V kakšno smer gre najin odnos?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Jun. 2010 10:07

Ja mogoče pa on isto misli. ;)
It was forever..but it didnt last long..
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 01. Jun. 2010 10:21

Bom drugič po sexu omenila, ker vedno pravi kako dobro je z mano, da kako dobro bi bilo šele v postelji, če je že v avtu dobro.

Bi pa sklepala, da išče resno punco glede na to, da je na prvi zmenek prišel s starim avtom, kako da preveri, da nisem kakšna pleh pi..., da je videl, če se bom še hotela srečat z njim.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 01. Jun. 2010 10:32

Jaz iz drugega zornega kota lahko povem,da me take drame kar malo prestrašijo,tako da ne tako dramatizirat ko si s tipom oz. ko na kak drug način komunicirata,to precej odbija,vsaj mene.Bolje,da se delaš malo fino in nedosegljivo(pa ne zdaj kitajski zid pred sebe postavit,ampak tako na izi nedosegljiva),bo pomojem prej pokazal,kakšne namene ima,ali samo kratkotrajen f** ali kaj bolj resnega(se bo takoj videlo v pristopu)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Jun. 2010 10:40

Točno to.. Pomoje si boš s tem brezveznim paničarjenjem zafrknila morebitno dobro zvezo. Smotane babe. :P
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 01. Jun. 2010 10:45

Ma ja, pa sej ne paničari punca tolko, se najdejo tule gor velik hujši primerki v kakih temah...
Mu bo naslednjič rekla, kok fajn bi blo šele v postli in če zna vsaj malo brat med vrsticami jo bo povabil k sebi naslednjič. In problem rešen. :)
In glede na napisano, mam občutek da išče resno zvezo in ne avanturco, če bi jo ikal bi namreč prišel z tistim boljšim avtom, vsaj tak jz mislim.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 01. Jun. 2010 10:51

Meni ni še neka panika, da nisem bila pri njemu doma. Ker bi mi blo nekako še malo nerodno it, ker se malo časa poznava. Prej pa ga sploh nisem nič poznala. Vseeno pa pričakujem, da me on prvi povabi glede na to, da ima svoje stanovanje, jaz pa ne.
Ampak ob zgražanjih nekaterih tukaj, da se jim čudno zdi, da sexava v avtu in ne pri njemu doma, me pa res kar malo skrbi.
Glede avta pa res ne vem kaj bi me preizkušal, če bi avanturo iskal.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Jun. 2010 10:54

Jz se pa nebi zgražala nad tem..če realno pomisliš, morda pač res ne želi tako hmalu te peljat v stanovanje, sj sta res šele začela...druga stvar je pa, da sa v seks skočila tok hitro, potem pa jasno pričakuješ še stanovanje..
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 01. Jun. 2010 11:02

Saj jaz se nisem zgražala, nekateri drugi se. Sex se je zgodil hitro ja in nepričakovano. A kar berem druge teme tukaj, očitno ni nič nenormalnega.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 01. Jun. 2010 11:18

Če imaon svoj flet in ti ne, če sta že sexala...ne štekam v čem je problem, da ne sexata pri njemu doma, ampak po avtomobilih ipd. Saj če sexata pri njemu, to še ne pomeni, da boš pa zdaj kr prespala pri njemu, pa da boš se potem kr vselila tja...

....kr nekaj....ne štekam...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 01. Jun. 2010 11:28

Kolikor jaz razumem, se dobivata večinoma vmes, ko ima on na šihtu 2-3urce fraj in združita prijetno s koristnim. Torej ne samo sexata, temveč skočita še v trgovino, greta na sprehod itd...za kar bi verjetno zmanjkalo časa, če bi se mogla še nekam do njegovega doma vozit. Ni nujno, da dela v kraju, kjer stanuje.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 01. Jun. 2010 11:28

V-e-s-n-aTi tega ne štekaš, jaz pa tvojega komentarja ne. Vem kaj praviš, a mi ni logično zakaj bi tako moglo bit.
Zadnjič spremenil marjancax, dne 01. Jun. 2010 11:49, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 01. Jun. 2010 11:35

Sex na 3. zmenku ni nič nenavadnega, glede na to da se nekateri še prej odločijo zanj. Meni osebno se zdi malo prehitro, ampak glavno da vama ustreza. Sej štekam da te noče takoj domov peljat, samo skos sexat v avtu, ne vem no, meni ne diši... Je pa boljše kot nič, se strinjam :)
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 01. Jun. 2010 11:41

Bom vseeno komentirala. A je en mesec tako dolgo obdobje, da lahko govorimo " o sexu vedno v avtu"?
Zadnjič spremenil nivea9, dne 01. Jun. 2010 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Nivea
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 01. Jun. 2010 11:48

positive vibration napisal/-a:Kolikor jaz razumem, se dobivata večinoma vmes, ko ima on na šihtu 2-3urce fraj in združita prijetno s koristnim. Torej ne samo sexata, temveč skočita še v trgovino, greta na sprehod itd...za kar bi verjetno zmanjkalo časa, če bi se mogla še nekam do njegovega doma vozit. Ni nujno, da dela v kraju, kjer stanuje.

Spodnji komentar ni bil namenjen tebi ampak v-e-s-n-i.

Vmes skočiva na pijačko, v trgovino, včasih sex. Če se dobiva po njegovi službi pa greva v kino, na večerjo, sex,... Dela pa po terenu.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 01. Jun. 2010 12:42

Zdaj bom grob,ampak če bi tip odprl tako temo,bi ga že zdavnaj v k***c poslale,tukaj pa se pregovarjate v nedogled,pa v bistvu nihče točno ne ve,kaj in kako točno je razen unga deca,tako da najbolje,da avtorica teme počaka še malo,si vzeme bolj na izi vse skupaj,po nekaj mesecih pa bo menda že več jasnega in če ni to to,pač ni,bo prišel drugi,boljši.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov