Vaginalni orgazem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
mačkaa napisal/-a:men tut še nikol ni pršlo... k sm vse tole prebrala...ufff... sm si vzela mal časa pa s fantom to probavala...sm mislm, da zdej vem kaj je moj največji poblem... jst enostavno ne morem nehat mislt na to kdaj mi bo že pršlo! Sej ful uživam, pa poskušam izklopt tist KDAJ?!?! ampak enostavno ne gre... kako se pa ve čist sprostite ne da bi razmišlale o tem kdaj vam bo že pršlo?
A ti tudi med samozadovoljevanjem nikoli ne pride?
Če ti, je rešitev v sproščenosti.
Med seksom se sprostiš tko, da fanta dovolj poznaš in mu pokažeš kaj ti najbolj paše, pa naj to dela čimdlje časa
Če ti pa še nikoli ni prišlo pa ne vem... Si ne predstavljam kako to zgleda.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
mačkaa napisal/-a:men tut še nikol ni pršlo... k sm vse tole prebrala...ufff... sm si vzela mal časa pa s fantom to probavala...sm mislm, da zdej vem kaj je moj največji poblem... jst enostavno ne morem nehat mislt na to kdaj mi bo že pršlo! Sej ful uživam, pa poskušam izklopt tist KDAJ?!?! ampak enostavno ne gre... kako se pa ve čist sprostite ne da bi razmišlale o tem kdaj vam bo že pršlo?
pr men je tut to učas problem..da razmišlam kok mi je hud filing in gdaj bo..in pol k čutm da bo to to začnem o hudo glej k bo..in pol to tok v glav razmišlam da že špzabm da morm nehat mislt na to pa sm sporščena itd..itaq, če sva pa skor 2 let skp..ampk sm happy ker vem da mi lohka, ker mi je z njem že kr doskrat sma ne pa zmer
-
diamond girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
- Kraj: lj
midva vedno k sexava grem jz pol gor pa mi jo on rajca pa me med tem poriva in pol mi pride,drgač brez rajcanja mi pa ne pride,mi je samo enkrat pa še to sm mogla bit aktivna dobro uro.sam tko sm slišala da mamo ženske probleme s tem da jih dost ne doživi orgazma.a je mogoče kiri ratal da k je doživela orgazm da je špricnl!
- pupa123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
ola!
am.. a ce ti spricne, pol je to vaginaln orgazm? k pr men je tko.. scegi sploh ni tok obcutliv, ampak ce si jo pa neki casa bozam, mi pa zacne ful vn spricat.. sam ni nobenih takih ful special filingov, da bi npr. misice trzale, no ja, mogoce mal zardim...a to je pol orgazm? k urin definitivn ni
am.. a ce ti spricne, pol je to vaginaln orgazm? k pr men je tko.. scegi sploh ni tok obcutliv, ampak ce si jo pa neki casa bozam, mi pa zacne ful vn spricat.. sam ni nobenih takih ful special filingov, da bi npr. misice trzale, no ja, mogoce mal zardim...a to je pol orgazm? k urin definitivn ni
-
tanchii - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2007
meni se je to enkrat zgodlo, da je špricnilo. ko mi je prišlo pri oralnem obdelovanju, je fant mel roko celo belo, zgledlo je kot sperma. in on si pogleda roko pa pogleda tak pa reče what the fuck? še zdaj se smejima, ko se spomnima na to orgazem pa ni bil nič drugačen kot ponavadi, se mi zdi...
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
Ja sej js se tud sama najbolj. Enkrat me je moj tako, da sem se tresla še 10minut. S tem, da me je s prsti...Ne vem kako mu je ratalo, upam, da mu bo še. Drugače med sexom, pa ni ne vem kakšnega efekta. Kot so že prej omenile, me mora zraven še s prsti, da sploh prideva kam...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Nu$k@ napisal/-a:punce imam vprašanje... ko se samozadovoljujem sama doživim res dober orgazem ki traja vsaj 20 sekund. ko pa ga doživim z fantom, pa je drugače... orgazem je blažji in krajši. ima katera odgovor na vprašanje ZAKAJ?
p0r men je tut tko..mogoče zto k si spodi tkrt že blr aztegnena in orgazm ni tok več intenzivn ks e ti ne krčjo tok tiste spodne mišice k so že bl ohlapne k sta že bla v akciji..to si jz tko predstalam..k jz sm cela omotična k sama tm pa je pa gremo naprej kd a ni nč
- bonboniera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
jaz pa sem mlada, pa mi je veliko boljši vaginalni orgazem in sem ga z bivšim doživela skoraj vsakič ko sva seksala. res noro.
- Oyna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2006
Plavuša napisal/-a:Drage moje, celotna stvar je odvisna od vaše psihe, kako dojemate svoje telo, partnerja......
A potem praviš, da je VSAKA sposobna vaginalnega orgazma?
Poznam namreč punco, žensko, ki ji še med samozadovoljevanjem ne pride
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov