Valentinovo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Feb. 2010 10:53

haley napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Js sm pa od fantovega očita dobila bombonjero :lol: Ker bil tako zgrožen, da mi fant nič kupil :lol:

To pa poznam...midva sva se tud pred leti že z mojim zmenila, da si ne bova nič podarjala za valentinovo. In pol ga je mnde njegova mami vprašala kaj mi bo dal in je reku da nič in je bla tud ona tok zgrožena, da mi je preko njega bonboniero poslala, ker se kao spodobi da neki dobim :P :lol:

Ja, men se skoz to dogaja :D

Sicer je pa usoda poskrbela za Valentinovo po Valentinovem, ker sem zadela karte za film Valentinovo. A mi hoče kej povedat? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 16. Feb. 2010 10:54

emanuela napisal/-a:chiqqa,saj je ok da uživaš zdaj ko si samska, ampak a se ti ne zdi da je to tvoje briga me za vse v bistvu znak da le ni vse ok?

kaj ko bi se ti nehala skos igrat neko psihologinjo tukaj gor, ker si že nadležna s tem? če ji paše tako, zakaj pa ne. :roll: če se tebi to ne zdi normalno, še ne pomeni, da dejansko ni normalno. eni mamo pač raje resno zvezo, drugi pa avanture. kaj je tukaj težko razumet?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Feb. 2010 10:56

^^sploh pojma nimam kdo si ti, tako da se ne vtikuj v moje poste, ki niso namenjeni tebi.Hvala.
The world is as you are.
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a matejka** » 16. Feb. 2010 10:57

Jaz sem mu sicer kupla neko kremco in raffaele čeprav sma se zmenla da si letos ne boma nič, ker sma sla na koncert pred tem. Sicer pa sma tak mela dosti dela s faxom in nisma imela časa še na to mislit.
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 16. Feb. 2010 11:03

emanuela napisal/-a:^^sploh pojma nimam kdo si ti, tako da se ne vtikuj v moje poste, ki niso namenjeni tebi.Hvala.

kot da js vem kdo si ti :roll: lol dokler je tole forum, bom komentirala kar bom želela, ja?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Feb. 2010 11:04

Glej, dovolj.Ne da se mi, ker mi pač ni do tvoje interpretacije mojih postov.Tako da ignore me in moje poste.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 16. Feb. 2010 12:56

Zakaj je potrebno vsako temo spremeniti v vsesplošno prepucavanje, dejte se držat teme.

Bila sva v Benetkah, čudovito :love:
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 16. Feb. 2010 12:59

^Kaj pa gužva?
(s)mej se
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 16. Feb. 2010 13:04

Tukaj napisano več: Benetke

Gužva je bila samo pri izhodu iz železniške postaje, drugače pa je bilo vse prehodno, v kakšnem ozkem prehodu/ulici je šlo počasneje, ampak ni blo panike.
Deedee91
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Deedee91 » 19. Feb. 2010 11:18

midva sva pa šla, tak kot že rečeno, drsat. večer sma se pa z mojo kolegico, pa njenim dobla na pijači in smo se zabavali. blo je super. dala sem mu pa merci :)) on pa meni milko pa majhen srček plišast :oops: (rada mam plišeke) hehe
[tomaz]
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2010
Kraj: Žabarija

Neprebrana objavaNapisal/-a [tomaz] » 13. Feb. 2011 12:21

Zadeva (še?) ni resna, a vseeno jo želim presenetiti. Kaj iz čokoladnice mi priporočate? Poznate kake cene? - Čokobajte imajo namreč objavljeno le ponudbo, brez cen.

Baci, Merci, praline...?

Al pa za Gregorjevo? (Saj je letos marca, hmmm...?)
Bok.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 13. Feb. 2011 12:23

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Feb. 2011 12:27

Odvisno kakšna punca je. V čokoladnicah se kar dobre stvari dobijo. Sej so tam vse cene in ti lahko tudi povedo kolk bo stalo. Pa kar ima rada seveda.
Ene so pa bolj zadovoljne z eno Milko in jim je čist vseeno (no, pri meni fant že ve, da ne maram Milke, tako da je vedno kaj Lindt ali Ferrero Rocher :D).

Sicer pa itak ne praznujem tega "praznika" (se pa nikol ne branim dobre čokolade seveda).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
[tomaz]
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2010
Kraj: Žabarija

Neprebrana objavaNapisal/-a [tomaz] » 13. Feb. 2011 12:28

Kej z lešniki bi blo fajn, sploh, če so celi.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 13. Feb. 2011 12:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]