Vaginalne/japonske kroglice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Predvidevam, da nehaš stiskat mišice, pa grejo same ven.
Every rose has its thorn
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
Te zlate nepovezane imam jas že pol leta in moram rečt da so kr fajn. So tako male, da jih moraš "držat" noter z mišicami in mislim, da ene to iščete... Niso prevelike sploh ne, tak da sploh ni panike. Dobiš jih pa vem tako da nehaš stiskat ali pa (za iskušene ) premikaš mišice tako, da jih spraviš ven. Krepijo pa fajn mišice, ki znajo biti koristne med sexom
- moteco
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2010
Namrevam si kupit te vaginalne kroglice, ampak sem zasledila, da take, ki nimajo vrvice niso primerne za začetnice. Mi lahko to razložite, ker tega področja ne poznam prav dobro, zato raje vprašam, preden kupim nekaj, kar sploh ni primerno zame. Glede na to, da pa pravite, da te kroglice, ki niso povezane boljše, bi kupila raje te.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
pri teh, ki so brez traksca je smisel da moraš stiskat vaginalne mišice...kako jih pa ven dobiš pa ne vem...
jz mam od fun factory in so uredu, sicer so mčkan velike ampak, ni panike
jz mam od fun factory in so uredu, sicer so mčkan velike ampak, ni panike
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
- Mateja_Sv
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2010
Meni osebno so te kroglice fenomenalne. Imam jih veliko časa notri - so povsem neslišni. To sta dve kroglici med seboj povezani z vrvico. Vsak dan jih seveda dajem ven, da jih umijem in dam nazaj noter. Seks je pa obema mnogo, mnogo boljši, ker tudi, ko daš ven kroglice podzavestno stiskaš naprej..... Če boste probale vam ne bo žal. Mogoče bo prvič mal čuden občutek, ampak potem bo ok. Čao, čao
-
Vincent - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2011
Js mam kroglice od Fun factoryja in je vse kul, razen ene zelo bistvene stvari, k jo je ena punca že pred mano omenila. In sicer - odvajanje vode. Ko mam kroglice not, ne morem it lulat. Ne morem. Pomoje je kej psihološko povezano, ker mam kr nek strah, da bodo ven padle in možno, da zarad tega ne morm lulat. Skratka ful mi je bedno, da jih moram vedno dat prej ven. A mi lahko kakšna pove, če ma podobne težave, oziroma kako se s tem problemom soočat? Al je mogoče to, da ne morš hodit na vodo samo začetno, pa je kasnej, ko se privadiš, okej?!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
sem jih kupla par let nazaj. zajebala sem se, ker sem kupla ježkaste. ni šans, da bi jaz tisto notri spravila. ne vem ali ste vse tako široke ali kaj. jaz sem to kupla za brezveze, ker dejansko še tampona ne morem notri spravt. preveč boli. te kroglice bi mi kvečjemu raztegnile pi.zdo, ne pa zožale.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
delusional, kako potem seksas, ce ti niti tampon not ne gre? pomojem avtomatsko stisne misice, ko ga probas not dat in te zato boli. v vsako normalno vagino bi moral tampon (in tud kroglice) it lepo noter, ce je zenska pri vstavljanju sproscena (in ga zna vstavit). dvomim, da ma katera normalno razvita zenska tako ozko, da ji tampon ne gre noter, poleg tega pa je to zelo raztegljiv in prilagodljiv organ.
-
delusional - Cosmopsiho
težko sexam in s pol kile lubrikanta, pa še takrat mi je prvih 5 minut sama muka. pa nč ne stiskam namerno.
pač ene mate tolk široke pi.zde. kake boste mele šele po porodu.
pač ene mate tolk široke pi.zde. kake boste mele šele po porodu.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Teh kroglic še nikol nisem preizkusila, ampak sem pa mela tampone in mislim, da jih lahko vsaka ženska vstavi noter, če je dovolj sproščena... Če stisneš mišice (tut podzavestno), potem itak ne bo šlo in bo samo bolelo. Sej ginekološki pregled tut ni prijeten, če nisi sproščen. Pomoje je vse fora v sproščenosti, pa to pravim jz ko so mi vsi ginekologi rekli da mam ful močne mišice, kao od športa in ko res nisem široka... Drugače se strinjam, da se vagina prilagodi in tut med sexom, ko si vzburjen raztegne oz. poveča.
Po porodu pa je itak vse drugače kot je bilo, saj konec koncev gre čez tebe 3-4 kg otrok, no če maš srečo tut manjši, odvisno. Kaj pa vem, je kolegica rodila otroka z 8 meseci, ful majhnega, pa so jo vseen ful rezal. Ene pa rodijo otroka čez 4 kg naravno, brez večjih težav.
Po porodu pa je itak vse drugače kot je bilo, saj konec koncev gre čez tebe 3-4 kg otrok, no če maš srečo tut manjši, odvisno. Kaj pa vem, je kolegica rodila otroka z 8 meseci, ful majhnega, pa so jo vseen ful rezal. Ene pa rodijo otroka čez 4 kg naravno, brez večjih težav.
-
delusional - Cosmopsiho
pač dejstvo je, da obstajajo širše in ožje pizde in bolj vlažne in manj vlažne pizde. jaz vem, da če bom kdaj rodila, bom s carskim rezom.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Jaz jih imam tudi, ampak se nit mal ne morajo primerjat z tem ``ko te dec vzame v roke``.
Glede vlažnosti pa res nimam problemov, zato tudi ni bolečin. Ampak me je pa še vseeno poroda strah ... Sam če vse preživijo bom tudi jaz, ko bo čas za to ...
Glede vlažnosti pa res nimam problemov, zato tudi ni bolečin. Ampak me je pa še vseeno poroda strah ... Sam če vse preživijo bom tudi jaz, ko bo čas za to ...
- passi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2010
Očitno so te kroglice kar zanimive, čeprav si človek tega ne bi predstavljal. Razmišljam, da bi svoji kupil te kroglice, samo dejansko ne vem, katere naj izberem. Gledal pa sem te vaginalne kroglice www.poredni-zajcek.si/vaginalne-kroglice
Zadnjič spremenil passi, dne 27. Nov. 2013 11:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov