Vaginalni orgazem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 08. Maj. 2009 18:16

Aloha napisal/-a:Nč bat za nas, nesrečnice, tut brez orgazma se fino živi in noro seksa, pa nej se vam to zdi še tko zlo nepredstauljivo, čudno in za lase prvlečeno.

Jaz sicer s tem nimam težav, vem pa, da je ljubljenje, pa četudi brez orgazma lahko noro "orgazmično". In če primerjam ljubljenje brez orgazma in seks z orgazmom (kot zgolj telesno zadovoljitvijo), lahko rečem, da je prvo (vsaj zame) največkrat dosti boljše.

Po eni strani so lahko ženske, ki orgazma ne doživijo in nimajo kakšnih specifičnih travm tudi v prednosti, ker če želijo noro uživati v seksu, se morajo naučiti uživati v sami poti, ne samo pričakovati cilj. Če ženska, ki pričakuje orgazem, le tega ne doživi, se kaj kmalu zgodi, da bo razočarana. Tista, ki ga pa ne in zna uživati v sami poti (asociacija: Nejc Zaplotnik-Pot), je za moje pojme "na boljšem".
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Maj. 2009 0:04

Aloha napisal/-a:Svašta.

Najbol, da tiste, k nam ne pride, kr nehamo seksat, kr tko nimamo nč od tega; ne užitka in ne zadovoljene potrebe.

Nč bat za nas, nesrečnice, tut brez orgazma se fino živi in noro seksa, pa nej se vam to zdi še tko zlo nepredstauljivo, čudno in za lase prvlečeno.

ne da nimate nič od sexa. meni se zdi to podobno kot npr. nekdo, ki nima prijateljev. meni se zdi popolnoma grozno, ker brez prijateljev pač nebi mogla živeti. spet pa tisti, ki jih nima, ne ve "kaj zamuja". tako je pri vseh stvareh. kaj bi pa šli na morje? en ko nikol ni hodil, nima kaj pogrešati.
upam, da razumeš, kaj ti hočem povedati.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 10. Maj. 2009 19:43

.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 12. 2007
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a caly » 10. Maj. 2009 20:49

Meni ni jasno po čem si potreben, če ne ravno po orgazmu pri seksu?v fizičnem smislu rečeno.Vaginalni orgazem je meni neki najlepšega kar lahko doživiš s partnerjem med seksom..in zelo stimulira telo.,sam seks pa tega efekta nima..le kalorije lahko rabiš.Ravno zato pravijo,da je seks zdravilen,ampak zaradi orgazma je,..ker ob orgazmu telo reagira.Ne vem...js seks doživljam v paketu z orgazmom.Brez tega je...telovadba.
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 10. Maj. 2009 23:37

imam eno vprašanje, ali vas kdaj tip z oralcem od začetka do konca priprelje do orgazma al samo zrajca pa potem skupi končata?
namreč mojemu tipu se zdi egoistično od mene, da si želim da mi pride z oralcem (pri nabijanju mi pač ne pride). čist mi je zamoril in me odbil. ampak to je že druga zgodba :)
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 11. Maj. 2009 8:23

BaByBlu napisal/-a:imam eno vprašanje, ali vas kdaj tip z oralcem od začetka do konca priprelje do orgazma al samo zrajca pa potem skupi končata?
namreč mojemu tipu se zdi egoistično od mene, da si želim da mi pride z oralcem (pri nabijanju mi pač ne pride). čist mi je zamoril in me odbil. ampak to je že druga zgodba :)

^^
dostikrat od začetka do konca, ne pa čist vedno. Zdi se mu egoistično od tebe??Ok, sory sam to je men kr mal smešn. Je prej od njega egoistično da te noče zadovoljit, če ve, da ti samo tako pride. A ti se pa potrudiš zanj?
Nevem kaj naj rečem, probi se pogovort(čeprav dvomim da bo zaleglo), drugače mu pa pokaži kaj resnično pomeni bit egoist, da bo mel predstavo-vsaj js bi mu.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Maj. 2009 8:26

red_rose napisal/-a: kot sm ze enkrat eno vprasala: po cem si pa potem potrebna? ker namrec obcutek ''potrebe'' lahko ''potesi'' samo orgazem.

Po čem sem potrebna? Tipa, telesa, prodiranja, božanja, rajcanja, lupčkanja, slinjenja, skakanja, nabijanja, lebdenja, bližine, drgetanja, žgečkanja, stika ...

Smešno vprašanje :stupid:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 11. Maj. 2009 8:36

ma ni smesno.. ;D

js recimo ne razumem kako lahko ene seksajo in jim nikoli ali redko pride, ker se mi to pac se ni zgodilo (razn prvi mesec, ko se spoznava :D )...zaenkrat je pr meni ''cilj'' seksa orgazem, ker se le-ta vedno zgodi, in sm zato tut ''potrebna'' po temu :D
ostalo kar se pred tem dogaja je pac sladka pot do cilja :razz: in mi je zanimivo, da druge pa drugac vidijo to potrebo, in je ocitno tut na drugacen nacin potesena...ce ni orgazma. a ne?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Maj. 2009 8:44

Pa saj je več vrst orgazma. Če ga ne doživiš s seksom, ga pa kako drugače, če je primarni cilj orgazem. Meni osebno nikoli ni. Verjetno po nepotrebnem seksam :D
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 11. Maj. 2009 8:47

^^jez sm tut ena med temi k mi ne pride vedno... ampak nevem mene potesi ze 10minuten hitr seks sam uno nabijanje... nekak pol nism vec potrebna.

nekak se mi zdi da k mi pa pride... me pa ta orgazem tok zmatra da mi tist dan ali vecer sploh vec ne sede seksat. tko da k recmo mojmu res sede ksn maratoncek mu je se bl usec da men sploh ne pride ful doug k pol ve da je konc s seksom in lepo uziva dokler se mu da pa mu sede pol pa poskrbi se zame.k pac ve da z eno stvarjo mi pa cist vedno pride in to je pol to.. sva ubadva zadovolna :razz:
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 11. Maj. 2009 9:03

ubistvu jaz se zmeri po najboljših močeh potrudim zanj, on mi je povedal da ga obvladam. problem je pri meni, ker potrebujem ful časa da mi pride. že tko al tko se sama obremenjujem s tem in pol mi še on reče, da se njemu neda tolk časa matrat z mano. zadnjič sva bla u 69 in je nehu, ker sem bla jst preveč odklopljena(tik pred orgazmom) in sm v tem času pozabila nanjga. nemorem se skoncentrirat na obe stvari hkrati.
jst sem mnjena, zakaj se ne more potrudt zame? pa dostkrat mu pokažem kaj mi je všeč, pa niti ne upošteva kej preveč. a si usi tipi taki?
:?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Maj. 2009 9:08

BaByBlu napisal/-a: a si usi tipi taki?
:?

Ne, niso.

Kako priti do orgazma pa ne vadi v položaju 69 :wink:
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 11. Maj. 2009 9:10

kaj pa je narobe z 69? sej nam pašejo različne stvari ane? razen če maš ti kakšen boljši nasvet?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Maj. 2009 9:31

BaByBlu napisal/-a:kaj pa je narobe z 69? sej nam pašejo različne stvari ane? razen če maš ti kakšen boljši nasvet?

In zakaj takoj ofenziva?

Pri 69 se zelo težko osredotočiš na dajanje in prejemanje. Če se bolj posvetiš enemu, hitro zanemariš drugo. Pot do ženskega orgazma je najlažje vaditi v ležečem položaju, tip draži ščegetavček, z usti/jezikom in/ali prsti, pri čemer ženska ne počne nič drugega, kakor uživa in stiska vaginalne mišice. Zakaj tako? Ker je najbolj enostavno, je nek položaj bližine in sproščenosti, mišice imajo možnost, da delajo na polno, vse to pa vpliva na to, ali dosežeš orgazem in kdaj.

Seveda je mogoče, da par zadeve preizkuša drugače, ker smo si tudi dekleta med sabo precej različna - vsaka sama ve, kje in kako ji ugaja, kako ji najhitreje pride. Vseeno pa se mi položaj 69 v splošnem ne zdi pretirano dober za doseganje orgazma, vsaj dokler svojega telesa nimaš bolje naštudiranega.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 11. Maj. 2009 12:33

MsN napisal/-a: Po čem sem potrebna? Tipa, telesa, prodiranja, božanja, rajcanja, lupčkanja, slinjenja, skakanja, nabijanja, lebdenja, bližine, drgetanja, žgečkanja, stika ...

Smešno vprašanje :stupid:

meni sploh ni smešno vprašanje. zanimivo je, kako različno gledamo na stvari. a pa ti dejansko misliš, da bi tipi sexali, če jim nebi prišlo? pač zaradi stvari, ki jih zgoraj naštevaš? ne vem no. saj ja. vse kar si naštela je zakon. + orgazem in je to to. se mi zdi, da se tipi čist zasekirajo, če jim enkrat na ne vem klko časa ne pride in že razmišljajo o impotenci in podobne neumnosti. to marsikaj pove.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov