Vaginalne/japonske kroglice

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 04. Mar. 2009 9:07

Sej imamo temo "Pripomočki(ZT)" že, ampak če lehko izrazim svoje mnenje, bi to temo glede na to, da vloga kroglic ni le samo pripomoček, ampak lahko služi npr. tudi krepitvi vaginalnih mišic (citat avtorice teme), kar pustila odprto za debato.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 04. Mar. 2009 9:56

jez mam pa ene take jezke vrjanta ...

http://www.venera-shop.si/trgovina/?pag ... 9dd3e62ddc

... ampak sm ful razocarana nad njimi ker prvo k prvo boli jih vn hoces potegnt klub fulll lubrikanta pa se kroglce so povezane z spago dobesedno k pa fulll ni higienicno k nemors dobr pucat!!!

drgac pa men je prodajalka v venera shopu rekla da delc najbolse so od fun factorja! (hyades je prpela fotko)

drgac si pa jez ze ful doug zelim une male kovinske ločene kroglice k so za med seksom sam se jih v sloveniji ne dobi ker bi ble kao ful nevarne!
kumrovska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kumrovska » 04. Mar. 2009 18:20

Jst mam te http://www.venera-shop.si/trgovina/?page=shop/flypage&product_id=2176&category_id=cdc21e8cd845e8aaac28789dd3e62ddc

Uporabljam jih pa predvsem za krepitev mišic, nekak me vibracije k jih oddajajo pri gibanju ne vznemirjajo apakej.

Pač podobno kt keglove vaje s tem da pač kroglce vstaviš not potem jih pa vlečeš vn hkrati pa stiskaš mišice in jim ne pustiš pobegnt :D , lahko pa tut mau cukaš tako da potem "vibrirajo" :). Ko sem prvič poskusla se mi niti sanjal ni da je ta mišica tok močna, zdej je pa še močnejša :D. Pač če si okrepiš te mišice potem lahko pri sexu močneje stisneš penis, fant pravi da je super občutek.

Seveda pa za boljšo okrepitev mišice ne potrebuješ kroglic, lahko uspeš tudi s keglovimi vajami + izvajaš jih lahko kadarkoli. So pa kroglice luštna popestritev :)
ninasara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ninasara » 03. Apr. 2009 16:22

Kaj je možno, da doživiš orgazem npr. med hojo, tekom, kolesarjenjem, aerobiko... če imaš te kroglice v sebi. A jih še kej uporabljate ali ste jih kar pospravile v predal?
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 07. Apr. 2009 15:20

...
Zadnjič spremenil SWEETprinces, dne 13. Apr. 2009 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 07. Apr. 2009 15:20

...
Zadnjič spremenil SWEETprinces, dne 13. Apr. 2009 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 07. Apr. 2009 16:49

nikaragua napisal/-a:
drgac si pa jez ze ful doug zelim une male kovinske ločene kroglice k so za med seksom sam se jih v sloveniji ne dobi ker bi ble kao ful nevarne!

Se da dobit tut one nepovezane

http://www.intimna.si/pripomocki/vaginalne-kroglice/vaginalne-kroglice-flower.html --> tu imaš ene, sicer niso kovinske...so pa zelo dekorativne :razz:

http://www.diskretno.com/eroticni-pripomocki/vaginalne-in-analne-kroglice/vaginalne-kroglice-v-zlati-barvi/product_info.php/products_id/614/cPath/2_31 --> tu imaš pa tudi ene nepovezane...

Jaz imam tudi ene silikonske, pa se mi tudi ne zdi nevemkaj... mislim da bi mogle biti malo manjše, da bi lahko trenitala mišice, ker te ko imam se mi zdi da stojijo na mestu neglede na to ali jaz stiskam mišice ali ne... ob priliki bom kupila ene take nepovezane...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 08. Apr. 2009 20:10

mene pa te kroglice sploh nič ne mikajo.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 08. Apr. 2009 22:23

Jaz si jih bom kupila. :D Samo še 'bom' moram v sedanjost prenesti.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 08. Apr. 2009 22:34

Tako kot schpeltza pravi, tudi moje ostanejo na mestu in ne padejo ven tudi, če bi šla recimo tečt z njimi ali pa karkoli delala. In točno zaradi tega razloga mi grejo full na živce, saj sm hotla take, ki bi silile ven, da bi jst mogla kej stiskat (in bi to lahko počela ves čas) ne pa, da bi jih mogla ven za vrvico vlečt.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 27. Nov. 2009 17:55

No jaz sem jih zdej dobila za rojstni dan od sošolk.... Zaenkrat so mi kr všeč, na papirju je dober namen, kako bo pa čez nekej časa pa nevem.... Je res tak hecn filing ko so notri :) Dejte tiste, ki jih imate že dlje časa napisat če ste opazile kake spremembe ?
cherry.essence
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cherry.essence » 28. Nov. 2009 9:43

Tudi meni niso nic posebnega. mam raje kaj druga :P
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 28. Nov. 2009 21:58

schpeltza napisal/-a:http://www.diskretno.com/eroticni-pripomocki/vaginalne-in-analne-kroglice/vaginalne-kroglice-v-zlati-barvi/product_info.php/products_id/614/cPath/2_31 --> tu imaš pa tudi ene nepovezane...

Jaz imam tudi ene silikonske, pa se mi tudi ne zdi nevemkaj... mislim da bi mogle biti malo manjše, da bi lahko trenitala mišice, ker te ko imam se mi zdi da stojijo na mestu neglede na to ali jaz stiskam mišice ali ne... ob priliki bom kupila ene take nepovezane...

Oooo, take (kot na linku) bi jaz takoj imela! Imam sicer ene ježkaste, s tistimi bunkicami gor, pa so mi brezvezne, praktično nič jih ne čutim, pač vem da so notri ampak me nič ne vzburjajo, ven pa tudi ne lezejo ... bolj bedne so :? Tako da sem jaz tudi že razmišljala, da bi si kupila te nepovezane in manjše, da bodo lezle ven in jih bom prisiljena stiskat. Ampak se nekako ne spravim ... bom že enkrat :)
Every rose has its thorn
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 28. Nov. 2009 22:06

baje deluje sam če te kdo ruka al pa po stopnicah hodš :D
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 28. Nov. 2009 22:07

Glede teh nepovezanih kroglic - kako pa to dobiš ven? :?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]