Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Moram rečt, da razen uhanov stilaCristiano Ronaldo še nisem vidla Mogoče pa preveč drugam gledam
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
"Alo stari, pa kva maš to?"
"Ej, to je po tazadnji modi, to je srce iz Swarovski kristala...."
Khm, ne delaj mu tega, namreč nobenemu tipu ne privoščim nošenje kristalov in to v obliki srca.Raje kaj takega kupi mami ali pa komu podobnemu, saj se ne gre samo za pare.
"Ej, to je po tazadnji modi, to je srce iz Swarovski kristala...."
Khm, ne delaj mu tega, namreč nobenemu tipu ne privoščim nošenje kristalov in to v obliki srca.Raje kaj takega kupi mami ali pa komu podobnemu, saj se ne gre samo za pare.
The world is as you are.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
*mala* napisal/-a:^^ Brez zamere, ampak moram vprašat: Kaj bo fant s tem obeskom? Ne predstavljam si fanta dejansko nosit to.
Lepo, da gre v dobrodelne namene in vse, samo to bi jaz sebi kupila (ali pa fant meni), ne pa obratno.
Če bo nosil ali ne se bo sam odločil. Sem pa že videla tudi znane slovence nosit- Jernej Kuntner. Če ne bo hotel si bom pa jaz prilastila
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Bom kupu set šraufencigerjev, če ji ne bo všeč, bom pa jz uporabljal.
Mogoče je pa tip fanta, ki ma rad shiny in bright zadevce - we don´t know him, she does Men tut ne paše tale stvar na tipe .. in bi bla verjetno med unimi, ki bi ga sprašval "pa stari, kaj maš to okol vratu?!". Ampak okej, vsi različni, vsi enakopravni
Mogoče je pa tip fanta, ki ma rad shiny in bright zadevce - we don´t know him, she does Men tut ne paše tale stvar na tipe .. in bi bla verjetno med unimi, ki bi ga sprašval "pa stari, kaj maš to okol vratu?!". Ampak okej, vsi različni, vsi enakopravni
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Moj bo dubu knjigo Pogled z motorja (motoristični vodič po Sloveniji) in se mu bo najbrš kr odtrgal, do poletja pa bo zihr mel že 10 relacij v glavi, kam morva it.
Za Valentinov vikend greva pa v Škrooopecland aka Prekmurje namakat svoje riti v toplice. Ampak to bolj iz potrebe po relaksaciji po izpitnem obdobju, kot špilanje valentinčkov v Moravskih.
Za Valentinov vikend greva pa v Škrooopecland aka Prekmurje namakat svoje riti v toplice. Ampak to bolj iz potrebe po relaksaciji po izpitnem obdobju, kot špilanje valentinčkov v Moravskih.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Midva sva šla včeraj v šoping in sva se po šopingu zmenla, da je blo to Valentinovo obdarovanje.
Bogatejša sva za dva puloverja, njegovo kapo in boxarce, moje pisane zokne in kiklo, JUHU!
Na Valentinov predvečer boma (upam) pekla mafine, v nedeljo zjutraj pa jih v postelji z mlekom/čajem pojedla. Čez dan pa še kak sprehod in predvsem učenje, LOL.
Aja, pa zmenla sva se, da greva v eno restavracijo, ki je še nisva preizkusla. Sm skor pozabla, haha.
Bogatejša sva za dva puloverja, njegovo kapo in boxarce, moje pisane zokne in kiklo, JUHU!
Na Valentinov predvečer boma (upam) pekla mafine, v nedeljo zjutraj pa jih v postelji z mlekom/čajem pojedla. Čez dan pa še kak sprehod in predvsem učenje, LOL.
Aja, pa zmenla sva se, da greva v eno restavracijo, ki je še nisva preizkusla. Sm skor pozabla, haha.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:Nič! Na srečo ne praznujeva valentinovega, ker mi je najbolj trapast "praznik" vseh časov
edino prou!! enako
sploh pa te ameriški butasti komercialni prazniki!! Nimam pa nč proti gregorjvmu !
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov