Vaginalne/japonske kroglice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chizu_koibitu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2011
Imam kar veliko vprašanj glede vaginalnih kroglic
Tkole je. Že dl časa razmišlam o nakupu kroglc.
Ko sm v sex šopu iskala prave zase sm se nekak ustrašla. Zdije se mi zelo velike in če nej bi ti res pomagala pri treniranju mišic medeničnega dna...pol ti kugla s premerom 3cm res kej dost (pomoje) ne pomaga. Kaj pa vi mislte, katera velikost je najbolj primerna? Sama sm iskala povezane kroglice s premerom 2.5cm. Ve katera v katerem sex šopu bi se jih dala dobiti? Tudi na slovenskih internetnih straneh sm gledala, ampak nism našla manjših (povezanih) od premera 3cm Vem, da so manše kroglice nepovezane, ampak ali bi lahko dobila povezane?
Ne vem tudi kateri material je boljši, silikon ali lateks?
Katero firmo mi priporočate? In jasno, na kaj morm bit še pozorna ob nakupu kroglic?
Hvala za odgovore In se zavedam, da ste glede teh kroglic že veliko napisale ampak še zmeraj nism našla vseh odgovorov
Slišala sm tudi, da se jih lahko uporablja tudi med sexom. Mate izkušnje s tem? So fajn občutki?
Tkole je. Že dl časa razmišlam o nakupu kroglc.
Ko sm v sex šopu iskala prave zase sm se nekak ustrašla. Zdije se mi zelo velike in če nej bi ti res pomagala pri treniranju mišic medeničnega dna...pol ti kugla s premerom 3cm res kej dost (pomoje) ne pomaga. Kaj pa vi mislte, katera velikost je najbolj primerna? Sama sm iskala povezane kroglice s premerom 2.5cm. Ve katera v katerem sex šopu bi se jih dala dobiti? Tudi na slovenskih internetnih straneh sm gledala, ampak nism našla manjših (povezanih) od premera 3cm Vem, da so manše kroglice nepovezane, ampak ali bi lahko dobila povezane?
Ne vem tudi kateri material je boljši, silikon ali lateks?
Katero firmo mi priporočate? In jasno, na kaj morm bit še pozorna ob nakupu kroglic?
Hvala za odgovore In se zavedam, da ste glede teh kroglic že veliko napisale ampak še zmeraj nism našla vseh odgovorov
Slišala sm tudi, da se jih lahko uporablja tudi med sexom. Mate izkušnje s tem? So fajn občutki?
- almasalem
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2011
Sama jih se nisem probala, ampak resno razmisljam o tem:) Tukaj mas en kup vaginalnih kroglic, ki majo tut manjši premer od 3 cm.
Probaj ti pa bos povedala, kak je občutk. Mogoč se pa še jst pol opogumi:)[/url]
Probaj ti pa bos povedala, kak je občutk. Mogoč se pa še jst pol opogumi:)[/url]
- mihas
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2011
vidim, da je tukaj veliko punc z izkušnjami in bi vas lepo prosim, če pogledate link in mi svetujete katere vaginalne kroglice kupim punci za darilo... imam težavo z izbiro, ker jih je enostavno preveč.. ne bi rad, da ji ne bi ustrezale.. imam pa v tej trgovini dobroimetje in bi vzel ene iz te trgovine.. tenks!
- Nyree
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Upam, da še vedno rabiš nasvet in da ni še prepozno.
Uglavnem, vaginalne kroglice, še posebno te večje (ubistvu standardna velikost) vsaj zame, niso vredne NIČ.
Če gre za delanje keglovih vaj (; hočeš, da jo zna bolj stisnit) pol bi mogle bit manjše, ker te brez kakršnjega koli stiskanja ostanejo not.
Te z bodicami te delajo samo živčno in ne pripomorejo k nobeni stimulaciji.
Če so za užitek, pol dej kake ka vibrirajo (a hkrati za užitek obstaja tisoč in ena stvar, ki je boljša).
Uglavnem, vaginalne kroglice, še posebno te večje (ubistvu standardna velikost) vsaj zame, niso vredne NIČ.
Če gre za delanje keglovih vaj (; hočeš, da jo zna bolj stisnit) pol bi mogle bit manjše, ker te brez kakršnjega koli stiskanja ostanejo not.
Te z bodicami te delajo samo živčno in ne pripomorejo k nobeni stimulaciji.
Če so za užitek, pol dej kake ka vibrirajo (a hkrati za užitek obstaja tisoč in ena stvar, ki je boljša).
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
TinaXX napisal/-a:2-3 krogljice po 3cm premera so ravno prav, da te poživijo čez celi dan
Leto in pol sem fanta prepričevala naj mi jih kupi, vendar se je izplačalo
A to Mihas-a?
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ma neeee, a ne vidš, da ona od (bivših)tipov zbira sex-igračke?
TinaXX napisal/-a:Sicer imam vibrator iz prejšnje zveze
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
sirova štručka napisal/-a:ja kva nisi imela sama dnarja za njih?
pa za vibrator je tudi prosila, ampak ji lubibubi noče kupit...
no, jez mam dve zdravi nogi, sem si omislla te kuglice, jih mela parkrat za rolat (ker se morš kar premikat, da ima kej haska, edino če ful poskakuješ ko hodiš)... Ni ravno orgazmično, je pa zanimiv filing.
Kmalu sem opustila rolanje, tako da tudi kuglice počivajo v predalu.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Tudi jaz sem že nekaj časa nazaj razmišljala da bi si nabavila ene ...ampak če ni tako spektakularnega učinka oz. da niso nakoncu nič posebnega se mi zdi malce brezveze...usaj kolikor berem tule da niso nek waw pripomoček...hm hm bo še malo za razmisliti
- Nyree
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Ah, jst sm delala vse, kar tuki pišete. TEČT sm hodila z njimi. Haska res nobenega. Občutek prej nadležen kot kaj drugega (vsaj meni), mišic, kot sm v enem postu že napisala, pa ne krepi, ker so prevelike in se ni treba trudit, da jih obdržiš not.
Ker je blo darilo (za katero nisem fehtala ) nisem hotela takoj obupat in jih vržt v predal- ampak tam so na koncu pristale.
Izguba časa, denarja, živcov, muce in še česa
Če pa katera ve kje prodajajo kake majhne, a nujno povezane kroglice pa naj pove (al pa kaka alternativa dolgočasnim keglovim vajam).
Ker je blo darilo (za katero nisem fehtala ) nisem hotela takoj obupat in jih vržt v predal- ampak tam so na koncu pristale.
Izguba časa, denarja, živcov, muce in še česa
Če pa katera ve kje prodajajo kake majhne, a nujno povezane kroglice pa naj pove (al pa kaka alternativa dolgočasnim keglovim vajam).
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Kolikor sem jaz seznanjena s tem, so nekatere kroglice najrejene samo za krepitev medeničnega dna, medtem ko so druge tudi take, ki stimulirajo nožnico.
Me pa zanima, zakaj iščete obvezno povezane manjše kroglice, tiste brez vrvice bolj krepijo mišice in "dajo več užitka".
Me pa zanima, zakaj iščete obvezno povezane manjše kroglice, tiste brez vrvice bolj krepijo mišice in "dajo več užitka".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov