Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 244 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
Letos sva si rekla, da si ne boma nič kupovala, si boma pa privoščla malo pred valentinovim (12.2.) koncert Oliverja in Gibbonia, to bo najin valentino dan Drgač mi je vseeno, kje sva ta dan, samo da sem z njim.
lani sva si izmenjala darilca, on meni vrtnico pa neko čokolado, jas sn pa njemu parfumček.
lani sva si izmenjala darilca, on meni vrtnico pa neko čokolado, jas sn pa njemu parfumček.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nic, ker mi je to en ornk bebav praznik, na racun katerga trgovci fajn zasluzjo Sm bl vesela moje najlubse cokoladke na en cist random dan, ker ne prcakujm in je pol surprise tko kot je ze ena napisala, se pa tut js ne bom prtozvala, ce bo dragi hotu ksno romantiko zganjat, ker je to fajn ne glede na datum
Live. Love. Surf.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
~NIA~ napisal/-a:ma kaj služjo trgovci?
a za Miklavža, Božička in novo leto pa ne služjo??
pa za materinski dan in dan žena tud ne?
Zato pa bojkotiram čimveč možnih praznikov
Pa ne gre se zato, da nebi smelo biti Valentinovega, ampak ker ogromno ljudi kupi darilo, le zato ker je Valentinovo in seveda neki čist osladnega in pocukranega (punce kupujejo fantom plišate medvedke- resno, kdaj je pa že fant rad imel plišaste stvari, še posebi pa s srčki). Ne maram te prisiljenosti. Da "moraš" nekaj kupiti (seveda me vsaka tadruga vpraša kaj bom fantu kupila, in z veseljem odgovorim NIČ in potem dobivam zgrožene poglede, zakaj ne, pa da moram). Tud za rojstni dan lahko od mene komot dobi samo čokolado, če nimam boljše ideje. Kupim mu kaj, ko vidim nekaj všečnega in vem da bo tudi njemu všeč ali pa da trenutno rabi. Da bi mu pa neke neuporabne bedarije kupovala le zato ker je Valentinovo, mi pa niti na pamet ne pade.
Ma dej, če dobim od fanta plišastega medvedka s srčkom mu ga v glavo vržem pa ne morem verjet kolk tega se dejansko proda (pa če mi kupi Bacije, ne rabijo bit v srčku, ker so cenejši v navadni škatli, pa še več jih je )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
jullia_ napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:^^ ja, pa sej tud za novo leto (in ostale 3 dobre može) kupimo nekaj zato ker se pač mora nekaj kupiti..
Ne vsi Letos je od mene decembra dobila darilo samo sestra, ki je imela rojstni dan.
Točn tk. Niti vsi ne upoštevamo vseh treh možev, kaj šele novo leto posebej. In kdo je reku, da se mora kaj kupiti? To določen folk, ki je še posebej "naiven" oziroma noče, da bi "čudno izpadlo", misli, da mora obvezno neki kupit, tako da ob prvi priložnosti odrvi v trgovine in nabavlja, na veliko. Za vsakega moža posebej + za novo leto, ker se mora nekaj kupit
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
~NIA~ napisal/-a:n dan žena tud ne?
Od ženske bi človek pričakoval, da bo vedela zakaj se to praznuje, ne pa da 8. marec enači z valentinovim..
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nia, mislim da ne razumeš, kaj hočem povedat
Na Valentinovo se proda na tone plišastih medvedkov in srčkov v vseh možnih oblikah, kar dvomim da bi kdo kupil na katerkoli drug dan. Cene večerij se v nekaterih gostilnah zvečajo, ponujajo posebne menije, treba rezervirat, itd... (ker pač Valentinovo in seveda se fant počuti, da mora nekaj pripraviti posebnega ta večer, ker drugače saj vemo, koliko žensk užaljenih, če ne dobijo nekaj posebnega oz. če fant spregleda). Ponekod še cene navadne vrtnice zvišajo, ker vedo da se bodo v vsakem primeru prodale.
Pa da ne omenim koliko fantov potem kupi darila kar na becinski pozornost pa taka
Pri naju vprašanje če se bova sploh videla na Valentinovo glede na to, da imam naslednji dan enega najpomembnejših izpitov v celem letu. In katera bi celo dramo delala iz tega (I've seen it all), meni pač dol visi. Pa drugače z veseljem dobim kakšno malenkost, ampak še raje, če vem da je kar tako v čaru trenutka, ker ga nekaj spomnilo name (pa tudi če le najblubša čokolada v trgovini), ne pa zato ker že 2 tedna prej reklame po televiziji forsirajo nakup
Na Valentinovo se proda na tone plišastih medvedkov in srčkov v vseh možnih oblikah, kar dvomim da bi kdo kupil na katerkoli drug dan. Cene večerij se v nekaterih gostilnah zvečajo, ponujajo posebne menije, treba rezervirat, itd... (ker pač Valentinovo in seveda se fant počuti, da mora nekaj pripraviti posebnega ta večer, ker drugače saj vemo, koliko žensk užaljenih, če ne dobijo nekaj posebnega oz. če fant spregleda). Ponekod še cene navadne vrtnice zvišajo, ker vedo da se bodo v vsakem primeru prodale.
Pa da ne omenim koliko fantov potem kupi darila kar na becinski pozornost pa taka
Pri naju vprašanje če se bova sploh videla na Valentinovo glede na to, da imam naslednji dan enega najpomembnejših izpitov v celem letu. In katera bi celo dramo delala iz tega (I've seen it all), meni pač dol visi. Pa drugače z veseljem dobim kakšno malenkost, ampak še raje, če vem da je kar tako v čaru trenutka, ker ga nekaj spomnilo name (pa tudi če le najblubša čokolada v trgovini), ne pa zato ker že 2 tedna prej reklame po televiziji forsirajo nakup
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 244 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]