čustveno zavrt fant..... help

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sabyyy23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sabyyy23 » 05. Sep. 2011 15:55

pa se to...
se strinjam s tem, meni ni nikoli reku da noce nic resnega od mene direktno meni... rekel je na zacetku da trenutno ne isce resnih zvez, ampak to je blo predn sva se nasploh poljubila. po poljubih, se mi je ful odpru, reku mi je celo da me pogresa in da dokler je to nacel z mano nebo mel drugih.... potem pa to moje vpr. zarad koncerta in shut down. nevem, ne razumem. in potem me je ignoriral se naslednje 3 dni, dokler nism popizdila, mu rekla da ga mam dost in da je otrocji in ga blokirala. zdej nevem ce sm prov ravnala al ne, se tezji mi je ker ne razumem kje se je vse zalomilo.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 05. Sep. 2011 16:21

sabyyy23 napisal/-a:On mi je povedal, da noče zveze trenutno ker nima za to energije, izmikal se je vedno vsekakršnemu definiranju najnega odnosa, če sm ga vprašala kam to vodi, je vprašanje ignoriral. Bilo mu je prijetno v moji družbi, to mi je večkrat rekel in vse kar je uspel povedat o najnem odnosu je da bova videla čez čas kam to pelje. Ko mi je presedlo to vse skupej, sm ga vprašala kaj hoče od mene, me je on nato skenslu z samo "lepo se mej" in kljub mojim klicem in mejlom ignoriral več dni. Nato mi je čez dva dni pisal in se pretvarjal kot da ni nič narobe. To me je še bolj razkurlo in sm ga napadla, mu rekla da je otročji in kreten.takrat sva vse zaklucla. zdaj pa nevem ali imam prav..

Sabina, tvoj zacetni post je cist drugacen kot tisto kar pises danes...

Vem si zaljubljena, sam ti nisi naredila nic narobe, si hotla sam definirat kam vse to vodi...on pa se je umaknil...

Kva ti je on povedal, ko ti je pisal cez 2 dni in si se ti raskurila?
sabyyy23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sabyyy23 » 05. Sep. 2011 16:40

ni drugacen....samo kot sm opazila ste vsi narobe razumel to situacijo in kaj pravzaprav sploh sprasujem na forumu!
v casu teh parih mescev je res da se je izmikal vsakemu definiranju kaj sva, edino kar je znal rect je to da bova vidla in pac da bo zvest ker je nacel neki z mano (kaj je to neki ni definiral). ampak pravim da kljub temu da seveda bi rada vec od njega, nism zarad tega pizdila nikol in nism tut nikol drezala vanjga, nej definira nism nikol pocela (ceprov sm to hotla). pac sprejela sm to, sva sla v izi, pocas (zato ne stekam sploh kaj mi ene zenske tle gor govorijo da je hotu jst pocas in sm zajebala - LOL SJ TO VEM IN JE BLO OK MI). vse je blo tko nebesko do takrat ko sm ga vprasala kaj hoce od mene, ko me je silil za koncert. takrt shut down, napisal mi je samo: ok lepo se mej se slisva cao. potem sm mu na četu odpisala: kaj je narobe, mi lahko poves prosim? zakaj se zapiras?... ni bilo odgovora... poslala mesic... nic odgovora. potem me je cez tri dni kontaktiru kako sm, kot da nic ni blo. sm ga vprasala kaj se dogaja, se je spet izmikal, da neve kaj nej mi rece in spet napisu čao takoj ko sm ga vprasala kaj je blo takrt. TO mi je pa dokoncno dopizdil, sm ga uzalila in skenslala.ne razumem teh igrc blesavih... kr neko izmikanje za brezveze!!upam
sabyyy23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sabyyy23 » 05. Sep. 2011 16:45

da koncam post...
upam da zdej razumete za kaj se gre. ne razumem njegove reakcije, presega mi. in vecino vas pravi: hes just not that into you... mislim, kako je lahko vse uredu, super se mava, potem pa zarad enga vpr. tak shut down!! in zakaj tako izmikanje komunikacije!! kot je rekla jady, tudi jaz mislim da bi se mogla v zivo pogovrt, ampak to je nemogoce, ker je nasploh nemogoce govort z njim o enem problemu.... ali je vse nebesko perfektno, al pa ignorira in se izmika. ocitno je res taka flegma in ne prenese nobenih komplikacij... ki jih je ubistvu sam ustvaru po nepotrebnem z ignoranco. zato sm se jst umaknla in pac zakljucila z njim. ceprov se vedno nevem ce si je zasluzu vse moje zaljivke, al sm pretiravala. no pa sj sploh vec ni vazno.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Sep. 2011 17:12

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
¤Crysstal¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤Crysstal¤ » 05. Sep. 2011 17:29

Možno, da se je želel le malo poigrati, mogoče je dejansko hotel nekaj časa furati tako nedefinirano sceno med vama, da vidi, če bi bila lahko potencialna partnerica.. Ker se je izmikal vsakršni definiciji odnosa, je itak jasno, da mu za kaj resnega ni bilo, saldo tvojega vedenja (stalno spraševala, klici, napadla..) pa ga je kvečjemu odvrnil od tebe, ker je zanj pomenil predvsem pritisk nanj. Zelo verjetno si izpadla vsiljivo (po nj. merilih, mogoče se tebi niti približno ne zdi, da bi bila).. Izogiba se vsemu, kar ti hočeš doreči, kar te, logično, moti in njegova (ne)prilagodljivost meji na sebičnost v smislu: "malo bi se pomečkal, a obljube nobene ne bom ti dal.."

Že v izhodišču, kot kaže, nimata enakega interesa in očitno sta nezmožna kakšnega zrelega pogovora/odnosa, če pa ne moreš biti srečna v takem odnosu, kakršnega ti nudi on, pusti ta šmorn za sabo in pojdi naprej, ker ni videti, da se bo kmalu premislil..
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 05. Sep. 2011 17:49

sabyyy, oprosti, ampak zdi se mi, da najprej nekaj vprašaš (izpostaviš problem), nato pa ne sprejmeš drugače mislečih od tebe. punce so ti povedale kak razmišljajo, kaj bi lahko blo narobe (saj to si tudi vprašala, a ne?), ti pa vsako zatres, da nima prav, da ziher ni blo tak, da tene razume, itd. zakaj potem sploh postavljanje vprašanj in razpravljanje o tem, kaj bi lahko blo, če ne spustiš nič do sebe in verjameš, da maš itak ti prav (ker edino ti poznaš situacijo,itd.).

tudi meni se zdi, da si je pač tipček samo malo zahoto ženske družbe. mu je prijalo v tistih dneh, da si skoz z njim - je rabo bližino, žensko, poljube, dotike, seks... ampak je blo to v tistih dneh in je minilo.
ko si ga začela spraševat o tem, kaj vidva sploh mata ali kaj sta, pa je pač čist zaključo s tabo, ker se mu je zdelo "prenevarno" se spuščat v te vode in razpravljat o ne-zvezi (ker je itak že od začetka verjetno vedel, da ne bo tu nič resnega, trdnejšega in dolgotrajnega).

moški in ženske smo po večini tak, da če nam je kdo všeč, če se začuti tista kemija, če vemo, da hočemo met nekaj več, da hočemo zvezo, potem nas ziher nič ne prestraši ali pa odvrne od naslednjega koraka (posebej v takih situacijah, ko druga oseba razmišlja podobno). tak da: pusti vse skup in idi naprej. očitno si se samo ti zaljubila, on pa ne. in ko mu je začela dišat tvoja zaljubljenost, te je skenslal, da ga ne bi preveč dušila ali obremenjevala.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Sep. 2011 18:07

sabyyy23 napisal/-a:vse je blo tko nebesko do takrat ko sm ga vprasala kaj hoce od mene, ko me je silil za koncert. takrt shut down, napisal mi je samo: ok lepo se mej se slisva cao.
Therefore - da, narobe si postopala (sej to sprašuješ, ane? :P)
Kaj je blo treba silit v definiranje; pač uživaj v tem, kar imaš, če je res tolk božansko.

sabyyy23 napisal/-a:zato sm se jst umaknla in pac zakljucila z njim
lol, ne pa nisi, on se je odmaknil. Ampak ja, razumem, tvoj ego se želi pretvarjat, da imaš ti "the upper hand".
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 05. Sep. 2011 21:30

sabyyy23 napisal/-a: vse je blo tko nebesko do takrat ko sm ga vprasala kaj hoce od mene, ko me je silil za koncert. takrt shut down, napisal mi je samo: ok lepo se mej se slisva cao. potem sm mu na četu odpisala: kaj je narobe, mi lahko poves prosim? zakaj se zapiras?... ni bilo odgovora... poslala mesic... nic odgovora. potem me je cez tri dni kontaktiru kako sm, kot da nic ni blo. sm ga vprasala kaj se dogaja, se je spet izmikal, da neve kaj nej mi rece in spet napisu čao takoj ko sm ga vprasala kaj je blo takrt. TO mi je pa dokoncno dopizdil, sm ga uzalila in skenslala.ne razumem teh igrc blesavih... kr neko izmikanje za brezveze!!upam

Ta tip ocitno zna sam rect Cao!

Ma kaksen Cao! Jaz bi ga tut uzalila, blokirala in ne bi sploh odpirala temo da komentiram taksnega tipa, ki zbezi takoj, ko mu reces burek!

Draga Sabina, ti si ga sam vprasala, kaj se dogaja. On pa tebi Cao!

Ne vem, on se izmika resnejsega pogovora, ker zgleda cuti neki pritisk.

Pusti ga mal pri miru.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Sep. 2011 21:45

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 05. Sep. 2011 22:16

Punce so ti povedale, kaj si mislijo o vajini situaciji, ti pa ga zdaj zagovarjas in trdis, da ni bilo tako, kot one mislijo. Ocitno je, da noces sprejeti dejstva, da on ni bil tak, kakor si si ga predstavljala na zacetku oziroma zelela, da bi bil. Prej kot bos sprejela, da se zadeva ni iztekla po tvojih zeljah in sla naprej, bolje zate. Obracati zadevo in jo olepsavati, iskati neke razloge zakaj se je tako obnasal itd. zdaj res nima smisla.

Vse je bilo ok, dokler nisi ti zelela od njega definiranje vajinega odnosa. On je ze od zacetka bil odlocen, da ne bo nic resnega, zato se je izmikal tvojemu vprasanju. Tipi se raje umaknejo, ko vidijo, da zenska hoce nekaj vec kot oni, ker je to pac lazje, kot (spet) pojasnevati, da nic ne bo. Zenske smo vztrajne in oni to vejo, tako da si raje prihranijo to in pac skenslajo brez slabe vesti. Vprasala si ga, zakaj se zapira? Si res pricakovala, da ti bo tip, ki noce zveze s tabo, razlagal o svojih custvih? In zakaj se je cez tri dni obnasal, kot da ni bilo nic? Zato ker se je lazje delati, da ni bilo nic, kot pa imeti neke custvene pogovore, zakaj tako cuti in bla bla. Tipi se v resni zvezi vcasih neradi govorijo o custvih, kaj sele da bi jih sli razlagat zenski, s katero ne zelijo nic resnega. Lazje se je pac izmaknit temu in se ne ubadati s tem.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov