V kakšno smer gre najin odnos?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 496 prispevkov
• Stran 33 od 34
•
Prejšnja
1 ... 30, 31, 32, 33, 34
Naslednja
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
čuftika napisal/-a:jullia_ eh, brezveze sploh karkol debatirat s tabo, ker debata nikamor ne pelje, ne tuki, ne v nobeni drugi temi (debata med mano in tabo da ne bo pomote).
Kdo pa pravi da jz prelagam odgovornost na celo žensko populacijo? dejstvo je pač da če ga nobena ne bi povohala, ker bi vedele da je zaseden, potem ne bi skakal čez plot, če je to zate prelaganje odgovorno tut prav.
JA, to je prelaganje odgovornosti. Skakanje čez plot je popolnoma osebna človekova odločitev, ti bi pa rada, da ženske naredimo med seboj en pakt in si tako zagotovimo zveste tipe. Samo da bi tvoj tip v tem primeru še vedno skakal okrog in iskal druge ženske. Dobil je sicer ne bi, iskal bi pa še vedno.
Tvoja izjava je ekvivalent sledeče: "Nisem jaz kriva, da sem debela, krivi so nesramni Američani, ki so McDonalds postavili 200 metrov stran od mojega bloka. Če ne bi mogla kupit hamburgerja krompirčka, ju tudi jedla ne bi."
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
jullia_ napisal/-a:Tvoja izjava je ekvivalent sledeče: "Nisem jaz kriva, da sem debela, krivi so nesramni Američani, ki so McDonalds postavili 200 metrov stran od mojega bloka. Če ne bi mogla kupit hamburgerja krompirčka, ju tudi jedla ne bi."
Dobra
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
jullia_ napisal/-a:čuftika napisal/-a:jullia_ eh, brezveze sploh karkol debatirat s tabo, ker debata nikamor ne pelje, ne tuki, ne v nobeni drugi temi (debata med mano in tabo da ne bo pomote).
Kdo pa pravi da jz prelagam odgovornost na celo žensko populacijo? dejstvo je pač da če ga nobena ne bi povohala, ker bi vedele da je zaseden, potem ne bi skakal čez plot, če je to zate prelaganje odgovorno tut prav.
JA, to je prelaganje odgovornosti. Skakanje čez plot je popolnoma osebna človekova odločitev, ti bi pa rada, da ženske naredimo med seboj en pakt in si tako zagotovimo zveste tipe. Samo da bi tvoj tip v tem primeru še vedno skakal okrog in iskal druge ženske. Dobil je sicer ne bi, iskal bi pa še vedno.
Tvoja izjava je ekvivalent sledeče: "Nisem jaz kriva, da sem debela, krivi so nesramni Američani, ki so McDonalds postavili 200 metrov stran od mojega bloka. Če ne bi mogla kupit hamburgerja krompirčka, ju tudi jedla ne bi."
Napisala sm ČE bi... In ne, jz nič ne bi rada Moj tip ni pomemben tukaj, tko da se ga poskušajmo ognit, ne gre se za to da bi bilo fajn da bi podpisale listino o tem da nočemo bit z zasedenim, samo zato da bi jz imela zvestega tipa, narobi si dojela, sploh pa listino predlagaš ti in ne jz.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
čuftika, tvoj tip je teoretično pomemben tukaj, ker se pač gre za zasedene tipe..
Ravno za to se gre, če se tip odloči varat, bo varal, če mu ne rata pri 1. dobit kar hoče, bo pa pri 10. (če ne že prej ). To, kar zgleda, da ti hočeš poudarit, je kao krivda ženske, ampak vedno sta za to igro potrebno 2 - v prvi vrsti je pa moški, ki ima namen varat.
Izjava je čisto na mestu.čuftika napisal/-a:jullia_ napisal/-a:čuftika napisal/-a:ne vem no, to je meni kr neki, tista zgornja trditev, itak bi našel kero, zdej ima pač njo, če bi vse razmišljale da nočejo bit tiste "druge" pol nobeno ne bi našel.
A bi bilo tebi kul, če bi ti bil tvoj tip zvest samo zato, ker mu nobena druga ne bi dala?
mislim izjava ti je, adio, mio
Gre za zasedenega (poročenega) tipa, ki naj ne bi skakal čez plot, me vem kaj ti tukaj ni jasno Zato nej ne bi nobena hotla bit z njim, mojga tipa pa pusti pri miru, sej debata ne teče o njem.
Ravno za to se gre, če se tip odloči varat, bo varal, če mu ne rata pri 1. dobit kar hoče, bo pa pri 10. (če ne že prej ). To, kar zgleda, da ti hočeš poudarit, je kao krivda ženske, ampak vedno sta za to igro potrebno 2 - v prvi vrsti je pa moški, ki ima namen varat.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
brez skrbi da mi je jasen, pač napisala si ti glede listine in ne jz, jz jo nisem imela v mislih, malo sm se narobe izrazila, mislim pa da se ve kaj sm mislila. Hotla sm poudarit, da je pač dejstvo če se nobena ne bi ozirala za zasedenemi tipi, potem ti ne bi najdli nobene kanditatke za morebitno varanje svoje izbranke. Ampak ker ene ženske so rade z zasedenim, je kot je...Evo, sam to. Listina je kr neki... Konec koncev mi je vseeno za vse skupi, dokler jz nisem vpletena v varanje.
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
Tudi jaz sem ena tistih, ki jo povsod obkrožajo varajoči moški (in ženske).
V naši firmi so vsaj 3 parčki (ki se v službi ne skrivajo, kljub temu, da imajo vsi družine). Ker je naš glavni posel(stranke) turizem in hotelirstvo, tudi preko tega vidim marsikaj: poročeni možakarji pridejo z ljubico na "dnevni počitek", savno, jakuzzi,... tudi zaposleni izkoriščajo službene rekvizite in prostore za mečkanje s sodelavkami in prostitutkami. Doma njihove žene nimajo blage veze, kaj se dogaja.
Po drugi strani pa imam nekaj prijateljev - parov, za katere vem, da se občasno vara - na žurih sicer, ne stalne ljubice in ljubčki....
In tudi jaz ne morem biti več slepa in naivna kura.... ŽAL
V naši firmi so vsaj 3 parčki (ki se v službi ne skrivajo, kljub temu, da imajo vsi družine). Ker je naš glavni posel(stranke) turizem in hotelirstvo, tudi preko tega vidim marsikaj: poročeni možakarji pridejo z ljubico na "dnevni počitek", savno, jakuzzi,... tudi zaposleni izkoriščajo službene rekvizite in prostore za mečkanje s sodelavkami in prostitutkami. Doma njihove žene nimajo blage veze, kaj se dogaja.
Po drugi strani pa imam nekaj prijateljev - parov, za katere vem, da se občasno vara - na žurih sicer, ne stalne ljubice in ljubčki....
In tudi jaz ne morem biti več slepa in naivna kura.... ŽAL
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
tmis_ napisal/-a:Doma njihove žene nimajo blage veze, kaj se dogaja.
Kako pa to veš?
V bistvu ne vem, imaš prav. Samo predvidevam. Močno pa dvomim, da imajo tak dogovor oz. odprt zakon. Vsaj ne vsi
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 496 prispevkov
• Stran 33 od 34
•
Prejšnja
1 ... 30, 31, 32, 33, 34
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]