V kakšno smer gre najin odnos?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sm tud mislna da ima on svoje stanovanje. Ker če ga ima, mi ni jasno zakaj te še ni peljal tja.
Pa tudi če ima svoje nadstropje, sklepam da starši ne hodijo sredi noči k njemu.
Pa tudi če ima svoje nadstropje, sklepam da starši ne hodijo sredi noči k njemu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
nanamiša napisal/-a:no in zakaj se morata tiščati v avtu če ima on zgoraj svoje stanovanje?
Ne vem? Saj pravim, da me spreletavajo določeni dvomi. Čeprav tudi jaz, če bi bila na njegovem mestu ne bi takoj pripeljala nekoga domov, ker se to ne gre za sredi noči, ampak zvečer.
Videli me najbrž ne bi. Vseeno pa bi vedeli, da je nekdo bil v hiši. Če drugega ne, bi lahko že sosedje kaj videli.
Ne vem no, mogoče imam upravičeno dvome. Ali naj še malo počakam, da vidim kako se zadeva razvije naprej. Kaj bi vi storili?
-
*mala* - Cosmopsiho
Kaka drama po 1 mescu zveze. Kaj še bo?
Go with the flow. Boš že sčasoma vidla, če je kaj na tem ali ne. Ne ga zasliševat in ga dejansko odgnat.
Go with the flow. Boš že sčasoma vidla, če je kaj na tem ali ne. Ne ga zasliševat in ga dejansko odgnat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- marjancax
- Komunikatorka
Ne gre za nobeno dramo. Zaenkrat vse lepo funkcionira. Ker se pa ne bi rada opekla, me zanimajo tudi vaša mnenja.
Bi pustili času čas, da se pokaže kaj bo? Bi drezali v to, da bi vas peljal domov? Ali rajši ne, da ga ne preženete?
Bi pustili času čas, da se pokaže kaj bo? Bi drezali v to, da bi vas peljal domov? Ali rajši ne, da ga ne preženete?
-
abstraktna - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
po enem mescu je še prekmalu za razmišljat o takih težkih stvarih, k se lahko zgodijo kadarkoli, pa ni važn če si skupaj par mesecev al par let. po enem mesecu je res še vse v zraku, zato te verjetn tud ne pelje domov glede na to da živi v isti hiši s starši. sam ti ni treba zarad tega dvomit vanj, sej čas vedno pokaže svoje.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Madona, kam se pa tebi mudi. Daj vama čas, uizi se spoznavajta, uživejta en z drugim in nehi bit zoprna baba - in kot pravi *mala*, tud slučajno mu še ne začni utrujat z vprašanji kam pelje to vajino druženjemarjancax napisal/-a:To sedaj takole traja dober mesec.
Noben si ne želi tega; ampak žal se včasih temu ne da ognit - sej veš, "kdor ne riskira, ne profitira"..res je, opeče se tudi ne, če se ne riskira, ampak mogoče se pa zamudi kaj lepega.marjancax napisal/-a:Ker se pa ne bi rada opekla
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 31. Maj. 2010 11:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Zakaj ga pa ti ne povabiš k sebi domov?
EDIT: Mimogrede, dajte si tole temo malo prebrat vsi tisti, ki me prepričujete, kako si je fajn urejat stanovanje v zgornjem štuku pri starših. Je pa res fino, da potem odrasel moški ne more ženske povabit k sebi domov na kavo (ali "kavo"), ker bi ga utegnila videt soseda in zašpecat mami.
EDIT: Mimogrede, dajte si tole temo malo prebrat vsi tisti, ki me prepričujete, kako si je fajn urejat stanovanje v zgornjem štuku pri starših. Je pa res fino, da potem odrasel moški ne more ženske povabit k sebi domov na kavo (ali "kavo"), ker bi ga utegnila videt soseda in zašpecat mami.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Sej kako pa vemo, da si jo v primeru da bi imel svoje stanovanje "upal" povabiti k sebi. Js še vedno za stanovanje pri starših (seveda odvisno kakšni starši so in kako se razumete, ter če znajo dat mir in se odstrant iz tvojega življenja)
Pusti času čas. Če boš drezala vanj, bo hitro ušel, verjemi
A je tako slabo sedaj? Oz. če se imaš fajn nimaš kaj tečnart sedaj s tem kam to pelje, itd... Če se opečeš, se boš s tem obremenjevala potem (če se pa nočeš obremenjevat s tem, pa bolje da si kar sama, tako te nihče ne more zajebat).
marjancax napisal/-a:Ne gre za nobeno dramo. Zaenkrat vse lepo funkcionira. Ker se pa ne bi rada opekla, me zanimajo tudi vaša mnenja.
Pusti času čas. Če boš drezala vanj, bo hitro ušel, verjemi
A je tako slabo sedaj? Oz. če se imaš fajn nimaš kaj tečnart sedaj s tem kam to pelje, itd... Če se opečeš, se boš s tem obremenjevala potem (če se pa nočeš obremenjevat s tem, pa bolje da si kar sama, tako te nihče ne more zajebat).
- marjancax
- Komunikatorka
purple_rain napisal/-a:Madona, kam se pa tebi mudi. Daj vama čas, uizi se spoznavajta, uživejta en z drugim in nehi bit zoprna baba - in kot pravi *mala*, tud slučajno mu še ne začni utrujat z vprašanji kam pelje to vajino druženjemarjancax napisal/-a:To sedaj takole traja dober mesec.
Pa ravno *mala* me je zmedla s tem kako, da me še ni peljal domov. Ampak to me še nihče ni takoj, razen če je res živel nekje čisto sam, stran od domačih.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
men tole zgleda kot začetek ene normalne veze, kam bo pa zadeva peljala, pa ne morem ugibat. mislim da je tudi prezgodaj, da bi ga spraševala kakšne namene ima s tabo. malo opazuj in go with the flow, po nekaj mesecih bi ti že moralo biti jasno. sem pa skoraj 100% da te ne bo imel 2 leti samo zaradi seksa.
malo me edino moti, da seksata v avtu. sorry, sej nista več 16 stara, jst ne bi hotela. ok, mogoče prvič, al pa za popestritev, ne pa kar po defaultu se vsak teden lomit v avtu mislm, kaj je pa tako strašnega pri tem, če bi te sosedi videli oz. starši slišali, da te je pripeljal domov? a bodo ugotovili, da njihov 36-letni sin seksa??
malo me edino moti, da seksata v avtu. sorry, sej nista več 16 stara, jst ne bi hotela. ok, mogoče prvič, al pa za popestritev, ne pa kar po defaultu se vsak teden lomit v avtu mislm, kaj je pa tako strašnega pri tem, če bi te sosedi videli oz. starši slišali, da te je pripeljal domov? a bodo ugotovili, da njihov 36-letni sin seksa??
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- marjancax
- Komunikatorka
jullia_ napisal/-a:Zakaj ga pa ti ne povabiš k sebi domov?
Ni bilo tukaj mišljeno, da bi soseda povedala mami. Mišljeno je bilo, da ni fajn, da bi vsa okolica vedela zame predno se kaj sploh razvije. Človek ne mara, da za vsa razmerja izve celo mesto.
- marjancax
- Komunikatorka
rinca napisal/-a:men tole zgleda kot začetek ene normalne veze, kam bo pa zadeva peljala, pa ne morem ugibat. mislim da je tudi prezgodaj, da bi ga spraševala kakšne namene ima s tabo. malo opazuj in go with the flow, po nekaj mesecih bi ti že moralo biti jasno. sem pa skoraj 100% da te ne bo imel 2 leti samo zaradi seksa.
Če dobro premislim so se vse veze začele nekako takole. Skoraj z vsakim se je prvi sex zgodil v avtu. Je pa res, da če bo to še trajalo, da mi bo postalo sumljivo. Sicer po eni strani je to najbolj praktično, ker sva oddaljena 60km in se tako dobiva na pol poti.
Kako pa bi mu povedala, da ne želiš v avtu?
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
Mogoče se ti bo zdelo da sem nesramna, vendar pri vajinih letih nebi smel biti problem 60 km razdalje, sosedje in mnenje drugih. Tudi če se dobivata samo zaradi seksa, bi se lahko dobivala pri njemu doma. Če ima svoje stanovanje in je samostojen nebi smeli starši bit ovira. Pa kaj ti nisi nikoli sama doma, da se dobita pri tebi.
Saj nista otroka.
Saj nista otroka.
(s)mej se
- marjancax
- Komunikatorka
^^ Nič nisi nesramna. Saj zato pa vprašam za vaša mnenja. Če bi bilo meni vse 100% vredu, ne bi spraševala. Tako me pa ravno to muči zakaj me ne povabi domov, glede na najina leta mogoče ja. Jaz pa nisem nikoli sama doma.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov