V drugo rundo :-)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
TRIKRAT V ENEM DNEVU SEM VEČKRAT SEXALA TUDI JAZ. JAZ TE SPRAŠUJEM, ČE SI SEXALA KDAJ SEDEMKRAT? NE ČE JE MOŽNO IN ČE MISLIŠ, DA BI BILA ZMOŽNA, AMPAK ČE SI! DA JE MOŽNO, VEM ŽE SAMA! JE ZDEJ BOLJ JASNO?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^
Tole ti je pa hudo ego potlačilo, ko ti je tip tisto izjavil, a?
Če ti je tolk hudo, pa ga en vikend nekam zvleči, da bosta skoz frej, in ga pošteni obdeli, da bo pozabil na sex-maraton z bivšo!
Tole ti je pa hudo ego potlačilo, ko ti je tip tisto izjavil, a?
Če ti je tolk hudo, pa ga en vikend nekam zvleči, da bosta skoz frej, in ga pošteni obdeli, da bo pozabil na sex-maraton z bivšo!
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Men je tud v drugo bolje. 7x na dan nisem nikoli, 3x pa večkrat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Delusional kje si pa mojga bivšga spoznala?
Joke. Ne, drugač pa še nisva seksala 7 krat na dan. Pomoje ti tip sam komplekse nabija. Drugače pa, 7 krat bi seksala, če bi bil tip poden u postli, pa se ne bi mogla zadovojit. Načeloma, če je moški kokr tok sposoben, sta pa dva ornk seksa na dan čist dovolj zame...
Joke. Ne, drugač pa še nisva seksala 7 krat na dan. Pomoje ti tip sam komplekse nabija. Drugače pa, 7 krat bi seksala, če bi bil tip poden u postli, pa se ne bi mogla zadovojit. Načeloma, če je moški kokr tok sposoben, sta pa dva ornk seksa na dan čist dovolj zame...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
barbie_girl_85 napisal/-a:7 krat bi seksala, če bi bil tip poden u postli, pa se ne bi mogla zadovojit.
spet jo imam: bedarijo tedna namreč- čestitam.
a za potrebo po "še" pa še nisi slišala? ponavadi se hoče še ker je kul, ne ker je zanič. če je zanič ti mine da bi sploh še kdaj z istim tipom. res mate ene logike razvite do amena.
delusional: jaz sem sexala največ 6krat v enem dnevu. ne se jezit no. in če bi se verjelo barbie_girl, se ti sploh ni treba obremenjevati, saj je bila očitno njegova bivša slaba v postelji, da mu je 7krat prišlo v enem dnevu.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Draga moja, za nasprotje od tebe, ko mene moj poseksa, lahko rečem samo še uauuuu, nekaj pojem in grem počivat. Redko kdaj po dveh urah seksa in petih zaporednih orgazmih vpijem ŠE.
Sem pa imela tudi partnerje, pri katerih sem bila po enem ali celo šestih seksih dnevno še vedno potrebna. Pa ne zato, ker je bil seks noro dober, ampak ker nisem bila zadovoljena
To je tako kot pri hrani.....ne poješ 7 kosov pice na dan zato, ker je tako noro dobra in te njen vonj privlači, ampak zato, ker so kosi premajhni in si še vedno lačen. Če je pa kos pice tako ogromen, da ga komaj celega poješ, si jih pa ne boš privoščil sedem in boš vseeno do konca dneva sit
Sem pa imela tudi partnerje, pri katerih sem bila po enem ali celo šestih seksih dnevno še vedno potrebna. Pa ne zato, ker je bil seks noro dober, ampak ker nisem bila zadovoljena
To je tako kot pri hrani.....ne poješ 7 kosov pice na dan zato, ker je tako noro dobra in te njen vonj privlači, ampak zato, ker so kosi premajhni in si še vedno lačen. Če je pa kos pice tako ogromen, da ga komaj celega poješ, si jih pa ne boš privoščil sedem in boš vseeno do konca dneva sit
-
Aja pa še to.....z mojim sva imela tudi slab seks (prišlo mu je še preden sem ratala dobr mokra) ampak še nikoli nisem razmišljala, da z njim nočem več seksat. Če je šlo v prvo prehitro, smo popravli v drugo. Če tud v drugo ni blo dost za moj orgazem, smo probal v tretje itd.... No, kot sem že povedala, do šest in sedem nismo prišli, za razliko od nekaterih
In ne, ni me minilo, da bi še kdaj z njim, ker mi je v celoti (kljub kakšnim slabim seksom) z njim lepo.
In ne, ni me minilo, da bi še kdaj z njim, ker mi je v celoti (kljub kakšnim slabim seksom) z njim lepo.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Težko bi slabso analogijo izbrala kot je hrana. Ker če je dobro večina ljudi požre veliko več, kot bi sicer.barbie_girl_85 napisal/-a:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Mahagonij napisal/-a:Težko bi slabso analogijo izbrala kot je hrana. Ker če je dobro večina ljudi požre veliko več, kot bi sicer.barbie_girl_85 napisal/-a:
Meni se zdi vredu primerjava in se strinjam da če nekaj noro dobro potem si privoščiš tega malo več.
Če mi pica ni tako dobra in sem še lačna potem bom kaj drugega jedla in ne 7 kosov pice, če mi je pa noro dobra se je bom pa sigurno preveč najedla
In če je seks dober si ga bom privoščila več/krat če je le možno
-
Spet ne berete.....ni blo govora o okusu hrane, ampak o količini. Torej ne dobra-slaba pica ampak velika in mala
OK bom probala s tekom.....včasih sem tekla sedemkrat dnevno. Vsak tek je trajal 15 minut. Danes več ne morem teči sedemkrat na dan, ker ena tura teka traja 2 uri. In že po eni rundi teka me drug dan vse boli. Sedemkrat - ne bi zmogla.
Prej, ko je sedem rund tekanja zneslo skupaj samo uro in tričetrt, pa je šlo. Pa tud po desetkrat sem znala it tečt, ne sam sedemkrat
OK bom probala s tekom.....včasih sem tekla sedemkrat dnevno. Vsak tek je trajal 15 minut. Danes več ne morem teči sedemkrat na dan, ker ena tura teka traja 2 uri. In že po eni rundi teka me drug dan vse boli. Sedemkrat - ne bi zmogla.
Prej, ko je sedem rund tekanja zneslo skupaj samo uro in tričetrt, pa je šlo. Pa tud po desetkrat sem znala it tečt, ne sam sedemkrat
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
delusional napisal/-a:zakaj en tip je recimo z bivšo sexal 7krat na dan, z mano pa mu ni do tega? ker sem zatežena?
Z ženo sva seksala 5-6x na dan prvih nekaj mesecev, ko sva začela.
Po nekaj mesecih tega sva ugotovila, da meni delo ne napreduje, njej pa ne faks, in takrat se nama je v glavi nekaj premaknilo. Seks je na lestvici prioritet padel par stopničk, in od takrat si ne morem več predstavljati, da bi se mi ljubilo seksati 5-6x na dan. Dvakrat ja, cel dan seksat se mi pa od takrat več ne ljubi.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
barbie_girl_85 napisal/-a: To je tako kot pri hrani.....ne poješ 7 kosov pice na dan zato, ker je tako noro dobra in te njen vonj privlači, ampak zato, ker so kosi premajhni in si še vedno lačen. Če je pa kos pice tako ogromen, da ga komaj celega poješ, si jih pa ne boš privoščil sedem in boš vseeno do konca dneva sit
sicer je ta tvoja teorija pica-sex že na meji ironičnega, ampak ker si že sama začela:
izpustila si pa pice, ki so "poden" (tako si se izrazila za sex 7 krat. da je pol tak sex poden). jaz zase lahko trdim, da če je pica poden, jo bom le poskusila, ostalo pa reklamirala natakarju, ali preprosto pustila. ne bom je pojedla, saj drug, tretji ali zadnji kos ne bo nič boljši kot prvi. sex pa tudi ne. če me moški ne zna zadovoljiti oz. če je sex "poden" mi zadnje pade na misel ponavljati tak sex večkrat na dan. halo!
no ne vem. res imaš čudno logiko.
sploh smešno mi pa je, da nekatere (vključno s tabo) štejete pod tri sexe tak sex, ko moškemu pač prehitro pride (se zgodi) in hoče zadovoljiti partnerico. to zame ni "sva sexala trikrat". kakor kdo no.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
claire napisal/-a:sploh smešno mi pa je, da nekatere (vključno s tabo) štejete pod tri sexe tak sex, ko moškemu pač prehitro pride (se zgodi) in hoče zadovoljiti partnerico. to zame ni "sva sexala trikrat". kakor kdo no.
to tut zame ni sva seksala kolikorkrat pač že. in s tipom, s katerim bi mogla seksat 2x al pa 3x vsakič zarad predzgodnjega izliva, bi precej hitro rekla adijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov