjatlca, jezna na svojga fanta, ker ji pač on ni podaril rožice, moj se je pa spomniv
Zadnjič spremenil Shimmie_, dne 05. Dec. 2011 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
On nevem če mi bo kaj podaril, ker mu dol visi za ta praznik ... ...
Jaz pa še ne vem ... samo bo nekaj v povezavi z njegovimi hobiji ali pa ga bom povabila na obujanje spominov, začetkov najine ljubezni ...
Jaz pa še ne vem ... samo bo nekaj v povezavi z njegovimi hobiji ali pa ga bom povabila na obujanje spominov, začetkov najine ljubezni ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov