Vaginalni orgazem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
girlika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a girlika » 29. Jan. 2006 18:11

mene zanima kak dosečt vaginalni orgazem...klitorisni itak doživim...vaginalnega pa še ne...kaki je občutek preden ga...pa to...res me zanima, ker bi tega tudi rada :D
I´m like a bird
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Jan. 2006 18:55

Do vaginalnega orgazma pride ob draženju vagine. Tu je zraven tudi točka G. Kako doseči vaginalni orgazem??? To najbolj poznaš svoje telo. More se ti tudi dražt točka G. Čeprav pr men ni nujno. Lahko ga pa doživiš tudi tako, da ti da fant v vagino prste in te z njimi draži po steni vagine. Meni to noro naredi.

Kaj povzroča točka G?

Profesor Jannini je s svojo raziskavo ugotovil naslednje:

1. Točka G obstaja.
2. Sestavljena je iz tkiva, ki je bogato z živčevjem.
3. Stimulacija točke G povzroča vaginalni orgazem.
4. Posledica vaginalnega orgazma je ženska ejakulacija.

Posledica vaginalnega orgazma je ženska ejakulacija
O tem, da ženske ejakulirajo (podobno kot moški), obstaja le malo dvomov. To so ljudje vedeli že pred več kot pol tisočletja. Nenazadnje pa je pojav ženske ejakulacije natančno opisal tudi Markiz de Sade.

Ženske torej ejakulirajo podobno kot moški. Jannini nakazuje, da je za žensko ejakulacijo "kriva" točka G in da doseganje orgazma z draženjem točke G povzroča ejakulacijo.

To se pravi VAGINALNI ORGAZEM doživiš takrat, ko ti razdraži točko G in ne ščegetavčka.

Jah seveda smo to že doživeli. :D Ko mi je prišlo vaginalno sem tko izmučena padla na pojstlo, da je joj. Prov kakor, da bi bla v nebesih :D
Zadnjič spremenil Tigi, dne 29. Jan. 2006 19:09, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Jan. 2006 19:10

Res je noro. prov izmučena sem. Enkrat mi je rekel, da sem zaspala v slabih petih minutah. Ampak to je blo z bivšim. Treba bo špe novega tako izurit :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 29. Jan. 2006 19:14

Men je pa vaginalni orgazem...nekak ne občuti se tolk kot klitorisni. Kr nekako se porazgubi...
Uporabniški avatar
girlika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a girlika » 29. Jan. 2006 19:38

ok to vem glede g točke...pa meni tud paše...kak hitro pa vam pride ko vam g točko draži...mislim meni so občutki dobri ko to dela...sam nikoli nisma nevem kako dolgo to delala...kaj občutki pred so podobni kot pri klitorisnem? aja...samo vas nič ne začne tiščat na wc ob drgnjenju g točke...to je baje ponavadi...kaj takrat naredite :P
I´m like a bird
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 29. Jan. 2006 19:47

Najbolš recept za vaginalni orgazem je:sproščenost,pravi kot,navlaženost,strast,pa prava velikost penisa za tvojo mucko,pa da tipu prej ne pride,...
Klitorisni orgazem,pa se v občutkih razlikuje v tem,da ti občutek blaženosti mine prej,da vaginalnega občutiš kot bolj utrujajočega,da je vaginalnega težje doseč...
Druzga se ne spomnem.
LP
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Jan. 2006 20:49

pr men je tut klitorisni mocnejsi... vaginalni se tut pr men nekak razporedi.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Jan. 2006 22:32

ful zanimiv, isto mi je rekla ena prijateljica da ga tko dozivi. jz ga pa se nisem :) sam ce se ti pokonc postav je tm nekje bliz kosti a ne? al se ti ni pokonc postavu?

se 2 :wink:
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 30. Jan. 2006 9:40

Na netu se da marsikej najdt na to temo tako da malce pogooglajmo:

Difference between clitoral and vaginal orgasm
The Myth of the Vaginal Orgasm

Intercourse Orgasms
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 30. Jan. 2006 15:15

Doživeto, in je noro dobro. Samo se je blo treba kr malo pomatrat da nama je uspelo. Samo se splača :D
Pa ne me spraševat kako in kaj,ker ne znam povedat :?
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 30. Jan. 2006 15:53

Ne vem če sem vas prav vse razumela kaj pomeni vaginalni in klitorisni orgazem. Če sem prav povzela (vaginalni- brez draženja ščegetavčka), mi defenitivno slednji bolj paše in ga tudi doživim večkrat kot klitorisnega.
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 31. Jan. 2006 17:14

Provzaprov so imena lih za to, glede na del, ki se ga draži...če je to klitoris-je orgazem klitorisni(se ga tud čuti v tistem predelu); če je samo ob penitraciji-je vaginalni (in ga čutiš nekje znotraj sebe..).

Recepta pa najberž ni...Sproščenost in potrpežljivost pa se kr zgodi. In ko se bo boste občutile razliko... :wink:
Tamie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamie » 03. Feb. 2006 23:19

hmm..prvi pogoj: da poznaš svoje telo..drugi pa da maš v glavi vse pošlihtan..
Uporabniški avatar
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2005
Kraj: Moravče

Neprebrana objavaNapisal/-a plankyca » 15. Feb. 2006 21:51

moj pa kr ve da je men prsl in je ob tem se zadovolen ker ve da me je res zadovoljiu! mislm da se morjo tako moski kot zenske znebit taksnih in drugacnih predsodkov pa bo pol bols
femina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a femina » 05. Apr. 2007 18:33

Ja, tut jaz še nisem doživela vaginalnega orgazma! Se tolažm s tem da nism edina!
Res je da sem še dost mlada in to najbrž pride kasneje, z rednimi spolnimi odnosi, z izkušnjami!
Kako je blo pa to pri vas, vi tudi na začetku niste doživljale vaginalnega orgazma? kasneje pa?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov