Vaginalni orgazem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
nudistfkk napisal/-a:dame pustite nas dedce da delamo posel
sigurno, ja. pol najboljše, da kr eno lukno v rjuho/steno uštimaš pa šibaj.
meni osebno je bv, če sam ležim/stojim/sedim med seksom - no, recimo nohte bi si lahko popilila al kaj.
As your lover describes you, so you are.
- nudistfkk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2011
Veerle napisal/-a:nudistfkk napisal/-a:dame pustite nas dedce da delamo posel
sigurno, ja. pol najboljše, da kr eno lukno v rjuho/steno uštimaš pa šibaj.
meni osebno je bv, če sam ležim/stojim/sedim med seksom - no, recimo nohte bi si lahko popilila al kaj.
ja hehe:)
sej nism mislu da si med celim odnosom mirna. men ful paše da je punca aktivna samo sem hotel reči, če punci ne prihaja naj se umiri. tko je pr nama ratalo
-
ZvErCaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2011
gentille napisal/-a:jz vaginalnega orgazma še nism doživela,si ga pa zelo želim. zato,ker po sexu s fantom nekakvaginalni orgazemo nisem 100% zadovoljna,in zadovoljena. sem poslušala kolegice,ko so govorile,da jim daje občutek totalne povezanosti s fantom in blažene izčrpanosti, meni pa nekako "ne pride" pa naj dela kar hoče..pride mi samo s samozadovoljevanjem,pa še ta orgazem ni vaginalni in traja samo malo časa.. med sexom sem sproščena in uživam,ampak orgazma pa ni in ni..
z te se tud jz strinjam fanta ima ze več kot 2 leti ampak nikoli nisem dozivela vaginalninega orgazema,probela sva ze več različnih tehnik pa nikakor negre in negre sm misllila mal da so mogoče krive kontracepcijske tabletke ?? razmisljala sem tudi da bi si ubavila kaksno novo "igracko " malo za popestritev... kaj predlagate '? =)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov