V drugo rundo :-)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Ja mi2 tud ponavad sam enkrat da mu pride,ker pol se on zmatra-pa prau da ne more več
Kadar pa poskusva večkrat,je pa itak zakon-usaj meni
Kadar pa poskusva večkrat,je pa itak zakon-usaj meni
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
- delusional123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
in po kolikokrat sexate tisti, ki sexate 5krat, 7krat na dan?
7krat po eno uro?
ali 7krat po 15 minut?
ker zame kar je pod 1 uro sploh ni sex, ampak hitro praznjenje njegovih jajc.
7krat po eno uro?
ali 7krat po 15 minut?
ker zame kar je pod 1 uro sploh ni sex, ampak hitro praznjenje njegovih jajc.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
midva več ali manj vsako jutro in večer, vmes pa oralni sex...ko se najde več časa, sva lahko po cel dan zaprta doma in sexava. seveda s pavzami. samo to se dogaja bolj poredko.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
delusional123 napisal/-a:ker zame kar je pod 1 uro sploh ni sex, ampak hitro praznjenje njegovih jajc.
Ob takih izjavah + tej nad mano, ki seksa 2x dnevno in poleg tega še oralno, se resno sprašujem, kako vam sploh znese poleg spolnega življenja še hodit v službo, delat faks,...
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
zvečer preden greva spat, zjutraj, ko se zbudiva. To je težko? +delava v isti firmi
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dobra si, men se sploh ne da tolk dolg; kar je več kot, hmm, ne vem kolk minut, tud jz ne gledam na uro (razen če je tok bedno - se je že zgodil ), mi je že skor "mučno"..delusional123 napisal/-a:ker zame kar je pod 1 uro sploh ni sex, ampak hitro praznjenje njegovih jajc.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Kadar se greva "maratonski seks" , potem vedno greva 2x, s tem da mu prvič kar hitro pride, drugič pa po bistveno daljšem času, kar pomeni, da sem drugič doooolgo zadovoljevana
I am not an enigma, just a contradiction!
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
Ja tudi jaz NE GLEDAM na uro med seksom,če smo že pri tem
Sicer pa naj povem,da pri nama je tko,tudi midva bi lahko (vsaj jaz) tudi po cel dan seksala Zato se mi to nič čudno ne zdi,ko je ena napisala da sta lahko cel dan zaprta in to..
Ampak pri nama je pač tko,da zaradi dnevnih obveznosti (šola,služba),seveda tega ne moreva izvajati,kajti med tednom se še vidiva ne
No pa vseeno gre.Tudi sex čed vikend-ponavadi daljši in bolj "z užitkom" je noro fajn
Sicer pa naj povem,da pri nama je tko,tudi midva bi lahko (vsaj jaz) tudi po cel dan seksala Zato se mi to nič čudno ne zdi,ko je ena napisala da sta lahko cel dan zaprta in to..
Ampak pri nama je pač tko,da zaradi dnevnih obveznosti (šola,služba),seveda tega ne moreva izvajati,kajti med tednom se še vidiva ne
No pa vseeno gre.Tudi sex čed vikend-ponavadi daljši in bolj "z užitkom" je noro fajn
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
ja, men je bil pa najvecji maraton v zivljenju 9 ur. in to pred leti s sedanjim fantom....
zvezdica
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^9 ur sta fukala konstantno al kaj
Ker če se na vsake 2 urci poševiš za 20min, to ni 9 ur
Ker če se na vsake 2 urci poševiš za 20min, to ni 9 ur
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
brez čikov in wc-jev, je blo tok. sej to je bil rekord.
zvezdica
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mogoče pa premalo tekočine pijeta, ker ni ravno normalno da te 9 ur ne mudi na wc (razen če spiš). Kaj pa dehidracija pa te stvari?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov