V kakšno smer gre najin odnos?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 22. Jun. 2010 8:29

Mene bi pa zelo zanimalo kakšno je privat življenje človeka s katerim se dobivam trikrat tedensko.
Nivea
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 22. Jun. 2010 8:43

Nesanica napisal/-a:
matjazd napisal/-a:To ni noben odnos. In ljudje, ki se tega poslužujejo so običajno zelo neresni, ker nočejo prevzeti nobene odgovornosti.

Sama se nimam ravno za neresno. Imam zelo odgovorno službo in v službi sem cca. 10 o 12 ur dnevno. Enostavno trenutno nimam ne časa ne moči se ukvarjati s potrebami ki niso moje. In ko sem v resni zvezi in se zaljubim sem 100% pri stvari ampak trenutno nimam dovolj moči, energije in samozavesti za začetek neke nove zveze...

se strinjam s majazd-jem. Resnost v razmerju in odgovorna služba pa res nimata nobene povezave, tko da ne išči izgovorov zdej ker se dobivaš z poročenim moškim. Enostavno je bolj uizi ne imeti nobene odgovornosti, ne imeti razmerja, ampak le dober sex ko ti zapaše, to pa ni noben odnos, o tem pa koliko je nemoralno in grdo se dobivat s poročenim in zasedenim moškim pa raje ne bi zgubljala besed.
Nikoli ne bom odobravala varanja in ja ti si udeleženka pri tem, tolažiš se pa da ima cool ženo, zapiraš si oči in se prepričuješ da to kar imata ona dva pa ni tvoja skrb, me prav zanima kako bi odreagirala če bi neka mlada punca plezala po tvojem očetu.
Še bolj absurdno se mi zdi da si sveto prepričana da tvoja dva se nikol nista varala, jz ne vem ljudje a vi držite svečo svojim staršem v spalnici al kako da to točno veste?
Jz mislim da sta si moja 2 zvezsta, vem pa ne če sta si v resnici, to je razlika.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 22. Jun. 2010 8:55

Se strinjam z matjazemd in čuftiko.

Me preseneča, da ima cool ženo, zraven pa ne cool ljubico.
Nivea
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Jun. 2010 9:02

Tema ni o Nesanici in njenemu poročenemu "fantu". WTF se imate zdej vsi za vtikat? Ni vprašala za mnenje ali nasvet.

Če njej odgovarja, pa naj počne. Ne iskat izgovore za varanja mož v mladih ljubicah, ki plezajo po moških. Ubogi moški, ne zna rečt ne, je prevelika skušnjava :cry: Poskrbite, da vam bodo vaši moški zvesti, kaj pa drugi počnejo in varajo naokol pa ne vem zakaj vas tako nervira in skrbi.

Pa kak zelo je absurdno, da trdi, da njena starša ne varata. Dvomim da je 100%, ampak kar ne veš, ne boli. Tudi v primeru žene :wink:

Gremo rajš nazaj na marjanco :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 22. Jun. 2010 9:16

Kr neki moralizirate zdej kle. Tisti, ki najbolj stegujejo jezike in so najbolj pametni o tem, kako je varanje nemoralno in grdo (ojoj :cry: ), so običajno lih tisti, ki imajo najmanj pojma o tej temi.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 22. Jun. 2010 9:21

To kar je napisala tmis- evo so true :respekt:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 22. Jun. 2010 9:29

*mala* napisal/-a:Tema ni o Nesanici in njenemu poročenemu "fantu". WTF se imate zdej vsi za vtikat? Ni vprašala za mnenje ali nasvet.

Če njej odgovarja, pa naj počne. Ne iskat izgovore za varanja mož v mladih ljubicah, ki plezajo po moških. Ubogi moški, ne zna rečt ne, je prevelika skušnjava :cry: Poskrbite, da vam bodo vaši moški zvesti, kaj pa drugi počnejo in varajo naokol pa ne vem zakaj vas tako nervira in skrbi.
Pa kak zelo je absurdno, da trdi, da njena starša ne varata. Dvomim da je 100%, ampak kar ne veš, ne boli. Tudi v primeru žene :wink:Gremo rajš nazaj na marjanco :D

koliko jz vem, forum je namenjen debati in ni skor nobene teme kjer bi se slepo držali začetnega posta, sploh pa določeni osebki kot zanalašč zahajajo iz osnovnih tem pogovora, se bodo že samo prepoznali, jz nisem med njimi, tko da mi ni treba glede tega nabijat nekaj za brezveze...
Kdo pa pravi da je moški ubogi? Sploh ni, tut on je kriv, ampak za igro sta potrebna 2.
Glede mojega in njegove zvestobe skrbim, tko da nič bat, okolica, ki vara me pač ne pusti ravnodušno ker varanja resnično ne prenesem, ena redkih stvari, ki jih ne toleliram, ne vem a je to tolk težko za razumet? Al kok?
V zadnjem odstavku si nasprotuješ, kako absurdo je, pol praviš dvomim da je 100%, pa kar ne veš ne boli, ne vem al ne prebereš kar pišeš, al tak na hitrco mnenje spreminjaš, mah brezveze... če maš neko prepričanje, pol dej stat za njim, ker sicer ne cenim ravno ljudi ki se obračajo kot veter zapiha.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 22. Jun. 2010 9:35

*mala* napisal/-a:Tema ni o Nesanici in njenemu poročenemu "fantu". WTF se imate zdej vsi za vtikat? Ni vprašala za mnenje ali nasvet.

Pa kak zelo je absurdno, da trdi, da njena starša ne varata. Dvomim da je 100%, ampak kar ne veš, ne boli. Tudi v primeru žene :wink:

Gremo rajš nazaj na marjanco :D

Ja, kokr vem je forum odprt za debato in se v skor nobeni temi nihče slepo ne drži prvega posta, sploh pa določeni osebki zanalašč spreminjajo normalni potek teme, se bodo že sami prepoznali, ker pa nisem med njimi,meni ni treba nič nabijat o tem...
Kdo pa pravi da je moški ubogi? Sploh ni.
Glede mojega in zveztobe, skrbim jz za to, nič bat, ampak me ne pustijo ravnodušno varanja iz okolice, ker je varanje ena redkih stvari, ki jo ne prenesem, a je tolk težko to razumet? Načeloma mi je vseeno kdo je s kom, še zmeri pa varanja ne zagovarjam.
V zadnjem odstavku si celo nasprotuješ, kak je absurdno trdit da njena starša ne varata, potem praviš da itak ni 100% da sta zvesta,nato še dodajaš da kar ne veš ne boli... :roll: Dej se odloči zdej, kako je tvoje stačišče in ne spreminjat mnjena tako kot april vreme.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Jun. 2010 9:45

Js tudi trdim, da me fant ne vara. Nisem pa 100%, kakor sem prepričana, da tudi Nesanica ni 100%. Tak se pač reče. Tisto glede absurdnosti je bilo mišljeno posmehljivo :wink: Če ne ve, da se starša varata, se v njenih očeh pač ne.

Tale njen ljubimec bi si v vsakem primeru našel ljubico (če ne pa mogoče kakšno dekletce na poziv), pač je našel njo, njej trenutno odgovarja bit v taki "zvezi", se ima fajn, žena ne ve. Jebat ga... Koliko ji pa res odgovarja bit v taki situaciji bo pa mnde sama najbolj vedla, glede na to, da ji poskušaš vsilit kako se ona dejansko počuti (citiram: tolažiš se pa da ima cool ženo, zapiraš si oči in se prepričuješ da to kar imata ona dva pa ni tvoja skrb).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 22. Jun. 2010 11:04

Hm nič kaj novega za poročat - da ne bom vsem odgovarjala na ZSje.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 22. Jun. 2010 11:10

A tako radovedne uporabnike imamo, da jim kar preko zs-jev sporočaš? Si pa očitno kar popularna postala :D
The world is as you are.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 22. Jun. 2010 11:13

Kot vidiš jim ne sporočam, ker ni časa. Zato sem za vse kar tukaj napisala. Kar nekaj pošte je bilo ja :)
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 22. Jun. 2010 11:21

To sm tud jst kr pogledala. Mi ni jasn, kako te lohk tok zlo zanima kaj se dugaja z nekom, k ga sploh poznaš ne? WTF?

To ti je pa Slovenija, firbec, firbec in ja važn kaj se ostalim dogaja v lajfu! Bože, ne morš no :eek:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 22. Jun. 2010 12:04

*mala* napisal/-a:Tale njen ljubimec bi si v vsakem primeru našel ljubico (če ne pa mogoče kakšno dekletce na poziv), pač je našel njo, njej trenutno odgovarja bit v taki "zvezi", se ima fajn, žena ne ve. Jebat ga... Koliko ji pa res odgovarja bit v taki situaciji bo pa mnde sama najbolj vedla, glede na to, da ji poskušaš vsilit kako se ona dejansko počuti (citiram: tolažiš se pa da ima cool ženo, zapiraš si oči in se prepričuješ da to kar imata ona dva pa ni tvoja skrb).

ne vem no, to je meni kr neki, tista zgornja trditev, itak bi našel kero, zdej ima pač njo, če bi vse razmišljale da nočejo bit tiste "druge" pol nobeno ne bi našel. O prostitukah ali prodajalkah ljubezni (lepše) pa ne bi, za njih plačaš, on tej deklini pa ne plačuje, lahko da mi res kero poklical, ampak koliko moreš biti na dnu da plačaš za spolne usluge?!
Nič jz nesanici ne vsiljujem, samo včasih se kera tak počuti, jo peče vest in zato si zapira oči ter se tolaži da je njegova žena cool, če bi bla res cool on ne bi šel čez plot. Če se pa ona super počuti in je ponosna na to kar počne, pol pa kapo dol ženska.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Jun. 2010 12:48

*mala* napisal/-a:Če njej odgovarja, pa naj počne. Ne iskat izgovore za varanja mož v mladih ljubicah, ki plezajo po moških. Ubogi moški, ne zna rečt ne, je prevelika skušnjava :cry: Poskrbite, da vam bodo vaši moški zvesti, kaj pa drugi počnejo in varajo naokol pa ne vem zakaj vas tako nervira in skrbi.
Exactly. :gut:
Drugi del pa sploh.
čuftika napisal/-a:koliko jz vem, forum je namenjen debati in ni skor nobene teme kjer bi se slepo držali začetnega posta, sploh pa določeni osebki kot zanalašč zahajajo iz osnovnih tem pogovora, se bodo že samo prepoznali, jz nisem med njimi, tko da mi ni treba glede tega nabijat nekaj za brezveze...
Tema je o marjancix in njenem tipu, ti pa razglabljaš o moralnem pomenu Nesanice kot "tiste druge". Bravo. :tach:

(itak sem med tistimi, ki to počnemo (zahajamo s teme), torej zakaj ne bi še zdej :D)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov