čustveno zavrt fant..... help

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Sep. 2011 20:42

sabyyy23 napisal/-a:poleg tega ne vidim s cim ustvarjam dramo
sabyyy23 napisal/-a:!!!!!!!!!
S temle :P
sabyyy23 napisal/-a: mislim da en k s tabo seksa, ti je vseeno dolzan razjasniti pojme!!!
A res? Kje pa to piše?

Skratka, ja, on ti je že v naprej rekel, da ga ne zanima kaj več, mal zabave pa ne izključuje.. se strinjam, tole je mal grdo od njega, sam razumem, da se je tko nekak "zavaroval" lih pred tem, kar zdej zganjaš.

Nisi mu dovolj zanimiva, preboli.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Sep. 2011 20:44

meni je tudi vsak tip ze preden sva karkoli mela povedal,da ne išče obveznosti. to naredi zato, da ima on čisto vest ko se zapleteta in da je tebi jasno in da mu ne tezis.
nima on kaj tebi razčiščevat pojmov, ti si tista ki jih nima razčiščene pri sebi.
če iščeš resno zvezo, se ne zapletaš s tipom, ki ti ze takoj na začetku reče, da mu paše bit free.
ne vem zakaj si mislila, da si bo po sexu s tabo premislil.
sabyyy23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sabyyy23 » 04. Sep. 2011 20:49

punce, hvala za napade in nasvete.... mislim da to ni bla prevec dobra ideja, ker je tezko vse stvari razlozit kaksne so ble in vi lahko sam svetujete glede na mojih par besed.... se strinjam da en k ti na zacetku rece da ne isce zveze, pac ne isce, in to je to. sam je tut ful stvari k negrejo zdej skupi s tem... nevem zakaj pise online da me pogresa, tut nevem zakaj mi je rekel enkrat da nemisli met z nobeno nic dokler odpira to z mano..... vse skupej je zmeden.... se mi zdi kot da neve kaj hoce, jaz pa sm ga odjebala ker se je stalno iskal in mela dost tega. tko da bo tko tut ostal, ker enostavno tega nocem vec. hvala vsem, ppa
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Sep. 2011 20:49

saby jebiga - saj je samo eden. velik tipov drugih je ne bojo kompliciral in vejo kaj hočejo.

sam je pa tako, ko si resna ostani resna, nič zdaj bi pa mal žurala z drugimi. upam da ne boš mela tega problema.

jas imam tudi izkušnje da se z eno pogovarjaš, pa se kao ful ujameta, potem pa ona kr mrkne... pa jebiga, bo pač ena druga.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 04. Sep. 2011 20:55

Ja, just not that into you ;)

Če bi kej definitivno hotu, bi vidva to že mela ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Sep. 2011 21:35

sabyyy23 napisal/-a:ubistvu slovenc natanko tako je bilo..... ko sem ga prvic vprasala online kaj hoce od naju, mi je odpisu; ok, lepo se mej cao in me ignoriral 2 dni, nato pa kot da nic ni bilo....

njemu tolk dol visi zate... prav za budalo te ma.
zastonj zdej ti razlagaš, kako mi vsega ne vemo in kako ti je pravu da te pogreša in prnesu rozco. zastonj iščeš zdej neke znake ljubezni in kako je on bogi revček samo zmeden pri 30ih.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 04. Sep. 2011 21:42

Glej ti si mu jasno povedala, da ti je všeč. Če pač ne reagira kakor bi si ti približno želela da bi, potem odpis
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 04. Sep. 2011 21:57

Js se včasih prav vprašam na katerem planetu živite nekatere :D vsaka, ki je že kdaj začela zvezo, ve kako se tip, ki je zainteresiran obnaša. In ta definitivno ne misli nč resnega. Me prav spominjaš na eno kolegico, ki je faking 2 leti se vlekla za enim tipom, ki se je tko obnašal, ampak ženska ni dojela, dokler ji enkrat (hvala bogu) ni direkt in malo na grd način povedau, da s tega ne bo nč.
Po moje se tipi takim v svoji družbi smejejo in zabavajo na njihov račun...pa jim ni za zamerit.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 04. Sep. 2011 21:58

slovenc79 napisal/-a:sam je pa tako, ko si resna ostani resna, nič zdaj bi pa mal žurala z drugimi. upam da ne boš mela tega problema.

s tem se pa ne strinjam. a ni boljše, da se nažura in naeksperimentira v mlajših letih, kot pa potem, ko si že ustvari družino?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Sep. 2011 22:05

Zame 30 letn tip ni več fant, temveč moški.. :D in pomoje mu je pač jasno, da s tabo nekako nima prihodnosti in te ma pač za fun sem pa tja..Hmm.. nisi "girlfriend material"(s kterga filma al nanizanke je že to hmmm.. :D) po njegovem mnenju. Jebiga.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 04. Sep. 2011 22:09

sončnica napisal/-a:Po moje se tipi takim v svoji družbi smejejo in zabavajo na njihov račun...pa jim ni za zamerit.

se smejejo, ja.
meni se pa zdi to skrajno podlo in so mi taki tipi prizadeti, ki uzivajo v temu, da se delajo norca iz naivnih zensk.

in ni res, da ona ni girlfriend material. ni nujno.
tip pomoje ne išče zveze ne od nje, ne od katerekoli druge.
če reče, da nima energije za zensko, to pomeni, da je razočaran, in da je dal vse neki zenski, ki ga je zajebala.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Sep. 2011 22:12

Ma a zdj so pa kr vsi tipi zajebani s straniženske in podjebavajo naivne babe? :) Pomoje je veliko več primerov takih, ki imajo kakšne ženske samo za občasen seks in zabavo..ne vidijo pa se v resni zvezi z njo. Ko pa bi dobil tisto "pravo", oziroma primernejšo njegovim standardom..bi pa takoj skočil v zvezo.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Sep. 2011 22:14

Saj tipi, za razliko od žensk, nikoli ne iščejo "zveze". Ampak ko najdejo pravo žensko, nekako pozabijo vse o tem, kako hočejo bit svobodni in se nočejo vezat. Pri vseh prejšnjih pa še niso pripravljeni za resno zvezo, pa če so magari samo trije dnevi vmes minili.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 04. Sep. 2011 22:22

Bom še tukaj pristavil svoj lonček; ta s tem "nisem pripravljen na resno zvezo" je relativen pojem. Tudi jaz nikoli nisem bil pripravljen imeti karkoli več kot le prijateljstvo/poznanstvo s punco, ki mi ni bila privlačna, ter sem bil pripravljen vstati ob nemogoči uri da bi šel k punci, ki me je privlačila. Štekate poanto?

marypa napisal/-a:Glej ti si mu jasno povedala, da ti je všeč. Če pač ne reagira kakor bi si ti približno želela da bi, potem odpis
To je edino smiselno in velja tudi obratno.
sabyyy23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sabyyy23 » 04. Sep. 2011 22:29

fantin... ko ravno o tem: kar pa je reku je, da nemore bit samo prijatelj z mano, ker ga noro privlacim in da mu je ful prijetno z mano... tko da ni to. je tut sam reku ze na zacetku da ma kar se tice zvez nasplosno blokade, neprijetna izkusnja etc. in da zato trenutno noce nic...
fora vsega je samo pac v tem da jaz zelim nekaj od njega kar mi on ocitno nemore dt... on je vidu ko sm pritisnla nanjga in se pac umaknu.. je dojel da nemore furat z mano samo neke FF scene...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]