Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
pomoje če bo bo kaka malenkost.. Čokoladica itd. . nič več.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Shmeky, 14. februarja.
K sem vidla prvi post v tej temi (približuje se ...), sem šla prou gledat, če nisem slučajno par tednov prespala. Še cel mesec je do tja, huh.
Drgač pa ne bom nič nabavljala, ker sm singl. Ponavad vseen kako čokoladko prjatlcam nabavim, čist tko za bythemimo, ampak letos me ne bo v Sloveniji, tko da nč ne bo. Mi je bla pa lani ful luštna bratova ideja/gesta - je speku muffine in jih potalal (samskim) puncam (razredničarki, kolegicam, par random bejbam tm k ga ponavad žurajo), tko da so tut one neki dobile.
K sem vidla prvi post v tej temi (približuje se ...), sem šla prou gledat, če nisem slučajno par tednov prespala. Še cel mesec je do tja, huh.
Drgač pa ne bom nič nabavljala, ker sm singl. Ponavad vseen kako čokoladko prjatlcam nabavim, čist tko za bythemimo, ampak letos me ne bo v Sloveniji, tko da nč ne bo. Mi je bla pa lani ful luštna bratova ideja/gesta - je speku muffine in jih potalal (samskim) puncam (razredničarki, kolegicam, par random bejbam tm k ga ponavad žurajo), tko da so tut one neki dobile.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kul brat.miikena napisal/-a:Mi je bla pa lani ful luštna bratova ideja/gesta - je speku muffine in jih potalal (samskim) puncam (razredničarki, kolegicam, par random bejbam tm k ga ponavad žurajo), tko da so tut one neki dobile.
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
Valentinovo je zame dan kot vsak dan. Kajti sama sem mnenja, da se je v zvezi treba truditi vsak dan posebej, pozornost pokloniš partnerju, ko imaš ta namen, ne pa ravno takrat, ko je valentinovo ali kakršenkoli drugi praznik. Sama sem mnenja, da je valentinovo pač še ena dobra marketinška poteza, "naivni" ljudje kot znamo biti, pa seveda potem padamo na njihove fore.
Midva eden drugemu posvečama pozornost ali darila, ne glede na to, ali je praznik ali ne. Seveda pa, kakor komu paše.
Midva eden drugemu posvečama pozornost ali darila, ne glede na to, ali je praznik ali ne. Seveda pa, kakor komu paše.
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Blah... men je tud to en debiln praznik, čist skomercializiran, povsod eni srčki pa dj cela cukrarna povsod.
Mi je velik bolj všeč, da mi vse ostale dni v letu pošlje kak lep sms al pa me drugač razveseli.
Tko da, ga ne praznujem!
Mi je velik bolj všeč, da mi vse ostale dni v letu pošlje kak lep sms al pa me drugač razveseli.
Tko da, ga ne praznujem!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Zame je itak večina dnevov "običajnih". Ena uporabnica je sicer naštela cel kup praznikov kot utemeljitev, zakaj je kul, da imamo tudi dan zaljubljencev, ampak roko na srce, tudi večina ostalih praznikov, od dneva boja proti okupatorju, preko velikega šmarna pa do dneva reformacije mi pomenijo manj kot prdec v veter. V meni ne zbudijo nobenih posebnih čustev, nič ne praznujem, sem pa vesela, da sem frej. Na valentinovo pa nisem, zato mi pomeni še manj
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
jez mu bom kupila parfumček, nov pulover in bmwja, za mojega pa sumim da niti ne ve kdaj je valentinovo
dobim pa okol tega cajta enkrat od njega super darilo in sicer selitev 150km bliže
dobim pa okol tega cajta enkrat od njega super darilo in sicer selitev 150km bliže
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
keepsake napisal/-a:dobim pa okol tega cajta enkrat od njega super darilo in sicer selitev 150km bliže
OOOO bitch.
It was forever..but it didnt last long..
- Strahovila
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2009
jz pa mislim da bo tale paket kar akcija
;Vsebina :
; ; ; ; - očesna krinka za zmenek na slepo
; ; ; ; - erotično ; masažno olje ;
; ; ; ; ;- 5-komadov ;multiple-vibratorjev z ; baterijami
. ; ; ; ;- ; ;erotična ;slikovna ;revija z ;seksualnimi položaji in ;legami, ;
; ; ; ; - ; lisice za vezanje ; in igro ;
; ; ; ; ; - ;penis obročast, ;
; ; ; ; ; - DVD - erotičen video ;
; ; ; ; ; - ;tangice ; hot, spolno privlačne ; (100% bombažen, velikosti S-L). ;
; ; ; ; ; ;- sijajno posteljno preginjalo 2m x 2.30 za razne spolne igre /100% poly klorird/
;Vsebina :
; ; ; ; - očesna krinka za zmenek na slepo
; ; ; ; - erotično ; masažno olje ;
; ; ; ; ;- 5-komadov ;multiple-vibratorjev z ; baterijami
. ; ; ; ;- ; ;erotična ;slikovna ;revija z ;seksualnimi položaji in ;legami, ;
; ; ; ; - ; lisice za vezanje ; in igro ;
; ; ; ; ; - ;penis obročast, ;
; ; ; ; ; - DVD - erotičen video ;
; ; ; ; ; - ;tangice ; hot, spolno privlačne ; (100% bombažen, velikosti S-L). ;
; ; ; ; ; ;- sijajno posteljno preginjalo 2m x 2.30 za razne spolne igre /100% poly klorird/
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Neka čokoladna pozornost pa kaki še lepši sms kot ponavadi pa je to to Verjetno bova kam šla..kino, smučanje, večerja... al neki takega. To kar itak počneva večkrat oz. nonstop skupaj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov