V kakšno smer gre najin odnos?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 496 prispevkov
• Stran 32 od 34
•
Prejšnja
1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34
Naslednja
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
čuftika napisal/-a:ne vem no, to je meni kr neki, tista zgornja trditev, itak bi našel kero, zdej ima pač njo, če bi vse razmišljale da nočejo bit tiste "druge" pol nobeno ne bi našel.
A bi bilo tebi kul, če bi ti bil tvoj tip zvest samo zato, ker mu nobena druga ne bi dala?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Če nisi pripravljena sprejemat takih in drugačnih mnenj ne odpiraj teme.
Faaaak, kaki občutljivčki ste eni.
jullia_
Faaaak, kaki občutljivčki ste eni.
jullia_
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jullia_ napisal/-a:A bi bilo tebi kul, če bi ti bil tvoj tip zvest samo zato, ker mu nobena druga ne bi dala?
točno to sem tudi jaz pomislila pri večini komentarjev... kot sem že povedala je to njun odnos in očitno imata vez ki je rahlo močnejša da bi jo raztrgali občasni skoki čez plot(za katere ona tako ali tako niti ne ve).
Dejansko spoštujem tudi njegakot moškega ker nikoli ni rekel nič slabega o njej -čeprav kot sem rekla je to tema ki je prepovedana.
mala napisal/-a:Poskrbite, da vam bodo vaši moški zvesti, kaj pa drugi počnejo in varajo naokol pa ne vem zakaj vas tako nervira in skrbi.
bolj se ne bi mogla strinjat... Očitno večino skrbi z razlogom. Sploh pa večina moških ki jih poznam vara tako da vam dajem še en razlog za skrb. Dejansko mislim da poznam samo 5 moških za katere bi dala roko v ogenj da ne varajo, vsi ostali pa nimajo priložnosti znajo pa nakazati da če bi jo imeli se ne bi branili... V kolikor to nekaterim zadostuje čestitam.Jz si vseeno želim nekoga ki bi mu bilo popolnoma logično da je samo moj in drugih ne bi niti povohal.. Ampak želje so želje kako pa bo bomo pa videli... Sama nebi bila v zvezi z nekom do katrga ne čutim 100% tisto kar bi morala potemimam raje takšno 'zvezo'...
mala napisal/-a:Tema ni o Nesanici in njenemu poročenemu "fantu". WTF se imate zdej vsi za vtikat? Ni vprašala za mnenje ali nasvet.
hvala mala res je. nisem pričakovala takšnega razkola zaradi ene omemba nečesa kar vsi vemo da se dogaja in to zelo pogosto...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
zala123 napisal/-a:Nesanica neverjetno veliko veš o drugih moških
imam pač zelo velik krog znancev, to ne pomeni da vsakemu skačem v zelje če si na to namigovala... Načeloma to ni moja navada, tokrat je pač nanesotako da se odlično ujamem in imam podobne želje kot nekdo ki je žal zaseden.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
jullia_ napisal/-a:čuftika napisal/-a:ne vem no, to je meni kr neki, tista zgornja trditev, itak bi našel kero, zdej ima pač njo, če bi vse razmišljale da nočejo bit tiste "druge" pol nobeno ne bi našel.
A bi bilo tebi kul, če bi ti bil tvoj tip zvest samo zato, ker mu nobena druga ne bi dala?
mislim izjava ti je, adio, mio
Gre za zasedenega (poročenega) tipa, ki naj ne bi skakal čez plot, me vem kaj ti tukaj ni jasno Zato nej ne bi nobena hotla bit z njim, mojga tipa pa pusti pri miru, sej debata ne teče o njem.
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Nekaj bi povedala
Js razmišljam tako:
1. Imam tipa in mislim, da me ne vara...
2. Briga me, če se drugi varajo
3. Res, če je tip nagnjen k varanju bo že najdel kakšno pa tudi, če ga prej 20 žensk zavrne...
4. Tudi, če bi vedla za kakšno prevarano se najbrž ne bi vtikala...naj rešijo sami konec koncev to se me ne tiče
5. Bmk za ženske, ki hodijo z zasedenimi in se jim to ne zdi nič kej takega...
6. Nikoli nisem varala in niti bila prevarana (vsaj vedla nisem)
Vseeno pa ne bi mogla kr tako z mirno vestjo bit z nekom, ki je zaseden. Že zaradi svojega življenskega načela: ne delaj drugim to, kar ne želiš da drugi delajo tebi. Se pravi tudi, če ne poznam tiste ženske in me ne briga 5 posto za njo. To se mi pač zdi odvratno. In edina stvar, ki pokaže da je človek zanesljiv in pošten, ter sposoben normalnega odnosa je, da svojega partnerja pusti in začne z novim. Vse varjante od varanja naprej so nesmiselne in vsakemu človeku naredijo več škode, kot koristi...
Zdej prosim, da mi nekdo pove kje sem zajebala s svojim mišljenjem...ker nekaterih stvari enostavno ne štekam.
Js razmišljam tako:
1. Imam tipa in mislim, da me ne vara...
2. Briga me, če se drugi varajo
3. Res, če je tip nagnjen k varanju bo že najdel kakšno pa tudi, če ga prej 20 žensk zavrne...
4. Tudi, če bi vedla za kakšno prevarano se najbrž ne bi vtikala...naj rešijo sami konec koncev to se me ne tiče
5. Bmk za ženske, ki hodijo z zasedenimi in se jim to ne zdi nič kej takega...
6. Nikoli nisem varala in niti bila prevarana (vsaj vedla nisem)
Vseeno pa ne bi mogla kr tako z mirno vestjo bit z nekom, ki je zaseden. Že zaradi svojega življenskega načela: ne delaj drugim to, kar ne želiš da drugi delajo tebi. Se pravi tudi, če ne poznam tiste ženske in me ne briga 5 posto za njo. To se mi pač zdi odvratno. In edina stvar, ki pokaže da je človek zanesljiv in pošten, ter sposoben normalnega odnosa je, da svojega partnerja pusti in začne z novim. Vse varjante od varanja naprej so nesmiselne in vsakemu človeku naredijo več škode, kot koristi...
Zdej prosim, da mi nekdo pove kje sem zajebala s svojim mišljenjem...ker nekaterih stvari enostavno ne štekam.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
čuftika napisal/-a:jullia_ napisal/-a:čuftika napisal/-a:ne vem no, to je meni kr neki, tista zgornja trditev, itak bi našel kero, zdej ima pač njo, če bi vse razmišljale da nočejo bit tiste "druge" pol nobeno ne bi našel.
mislim izjava ti je, adio, mio
Gre za zasedenega (poročenega) tipa, ki naj ne bi skakal čez plot, me vem kaj ti tukaj ni jasno Zato nej ne bi nobena hotla bit z njim, mojga tipa pa pusti pri miru, sej debata ne teče o njem.
Saj ravno to. On naj ne bi skakal čez plot. Ne pa, da prelagaš odgovornost na celotno žensko populacijo, ki naj ne želi bit z zasedenimi moškimi, potem pa varanja ne bo, ker tip ne bo nobene našel.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jaz tudi ne opazim dosti varanja. Se mi tudi zdi, da velja pregovor: pes, ki laja ne grize. Torej vsak moški, ki vas oblaja, še ne pomeni, da bi rad z vami šel v posteljo. In drugo meni se zdi, da se tudi ženski vidi kaj išče. Če bo vsakega prestrigla z očmi, se smejčkala, ko bo šla mimo, jasno da bo moški kaj rekel nazaj. Če pa bo ignorirala svet okoli sebe in se brigala zase, jo bodo najbrž pustili na miru.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
purple_rain napisal/-a:Tema je o marjancix in njenem tipu, ti pa razglabljaš o moralnem pomenu Nesanice kot "tiste druge". Bravo.čuftika napisal/-a:koliko jz vem, forum je namenjen debati in ni skor nobene teme kjer bi se slepo držali začetnega posta, sploh pa določeni osebki kot zanalašč zahajajo iz osnovnih tem pogovora, se bodo že samo prepoznali, jz nisem med njimi, tko da mi ni treba glede tega nabijat nekaj za brezveze...
(itak sem med tistimi, ki to počnemo (zahajamo s teme), torej zakaj ne bi še zdej )
no načeloma tega ne počnem, se pač zgodi tu in tam Ampak v primerjavi z nekaterimi sem še vedno tista, ki ne spreminja pogosto teme, menim pa da če nekatera uporabnica nekaj o sebi napiše, potem mora biti pripravljena tut na negativne kritike.
jullia_ eh, brezveze sploh karkol debatirat s tabo, ker debata nikamor ne pelje, ne tuki, ne v nobeni drugi temi (debata med mano in tabo da ne bo pomote).
Kdo pa pravi da jz prelagam odgovornost na celo žensko populacijo? dejstvo je pač da če ga nobena ne bi povohala, ker bi vedele da je zaseden, potem ne bi skakal čez plot, če je to zate prelaganje odgovorno tut prav.
In še nekaj, v moje krogu znancev in prijateljev je kar nekaj varanja, tko da se tukaj strinjam s nesanico. Ampak mi je mal zgrešena logika, da ker skor vsi varajo, sm raje z zasedenim, kot da mi reskirala da bi me tip prevaral, ker ga logično hočem sam zase.
In tut mene boli, kdo se s kom vara in dobiva, samo prav se mi ne zdi... In prav briga me če recimo visok odstotek vara, če me moj ne (vsaj ne da bi vedela) je pol to zame OK. Splošno znano je pa da okoli 70% vara, po anketi eni (verjetno pa vsi niso niti priznali varanja, tak da bi odstotek znal še mal zrastit).
OT-ko vidim nick od nesanice, se takoj spomnim na tisto pesem, idi, idi nesanice, da ne vidim tvoje lice...
Prvi neprebran prispevek • 496 prispevkov
• Stran 32 od 34
•
Prejšnja
1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov