Vaginalni orgazem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 20. Mar. 2008 23:00

dobro-in koliko žensk si s tako metodo ti že do orgazma pripeljal?pa ne v odstotkih,ne rečt 50%,ker prvo si,ta druge pa ne.če je to že tako zazihrana zadeva s tvoje strani-45 od 50 primerov?to bi bila potrditev.še posebaj če bi ti(iskreno!)potem povedale,da je to bilo prvič da so orgazem sploh doživele.ja,tko ene 50 primerkov žensk,ta težkih primerov,ki niso nikoli nikoli doživele orgazma.
skrenila malo.res je to problem očitno.
sicer pa ne vem točno kje je razlika med vaginalnim in tadrugim.meni se zdi da imam vsakič vaginalnega-taki krči noter,stiska avtomatično,pa eksplodira ti vse v glavi :) zdi se mi da imam preobčutljiv klitoris....ker mi ni prijetno,če se ga predolgo...dotika,ljubkuje,karkoli.
george01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a george01 » 20. Mar. 2008 23:46

To maš prav, se pa splača probat :D To sm ugotovu iz svojih izkušenj, mev sm spolne odnose z okol 15 različnimi puncami, od tega sm si s štirimi nabiru izkušnje. Se prav sm sprobu pr 11 puncah pa pr vseh je deloval ...

No sej nima veze, nam zdej o seb govoru, se pa splaca probat=) Poleg tega pa sam svetujem, sm prsu na forum pogledat pa vidm kasne kozle eni vn mecejo :P Vsaka ženska lahko doživi orgazem!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 21. Mar. 2008 8:09

Kaj si se ti prišel hvalit na forum? :roll:
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 21. Mar. 2008 9:40

mislm da se nima smisla ukvarjat s tem, a se je pršu hvalit al ne. itak je dal par uporabnih nasvetov, če jih bo pa kdo hotel upoštevati, je pa odločitev vsakega posameznika. :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 21. Mar. 2008 21:49

george01 napisal/-a:To maš prav, se pa splača probat :D To sm ugotovu iz svojih izkušenj, mev sm spolne odnose z okol 15 različnimi puncami, od tega sm si s štirimi nabiru izkušnje. Se prav sm sprobu pr 11 puncah pa pr vseh je deloval ...

No sej nima veze, nam zdej o seb govoru, se pa splaca probat=) Poleg tega pa sam svetujem, sm prsu na forum pogledat pa vidm kasne kozle eni vn mecejo :P Vsaka ženska lahko doživi orgazem!

ma kolko si ti star, seksualni bog?
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 21. Mar. 2008 22:07

delusional napisal/-a:
george01 napisal/-a:To maš prav, se pa splača probat :D To sm ugotovu iz svojih izkušenj, mev sm spolne odnose z okol 15 različnimi puncami, od tega sm si s štirimi nabiru izkušnje. Se prav sm sprobu pr 11 puncah pa pr vseh je deloval ...

ma kolko si ti star, seksualni bog?

auch :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 28. Maj. 2008 17:45

koko vidim, vse pravite da se morš med seksom odklopit, uživat in doživel boš orgazem.
to sem poskušala tudi jaz. ampak za minuto, dve je delovalo. pol pa mi je zopet naprej prišlo: a bo? in me zgleda dekoncentriralo.
če povzamem: moj problem je ''ne znat se odklopit''.

in sploh ni problem pri fantu. ker ga mam res rada. zadžkov nimam pred njim. in tud sram me ni povedat kaj mi paše. ampak preprosto se ne morm sprostit. help please? :)
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 29. Maj. 2008 7:53

Moj predlog je, da ti lubi zaveže oči, ker takrat domišljija dela na polno. Ne veš, kje, kdaj, kako se te bo dotaknil, kako te bo 'namestil', kdaj ti ga bo 'prslonu', kdaj in kje te bo obliznil itd.. Če ti je všeč 'podredni' položaj pri sexu, bo še toliko več učinka, ker pri zvezanih očeh nimaš velik možnosti za 'obdelovanje', temveč se prepuščaš njemu, da te on vodi.. Tudi fant se bo mogoče še bolj sprostil in morda poskusil s kakšno novo metodo ali kretnjo, ki te bo še bolj zrajcala. Bistvo je, da ne veš, kaj pričakovat in v takem položaju si še bolj željna sexa in dotikov.. :flamingdev:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Murphy the housedog » 29. Maj. 2008 22:16

"Vaginalni orgazem tehnično gledano ne obstaja, navkljub trditvam nekaterih redkih posameznic. Če hočete s penetracijo doseči zadovoljstvo svoje ženske, ni dovolj vztrajno nabijanje v stilu Duracellovega zajčka. Zato predlagam tehniko koitalne poravnave. Za to tehniko je celo priporočljivo imeti manjši penis in biti malce močnejše postave.
Lezita v misijonarski položaj. Če penis potisnete v njeno vagino do konca, boste začutili, da se vaša sramna kost oziroma - tkivo plus dlake - (če niste seveda obriti - čeprav ježek tukaj ni najboljši) drgnejo ob njen ščegetavček. Ravno ta stik jo bo pripeljal do orgazma. Ne izvlečite penisa, ampak nežno pritiskajte in rahlo krožite z boki in obenem neprenehoma ohranjajte stik. Potem enkrat ali dvakrat močno porinite, da vam ne zaspi. Nadaljujte z masažo njenega ščegatavček in poskušajte najti ritem, ki ji ustreza ter dobro kombinacijo suvanja in drgnjenja. Ko začutite, da ji prihaja (močni vaginalni krči) pospešite tempo in si dajte duška z pritiskanjem. Tako si boste zagotovili tudi svoj užitek, pri njej pa mogoče kakšen dodaten orgazem."

Veliko užitka!

PS:to nism js napiso :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Maj. 2008 5:11

Murphy the housedog napisal/-a:

je bilo za pričakovati...housedog laja...o grizenju nima pojma... :wink:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Maj. 2008 10:07

Murphy the housedog napisal/-a:"Vaginalni orgazem tehnično gledano ne obstaja, navkljub trditvam nekaterih redkih posameznic. Če hočete s penetracijo doseči zadovoljstvo svoje ženske, ni dovolj vztrajno nabijanje v stilu Duracellovega zajčka. Zato predlagam tehniko koitalne poravnave. Za to tehniko je celo priporočljivo imeti manjši penis in biti malce močnejše postave.
Lezita v misijonarski položaj. Če penis potisnete v njeno vagino do konca, boste začutili, da se vaša sramna kost oziroma - tkivo plus dlake - (če niste seveda obriti - čeprav ježek tukaj ni najboljši) drgnejo ob njen ščegetavček. Ravno ta stik jo bo pripeljal do orgazma. Ne izvlečite penisa, ampak nežno pritiskajte in rahlo krožite z boki in obenem neprenehoma ohranjajte stik. Potem enkrat ali dvakrat močno porinite, da vam ne zaspi. Nadaljujte z masažo njenega ščegatavček in poskušajte najti ritem, ki ji ustreza ter dobro kombinacijo suvanja in drgnjenja. Ko začutite, da ji prihaja (močni vaginalni krči) pospešite tempo in si dajte duška z pritiskanjem. Tako si boste zagotovili tudi svoj užitek, pri njej pa mogoče kakšen dodaten orgazem."

Veliko užitka!

Hahahahaha hrhrhr. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 30. Maj. 2008 11:53

men se pa zdi da je vse odvisno od lover boya!:) sestrična npr., je mela nekaj spolnih parterjev, in je razlagala da pri 21 še ni doživela orgazma. pa se je dala z res tipi! :) pa vem da je v eni zvezi probala vse možne načine, da ga doživi. ampak ni šlo! potem pa je spoznala zadnega, in pravi da je doživela vrhunec spolnega življenja! tako da je za moje pojme odvisno od ljubimca. valda je pomembno tudi, kakšen odnos imata pa vse, sam veliko pomeni če je dečko dober v pojsli!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 30. Maj. 2008 12:55

študentka20 napisal/-a:men se pa zdi da je vse odvisno od lover boya!:) sestrična npr., je mela nekaj spolnih parterjev, in je razlagala da pri 21 še ni doživela orgazma. pa se je dala z res tipi! :) pa vem da je v eni zvezi probala vse možne načine, da ga doživi. ampak ni šlo! potem pa je spoznala zadnega, in pravi da je doživela vrhunec spolnega življenja! tako da je za moje pojme odvisno od ljubimca. valda je pomembno tudi, kakšen odnos imata pa vse, sam veliko pomeni če je dečko dober v pojsli!

Po moje pa to ni tako ... Ze res, da je spolna kompatibilnost med partnerjema izrednega pomena, ampak se vecji pomen ima zenska sama - njena leta, njen odnos do spolnosti in njena sproscenost. Namrec, jasno je, da zrela zenska lazje dozivi orgazem, ker jo takrat raven hormonov najbolj 'uboga', vsa spolna sla je na vrhuncu, do takrat ze zelo pozna svoje telo in je verjetno precej bolj sproscena - vse to pomaga pri doseganju orgazma, skoraj bolj kot moski, s katerim si. Ker ze sam seks je sestavljen iz dveh akterjev, torej morata za uzitek oba nekaj poceti, ni dovolj, da se zenska nastavi in caka na oh in sploh obcutke - je lahko tip se ne vem kako dober tehnik, pa mu ne bo uspelo, ker ni pikice na i, ki jo doda zenska z dojemanjem lastnega telesa in spolnosti kot vir uzitka.
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 03. Jun. 2008 11:47

george01 napisal/-a:Poznam tudi metodo kako žensko brezpogojno pripraviti do vaginalnega orgazma z neposrednim draženjem G-točke. Ženska tega ne more storiti sama saj je zelo pomemben kot, pod katerim to počnemo.
Postavite žensko čisto na rob postelje in naj se uleže nazaj. V vagino vtaknite 2 prsta in prislonite zapestje čimbolj ob rito. Prsta rahlo upognite in začnite z draženjem. Z zelo kratkimi srednje močnimi sunki na hitro pritiskajte v zgornjo steno vagine. Ženska si lahko pomaga z draženjem klitorisa. Ko ženski začne prihajati stopnjujte pritiske, se pravi pritiskajte nekoliko močneje in malce počasneje. 100% deluje. Je pa tudi možno, da s tem pripravite žensko do ejakulacije, povem pa vam da je to ena najlepših izkušenj in zagotavljam vam da ženski izliv ni urin. Tak orgazem skoraj vse ženske pri katerih sem to dosegel označujejo kot najintenzivnejši.

Evo js se strinjam s tabo. Men tut to pomaga, če mi tip s prsti draži G točko, js si pa zravn dražm ščegija.
Druga varianta je doggy, in da si js dražm ščegija.
Brez moje pomoči pač men ne pride :? Tko da ni vse odvisn od tipa. Pomemben je, da se ti sprostiš, da ne mislš na nič drugega vmes.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Apr. 2009 5:26

.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov