V kakšno smer gre najin odnos?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ker nisi bral komentarjev drugih, nisi opazil, da so to že spraševali in da je odgovorila, da ni mogoče, ker je konstantno dosegljiv, se pogovarja z njo vpričo staršev, skupaj sta zunaj povsod ipd..
Drugače pa! meni se zdi ta tema brezvezna. Kaj točno je narobe? Čisto vredu vama gre za začetek zveze? Nevem čemu komplikacije, čemu vso to debatiranje..pomoje bi ti tip rekel, da si paranoična, če bi izvedel da pišeš po forumu, ko dejansko ni težave. Pusti času čas no.
Drugače pa! meni se zdi ta tema brezvezna. Kaj točno je narobe? Čisto vredu vama gre za začetek zveze? Nevem čemu komplikacije, čemu vso to debatiranje..pomoje bi ti tip rekel, da si paranoična, če bi izvedel da pišeš po forumu, ko dejansko ni težave. Pusti času čas no.
It was forever..but it didnt last long..
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Za začetek veze je čisto ok, če ne celo normalno, da se ne videvaš konstantno...sploh po enem mesecu!!!
Vzam si ga na izi....uživaj, ne pričakuj preveč, lepo se mej...če bo tip pogruntal, da bi ti po enem mescu pa že rada bla full z njim, pa spoznala njegove tastare npr....verjemi mi, da se bo ustrašu in pobegnu vstran!!! Takoj!
Vzam si ga na izi....uživaj, ne pričakuj preveč, lepo se mej...če bo tip pogruntal, da bi ti po enem mescu pa že rada bla full z njim, pa spoznala njegove tastare npr....verjemi mi, da se bo ustrašu in pobegnu vstran!!! Takoj!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Zakaj ga pa ti k sebi ne povabiš? Nekaj si napisala, da nisi sama doma ampak ne vem a aso to starši al so cimri?
Pač jaz bi probala zrihtat, da bi bla jaz sama in bi ga povabla, seveda z namigom, da je postla bl udobna kot pa avto poem bi pa vidla kaj pa kako. Drgač se mi pa zdi, da mal prehitevaš. Jaz tud nikol nism hotla fantov dam vozit prov hitr, ker se mi enostavno to ne zdi - pač ko sem živela doma, zdj pač je drgač.
Pač jaz bi probala zrihtat, da bi bla jaz sama in bi ga povabla, seveda z namigom, da je postla bl udobna kot pa avto poem bi pa vidla kaj pa kako. Drgač se mi pa zdi, da mal prehitevaš. Jaz tud nikol nism hotla fantov dam vozit prov hitr, ker se mi enostavno to ne zdi - pač ko sem živela doma, zdj pač je drgač.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Kako mu povedat da bi raje v postli sexala kot v avtu?
Namigni mu, povabi ga k sebi doma -sigurno grejo starši kam za kak vikedn če ne druga pa na morje zdej poleti v primeru da živiš s starši, če se gre pa za cimre pa jim namigni nej vama dajo kako urco fraj al kaj v tem stilu.
Ni čudno če te še ni pripeljal domov, mogoč se mu zdi še prekmalu.
Kaj bodo rekli sosed ali drugi se ne obremenjevat. Pač razumem maš malo dvome ker je še začetek, ampak imam dober občutek da bo vse kot treba. Verjetno so tut krive slabe izkušnje iz preteklosti?! Ampak prepusti se, če bi blo obratno da bi te takoj hotel predstavit celi žlahti ti tut pomoje ne bi blo cool, ker ko me je moj po cca 1 mescu vabil nej grem z njegovim bratom in ženo od brata za en dan na slovensko obalo sem skoraj pobegnila Bilo mi je prehitro, tut za status na fb, takoj ga je hotel spremenit, ni mi bilo niti malo prijetno, ker je bilo prekmalu, vsaj zame. Tko da, lepo počasi, pa bo vse cool
Namigni mu, povabi ga k sebi doma -sigurno grejo starši kam za kak vikedn če ne druga pa na morje zdej poleti v primeru da živiš s starši, če se gre pa za cimre pa jim namigni nej vama dajo kako urco fraj al kaj v tem stilu.
Ni čudno če te še ni pripeljal domov, mogoč se mu zdi še prekmalu.
Kaj bodo rekli sosed ali drugi se ne obremenjevat. Pač razumem maš malo dvome ker je še začetek, ampak imam dober občutek da bo vse kot treba. Verjetno so tut krive slabe izkušnje iz preteklosti?! Ampak prepusti se, če bi blo obratno da bi te takoj hotel predstavit celi žlahti ti tut pomoje ne bi blo cool, ker ko me je moj po cca 1 mescu vabil nej grem z njegovim bratom in ženo od brata za en dan na slovensko obalo sem skoraj pobegnila Bilo mi je prehitro, tut za status na fb, takoj ga je hotel spremenit, ni mi bilo niti malo prijetno, ker je bilo prekmalu, vsaj zame. Tko da, lepo počasi, pa bo vse cool
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
Vidim, da so vaša mnenja kar malo različna. Pri nas ni nikoli tako, da ni nikogar doma, ker nas je več. Ga pa tudi sama še nočem predstavljati domačim. Sem nekoč že enaga malo bolj hitro in ni bilo potem nič iz tega, zato se mi prezgodaj ne zdi smiselno. Glede na to, da ima on svoje stanovanje, jaz pa nj, pričakujem, da bo on mene povabil. Ali pa že avtomatsko, ker so me vsi prvo povabili oni domov.
- čuftika
- Cosmofrik
cvetkaaa napisal/-a:Me pa res zanima, če ostale vse že po enem mesecu predstavite morda bodočega fanta staršem.
Ja, predstavila sm ga po približno mesecu pa pol, po dveh mesecih je že redno prihajal k meni
No sicer so starši na začetku bili skeptični, ker kao a zej bom vsakega domov peljala in da naslednji ne bo tak pogosto pri nas, ampak midva sva še zmeri skupi, tko da naslednjega ni bilo
- čuftika
- Cosmofrik
haha:) Ma kaj, moj sosed pelje eno domov že nekaj časa, staršem pa razlaga da je prijatlica In najbolj smešno mi je da so oni to meni naprej razlagali, itak da ne verjamem, sej nisem nora, po fb-ju si pa srčke pošiljata Tko da, očitno je to in zdej, povedat da je prijatelj, lahk poskusiš Mogoč ti bodo verjeli
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov