Vaginalni orgazem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Maj. 2009 12:55

claire napisal/-a:
MsN napisal/-a: Po čem sem potrebna? Tipa, telesa, prodiranja, božanja, rajcanja, lupčkanja, slinjenja, skakanja, nabijanja, lebdenja, bližine, drgetanja, žgečkanja, stika ...

Smešno vprašanje :stupid:

se mi zdi, da se tipi čist zasekirajo, če jim enkrat na ne vem klko časa ne pride in že razmišljajo o impotenci in podobne neumnosti. to marsikaj pove.

jst mislm, da so moški glede tega mal drugač "grajeni" kot ženske.
sicer pa mislm, da marskdo useen vid tud ostale variante uživancije pri sexu, kot le končni del-orgazem.nekateri uživajo najbolj med samim dejanjem, orgazem je pa pikca na i.
In tist moški, ki razmišlja o impotenci in ostalem,če mu enkrat na nevemkolk časa ne pride, naj si vzame kšno knjigo v roke in naj mal preštudira svoje telo, ker ga očitno ne pozna.nedoživljanje orgazma, pri moških na usake tolk časa je tud čist normalno, glede na okoliščine.

drgač pa, usaj jst, sex vidm mal bolj globoko, kot pa samo tiste sekunde orgazma.In obstaja še veliko možnosti kako pridt do orgazma in če rečem, da mi ubistvu stokrat bolj sede, da se mi še dodatno posveti, da ubirava vedno drugačne in različne možnosti do "taglaunega dela" in s tem dodatno raziskujeva najini telesi,se jima posvečava.....nekak drugače skor da nebi hotla.
sicer pa, ljudje smo različni in vsak dojema situacijo po svoje.je pa res, da je treba sprejet, usaj za začetek stanje tako kot je in se znajdt po svoje.jst mislm, da je lahko čist usaki ženski, katera ne doživi vaginalnega sexa, sex ravno tako krasen in potešitven, kot tisti ki ga doživi.
je pa res, da nekatere pozabljate, da vaginalni orgazem ni center sexa in da se do orgazma pride lahko še kako drugače, tko da ni rečeno (razen za tiste ki sploh ne doživijo nikakšrnega orgazma), da taki ostanejo brez češnce na sadni kupci :P :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Maj. 2009 17:55

claire napisal/-a:
MsN napisal/-a: Po čem sem potrebna? Tipa, telesa, prodiranja, božanja, rajcanja, lupčkanja, slinjenja, skakanja, nabijanja, lebdenja, bližine, drgetanja, žgečkanja, stika ...

meni sploh ni smešno vprašanje. zanimivo je, kako različno gledamo na stvari. a pa ti dejansko misliš, da bi tipi sexali, če jim nebi prišlo? pač zaradi stvari, ki jih zgoraj naštevaš? ne vem no. saj ja. vse kar si naštela je zakon. + orgazem in je to to. se mi zdi, da se tipi čist zasekirajo, če jim enkrat na ne vem klko časa ne pride in že razmišljajo o impotenci in podobne neumnosti. to marsikaj pove.

Za tipe ne vem, vem pa zase in za mnogo punc v okolici. In vse seksamo in smo zadovoljne in zadovoljene in nič manj cosmo kot ve, srečnice, ki vaginalno orgazmirate. Orgazmov je več, poti do njih tudi - se da pomagati, brez skrbi.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 17. Maj. 2009 18:34

*purple* napisal/-a:
claire napisal/-a:

se mi zdi, da se tipi čist zasekirajo, če jim enkrat na ne vem klko časa ne pride in že razmišljajo o impotenci in podobne neumnosti. to marsikaj pove.

jst mislm, da so moški glede tega mal drugač "grajeni" kot ženske.
sicer pa mislm, da marskdo useen vid tud ostale variante uživancije pri sexu, kot le končni del-orgazem.nekateri uživajo najbolj med samim dejanjem, orgazem je pa pikca na i.
In tist moški, ki razmišlja o impotenci in ostalem,če mu enkrat na nevemkolk časa ne pride, naj si vzame kšno knjigo v roke in naj mal preštudira svoje telo, ker ga očitno ne pozna.nedoživljanje orgazma, pri moških na usake tolk časa je tud čist normalno, glede na okoliščine.

drgač pa, usaj jst, sex vidm mal bolj globoko, kot pa samo tiste sekunde orgazma.In obstaja še veliko možnosti kako pridt do orgazma in če rečem, da mi ubistvu stokrat bolj sede, da se mi še dodatno posveti, da ubirava vedno drugačne in različne možnosti do "taglaunega dela" in s tem dodatno raziskujeva najini telesi,se jima posvečava.....nekak drugače skor da nebi hotla.

sicer pa, ljudje smo različni in vsak dojema situacijo po svoje.je pa res, da je treba sprejet, usaj za začetek stanje tako kot je in se znajdt po svoje.jst mislm, da je lahko čist usaki ženski, katera ne doživi vaginalnega sexa, sex ravno tako krasen in potešitven, kot tisti ki ga doživi.
je pa res, da nekatere pozabljate, da vaginalni orgazem ni center sexa in da se do orgazma pride lahko še kako drugače, tko da ni rečeno (razen za tiste ki sploh ne doživijo nikakšrnega orgazma), da taki ostanejo brez češnce na sadni kupci :P :D

Ne bi se mogla bolj strinjat! Ter z MSN (Po čem sem potrebna? Tipa, telesa, prodiranja, božanja, rajcanja, lupčkanja, slinjenja, skakanja, nabijanja, lebdenja, bližine, drgetanja, žgečkanja, stika ..) :freude:
Uporabniški avatar
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objavaNapisal/-a miaw » 17. Maj. 2009 19:50

v majski številki maš o točki g. mi2 s fantom sma jo poiskala pa sem bla ko v ekstazi. :D meni je, koda bi se nekaj nabiralo in pol izbrune in je taaaaak fajn. ahh..
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 17. Jan. 2011 21:26

orgazem veš da doživiš takrat ko ne sprašuješ če si ga doživela... :) :)

Drgač pa ti lahko opišem samo stanje pri meni nekaj časa je vrhunski občutek in mislim da ne morem več, takrat moj ful upočasni tempo (tip me totalno čuti in ve kaj mora narediti) pol se umirim in potem on spet pospeši in potem je konec in začnem dobesedno drgetati. Potem on odneha in me začne nežno poljubljati dol.... :D :oops:
V glavnem ta s katerim sem zdej je tok perfektn ljubimec da mi je kar bad ker vm da tok dobrega ne bom več dobila, kregava se pa tolk da je sm vprašanje kdaj bo poknal..
Vaginalni orgazem s prejšnjimi nisem tok dosegala medtem ko z zdašnjim je pa noro... Tud med analcem mi je z njim že prišlo kar nisem niti mislila da je mogoče...
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 17. Jan. 2011 22:25

Mislim da ima vsaka svoj način ki ji najbolj paše. Meni ko sem že tako zdražena da je preobčutljivo še vedno paše bolj grobo in dosežem orgazem brez težav ali pa analno in tako pridem do orgazma. Včasih pa se potrudi tudi s prsti in G točko in me spravi do squirtanja :oops:
Čim več eksperimentiranja, lahko pa si pomagata tudi z vibratorjem :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 17. Jan. 2011 22:33

Glede klitorisa. Ščegetavček ima eno tako "kapico". Mislim, da je takšen celo uraden termin :D
Ko se ti sama dražiš, se najverjetneje ne dražiš direktno na klitoris, saj je le-ta zelo zelo občutljiv in je meja med užitkom in veliko bolečino zelo tanka. Najverjetneje se dražiš preko "kapice" ali pa višje, pri korenu ščegetavčka. Tvoj fant pa tega ne ve in napade kar direktno sam klitoris, torej bunkico. Reči mu, naj ga raje pokrije s kapico, klitorisa se pa lahko dotika samo z jezičkom!!!!

:D :P mmm, in jaz to pišem zdaj, ko sem že 14 dni brez mojega moškega...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 17. Jan. 2011 23:59

Konkurbian-tut jz mislim da je fant pregrob ( s klitorisom, da ne bo pomote). :)
100% je v tem problem, ker se je meni tut enkrat isto zgodilo in prav neprijetno je, drugač sem pa že večkrat s fantom dosegla klitorisni orgazem, tko da vem postavit paraleli in primerjat. Vse kar moreš naredit je naslednjič ko bo prišlo do mu odkrito povej kaj ti ne paše oz. mu pokaži kako si to sama počneš, sigurno bo pomagalo.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 18. Jan. 2011 0:39

čuftika napisal/-a:Konkurbian

:lol: :lol:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 18. Jan. 2011 8:51

BaByBlu napisal/-a:zadnjič sva bla u 69 in je nehu, ker sem bla jst preveč odklopljena(tik pred orgazmom) in sm v tem času pozabila nanjga. nemorem se skoncentrirat na obe stvari hkrati.

sori ampak men gre kar na jok da maš tazga tipa :cry: če ga še maš sploh :D

js priznam, da odkar vem, kako mi lahko pride, mi je cilj seksa orgazem. nobeni lubčki božanje ipd se ne približa temu filingu. samo še s kakšno drogo lahko dosežem takšne filinge kot pri orgazmu.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 18. Jan. 2011 9:05

Nesanica napisal/-a:orgazem veš da doživiš takrat ko ne sprašuješ če si ga doživela... :) :)

to zelo drži.
jaz včasih ne vem al je bil en dolg orgazem, ali več krajših. :twisted:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 19. Jan. 2011 12:17

..
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 27. Jan. 2011 20:25

Vaginalnega sicer težje doživim kot klitorisnega, in še to vedno v položaju ko sem jaz zgoraj in tik pred njegovim koncem, ko je že vse tako hitro in noro :))) ampak se vedno bojim da bi končal pred mano :S
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 28. Jan. 2011 9:34

meni tudi samo zgori pride, ampak bi rekla, da je to klitorisni, ker je to položaj, v katerem se klitoris najbolj draži.. ali pač? mah saj ne vem kaj je kaj, glavno da pride :D
nudistfkk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nudistfkk » 24. Feb. 2011 17:04

zdravo punce

midva s punco ko sva začela sexat ni doživela niti klitoralni nti vaginalni orgazem
čeprav mi je dopovedovala da ona zelo uživa v sexu
mi je pa bilo žal ker je meni zmeraj prišlo njej pa nikoli.

moj nasvet je ta da se morate enostavno relaksirati prepustiti se užitkom in sami penetraciji. najbolje je za žensko da je pri miru v takem položaju, da ji je najbolj udobno.

dame pustite nas dedce da delamo posel
:razz: :razz: :razz: :D :D

sicer nama je bilo potrebno pol leta da ona začne doživljat orgazem. Spomnim pa se, da je prvi vaginalni doživela na morju ker je bila ful relaksirana in neobremenjena. Moram pa priznati da so takoj po tem orgazmi bili pogosti in sedaj ko sexava sama pravi da po petem orgazmu neha šteti več

:D

pa še nekaj je. Sam sem imel težave na penisu s fimozo in sem nujno moral na obrezovanje. Malo sem se bal kako bo sex tekel z obrezanim penisom, ampak šele takrat sva oba eksplodirala.

Draga orgazme doživlja še bolj intenzivno.
No nebi rad ostale pripadnike močnejšega spola strašil, ampak povem samo svoje iskušnje.

lep pozdrav vsem

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov