Vaginalni orgazem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 21. Dec. 2007 22:07

jaz ne doživim vaginalnega (who cares) unega pa. In midva sva našla univerzalen položaj,v katerem mi prihaja kar po tekočem traku (3 krat eno za drugim je blo)...in sicer od zadaj,jaz e nagnjem čisto naprej na posteljo (dol)imam stegnjene noge,se rajcam,on pa me od zadaj.nori filingi.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 23. Dec. 2007 22:19

ivanjščica napisal/-a:---------- Združena tema ----------

Lep pozdrav!
Ammm...pred nekaj tedni sm spoznala enga tipa, sva se mal pogovarjala prek msnja, pa tko...pa pol sva se tud dobila na eni pijački...in..že prej sva se pogovarjala o raznoraznih temah in tako je pogovor nanesel tudi na seks. Z njim mi je blo prou dobr debatirat o tem No, in tako sva se zmenila, da se bova vidla in po možnosti tud dala dol. In sva se res dobila ( nisva pa doma iz istega kraja ), šla sva na pijačko in..potem sva seksala. Blo mi je ful dobr, sam nisem pa doživela orgazma z njim. On ga je. Ne vem, kaj je temu vzrok, ampak zelo zelo redko doživim orgazem pri seksu, pri masturbaciji pa vedno. Je bil mogoče kriv položaj, v katerem sva seksala? Jst sm bla na vrhu. Upam pa si trditi, da je blo njemu dobr z mano, saj mi je sam dal kompliment, v smislu, da vem, kaj delam. Ampak res sm si želela, da bi mi pršlo z njim, pa mi ni. Ne vem, zakaj je tako, to mi gre počasi res že na živce. Je mogoče razlog to, da je on malo mlajši od mene, pa sm zato jst mogoče mela ene podzavestne zavore al kaj? Dejte prosm kej napisat o tem, vam bom res hvaležna za kakršno koli mnenje. Stara sem nekaj čez dvajset let.

Hvala vsem in vsakemu posebej!

Se mi smiliš glede na to kaj počneš :cry:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 26. Dec. 2007 13:59

Smetka_ napisal/-a:jaz ne doživim vaginalnega (who cares) unega pa. In midva sva našla univerzalen položaj,v katerem mi prihaja kar po tekočem traku (3 krat eno za drugim je blo)...in sicer od zadaj,jaz e nagnjem čisto naprej na posteljo (dol)imam stegnjene noge,se rajcam,on pa me od zadaj.nori filingi.

u jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tole je pa čist odfuk..ugotovila zadn tedn in mi res sam v taki pozi lohka pride (pr sexu) HUDO
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 26. Dec. 2007 16:55

orhideja1 napisal/-a:
ivanjščica napisal/-a:---------- Združena tema ----------

Lep pozdrav!
Ammm...pred nekaj tedni sm spoznala enga tipa, sva se mal pogovarjala prek msnja, pa tko...pa pol sva se tud dobila na eni pijački...in..že prej sva se pogovarjala o raznoraznih temah in tako je pogovor nanesel tudi na seks. Z njim mi je blo prou dobr debatirat o tem No, in tako sva se zmenila, da se bova vidla in po možnosti tud dala dol. In sva se res dobila ( nisva pa doma iz istega kraja ), šla sva na pijačko in..potem sva seksala. Blo mi je ful dobr, sam nisem pa doživela orgazma z njim. On ga je. Ne vem, kaj je temu vzrok, ampak zelo zelo redko doživim orgazem pri seksu, pri masturbaciji pa vedno. Je bil mogoče kriv položaj, v katerem sva seksala? Jst sm bla na vrhu. Upam pa si trditi, da je blo njemu dobr z mano, saj mi je sam dal kompliment, v smislu, da vem, kaj delam. Ampak res sm si želela, da bi mi pršlo z njim, pa mi ni. Ne vem, zakaj je tako, to mi gre počasi res že na živce. Je mogoče razlog to, da je on malo mlajši od mene, pa sm zato jst mogoče mela ene podzavestne zavore al kaj? Dejte prosm kej napisat o tem, vam bom res hvaležna za kakršno koli mnenje. Stara sem nekaj čez dvajset let.

Hvala vsem in vsakemu posebej!

Se mi smiliš glede na to kaj počneš :cry:

zakaj točno se ti pa smili?! si prepričana, da ji mogoče ne zavidaš ker si upa?!

če punci paše, pol ji pač paše... :)

aja, zakaj ti ni prišlo!? lej ne vem,
-mogoče nisi bla dovolj sproščena, ker je blo prvič z njim
-mogoče ti je preveč blo pomembno da bo užival on in si bla napeta, si se bolj ukvarjala z njim kot s sabo (to je bil moj pogos problem nekoč)
-mopgoče ti ta položaj pač ne sede
-mogoče si bla podzavestno živčna
-mogoče si si preveč želela da bi ti prišlo
-mogoče je premalo trajalo
-mogoče tipček nima pojma

ej nimam pojma, ker ne vem, kakšne so tvoje izkušnje... ampak meni tud bolj poredko pride med samim sexom... se mora lubi že kak drugače potruditi za to, da tud meni pride :P
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 27. Dec. 2007 10:12

Jaz z mojim fantom vedno doživim orgazem, tako oralno kot ročno kot tudi vaginalno. In skoraj vedno nama tudi skupaj pride, kar je res nekaj najlepšega na svetu. :) Skupaj nama je prišlo že, ko sva prvič spala skupaj, zdaj pa se nama to dogaja bolj ali manj po tekočem traku. Sva se pogovarjala o tem, kako je to možno, in sva nekako prišla do sklepa, da sva bila ustvarjena drug za drugega. I love him and he loves me! :)

Moram pa povedati, da me ob branju vaših postov prav preseneča, da vas toliko ne doživi vaginalnega orgazma oz. da ga nekatere redko, nekatere pa ga še sploh niste doživele. Zakaj je temu tako, ne bi vedela. Svetujem pa vam sproščenost, iskrenost, zaupanje s partnerjem in seveda zaljubljenost, ker je nekaj najlepšega na svetu se ljubiti s človekom, ki ga ljubiš in on ljubi tebe. :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 27. Dec. 2007 23:00

Claudia22 napisal/-a:Moram pa povedati, da me ob branju vaših postov prav preseneča, da vas toliko ne doživi vaginalnega orgazma oz. da ga nekatere redko, nekatere pa ga še sploh niste doživele. Zakaj je temu tako, ne bi vedela. Svetujem pa vam sproščenost, iskrenost, zaupanje s partnerjem in seveda zaljubljenost, ker je nekaj najlepšega na svetu se ljubiti s človekom, ki ga ljubiš in on ljubi tebe. :)

se strinjam :wink: ker to počneta iz ljubezni :)
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 28. Dec. 2007 9:46

Oh ja pa smo spet pri nekih idealih.
Vsem ženskam pač ne pride med sexom, saj tudi vsem moškim ne.
Nekdo potrebuje samo dodatno stimulacijo do orgazma, nekdo doživi samo analni orgazem, nekdo se mora obleči v plišasto živalico...
Ni vse za vse.

"Svetujem pa vam sproščenost, iskrenost, zaupanje s partnerjem in seveda zaljubljenost, ker je nekaj najlepšega na svetu se ljubiti s človekom, ki ga ljubiš in on ljubi tebe."

Ok you got a point there, ampak če sta si fizično nekompatibilna ti še taka sproščenost ne bo nič pomagala. Se je treba prilagodit, spremeniti način izvajanja,... ne pa iskreno zaupat in sprostit.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 28. Dec. 2007 16:57

Men se zdi še bl grozn, da tip pol v takem primeru reče ženski, kako pa to, da teb še ni vaginalno nikol pršlo, mojim bivšim je pa vsem :eek:

In pol k se sčasom pobereš v smislu, sej mi pa pač oralno dobr pride al pa če se sama rajcam, ti pa to totalno zbije samozavest. Vsaj men. Pa ne mi govort, da nism bla sproščena s tipom k sva bla 3 leta skupi...

Ful bi blo dobr tipe na splošno mal o tem "podučit", da niso vse "moje bivše" k jim (kao) kot po tekočem traku prihaja... :x
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 28. Dec. 2007 20:43

obliterator napisal/-a:Ok you got a point there, ampak če sta si fizično nekompatibilna ti še taka sproščenost ne bo nič pomagala. Se je treba prilagodit, spremeniti način izvajanja,... ne pa iskreno zaupat in sprostit.

You also got a point there, kajti brez fizične kompatibilnosti res ne bi šlo. Očitno sva si skladna tudi v fizičnem smislu. :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 29. Dec. 2007 1:50

Claudia22 napisal/-a:Jaz z mojim fantom vedno doživim orgazem, tako oralno kot ročno kot tudi vaginalno. In skoraj vedno nama tudi skupaj pride, kar je res nekaj najlepšega na svetu. :) Skupaj nama je prišlo že, ko sva prvič spala skupaj, zdaj pa se nama to dogaja bolj ali manj po tekočem traku. Sva se pogovarjala o tem, kako je to možno, in sva nekako prišla do sklepa, da sva bila ustvarjena drug za drugega. I love him and he loves me! :)

Moram pa povedati, da me ob branju vaših postov prav preseneča, da vas toliko ne doživi vaginalnega orgazma oz. da ga nekatere redko, nekatere pa ga še sploh niste doživele. Zakaj je temu tako, ne bi vedela. Svetujem pa vam sproščenost, iskrenost, zaupanje s partnerjem in seveda zaljubljenost, ker je nekaj najlepšega na svetu se ljubiti s človekom, ki ga ljubiš in on ljubi tebe. :)

men do zdej (sva skp skor 2 leti) ni skor nč prhajal..sm pa ke kej pa še to ročno.pa sm bla vse sproščena itd.. zdej pa k vidm da je najina lubezn vse bolj poglobljena, da res da sm bla učas sproščena ampk zdej sm pa še 1000x bl (obstaja čist drugačna spročenost ..neznam razložt)..in use jemleš bl globok, tut f** sex karkoli ti je ful bl pogloblen, ma več vsebine-globinsko..spet neznam razložt..in pol začne kr prhajat...res fun ampk NORO :cool:
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 31. Dec. 2007 9:39

Trully you are blessed Claudia22. :D :D
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 02. Jan. 2008 15:41

Amen to that! :D
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lucero » 25. Jan. 2008 17:33

No js sm tudi imela ta problem, da na začetku nikoli nism z nobenim doživela O, ker je vsakemu prehitro pršlo....pol sm pa enkrat z enim novim fantom med seksom začela sama sebe masirat po klitorisu medtem, ko me je on seksal...bilo je nepozabno...tko da ne vem , meni to ful pomaga- zmeraj, ko čutim, da mi bo hmal prišlo si sama še malo pomagam s prsti in doživim res močan orgazem.....
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 13. Mar. 2008 21:32

hm....pol sem pa jaz eno čudo al kaj.....med sexom sicer ne doživim orgazma...am...samo me pa rajca z prsti skoraj do konca..čist čist pred orgazmom sem že..in pol ga da not...in nikakor noče prit...na začetku je to full delovalo..sem takoj doživela orgazem...zdaj pa še to ne..pa recimo da sem čist zrajcana...pa si še sama med sexom pomagam malo z prstki in sem res zrajcana...ampak mi ne pride...ker itak potem njemu že prej pride...logično....ahjej...tak da zaj že skoraj niam več volje do tega da še mene kaj rajca on ker itak rabim celo večnost do orgazma....in zakaj se je to spremenilo?...včasih sem bla jaz tista ko je skoz sanjala o sexu..in mi je full hitro prišlo...zaj pa...nevem...
george01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a george01 » 20. Mar. 2008 22:06

Kok enih buč je kle gor ... Eni pravijo da nekatere ženske ne morjo dožvet orgazma pa ne vem kaj še vse ... Vsaka ženska lahko doživi orgazem, vse je odvisno od moškega s katerim ima spolne odnose. Torej moški prevzame glavno vlogo. Vse je pomembno od predigre, dobrega poznavanja vaginalnih točk in položajev. Tako kot pravijo nekateri npr. da je doggy style od uzadi, to drži vendar je pomembno kako se namestimo, kako hitro seksamo, kako silovito in pod kakšnim kotom. Vsaka ženska lahko doživi orgazem z draženjem klitorisa ali G-točke ali pa kar oboje. Pravtako je pomembno da moški vzbudi nekakšno zaupanje pri ženski in ji dvigne samozavest. Najlažje je sprostiti žensko z dolgo predigro. Pričnite z dolgim poljubljanjem, začnite grizljati vrat in ušesa in dražiti bradavičke, lahko jih tudi poljubljate. Spustite se nižje in poljubljajte klitoris in vagino, se pravi žensko zelo dobro oralno zadovoljite. Tako bo ženska dobila vtis, da moškemu ni vseeno, da samo njemu pride in da se trudi zanjo. Nato lahko pričnete z vaginalnim seksom. No seveda je to vse ena izmed veriant kako žensko pripraviti do orgazma med seksom, poizkusil sem že pri mnogih in vedno je delovalo.

Poznam tudi metodo kako žensko brezpogojno pripraviti do vaginalnega orgazma z neposrednim draženjem G-točke. Ženska tega ne more storiti sama saj je zelo pomemben kot, pod katerim to počnemo.
Postavite žensko čisto na rob postelje in naj se uleže nazaj. V vagino vtaknite 2 prsta in prislonite zapestje čimbolj ob rito. Prsta rahlo upognite in začnite z draženjem. Z zelo kratkimi srednje močnimi sunki na hitro pritiskajte v zgornjo steno vagine. Ženska si lahko pomaga z draženjem klitorisa. Ko ženski začne prihajati stopnjujte pritiske, se pravi pritiskajte nekoliko močneje in malce počasneje. 100% deluje. Je pa tudi možno, da s tem pripravite žensko do ejakulacije, povem pa vam da je to ena najlepših izkušenj in zagotavljam vam da ženski izliv ni urin. Tak orgazem skoraj vse ženske pri katerih sem to dosegel označujejo kot najintenzivnejši.

Te 2 metodi delujeta 100% na vseh ženskah, pomembno je samo urjenje spolnih spretnosti moških in spoznavanje ženskega telesa. Sam lahko če verjamete ali ne, pripeljem žensko tudi do 15 orgazmov med enim samim spolnim odnosom ... Tako da vse je odvisno od moških, koliko se potrudijo za ženske užitke.

Veselo na delo =)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov